Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

αααα....
και την εριξες μονος σου?? χωρις καμια βοηθεια??
εννοω δεν ειχατε καποια κοινη φιλη...?αντε φιλο?
Δεν μου αρέσουν και δεν μου χρειάζονται οι "βοήθειες" για να ρίξω κάποια
και εκτός αυτού το θεωρώ κάπως εξευτελιστικό (ειδικά ως προς τους άντρες).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

εγω παντως ειχα ενα φιλο, ο οποιος ηταν ασχημουλης και καταφερε να ριξει τη φιλη μου, που ηταν πολυ ωραια, με τη βοηθεια μου. γιαυτο ρωτησα...

nice...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

αααα... μπραβο σου!
εγω παντως ειχα ενα φιλο, ο οποιος ηταν ασχημουλης και καταφερε να ριξει τη φιλη μου, που ηταν πολυ ωραια, με τη βοηθεια μου. γιαυτο ρωτησα...
nice...
Ε άμα χρειάζεται κάποιος βοήθεια είναι και αμαρτία να μη του την δώσεις!

love_angel
Επιφανές μέλος

Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι.. αμαρτια... φτανει να μην ειναι αχαριστος μετα.![]()
Ποιος θα ήταν αχάριστος βρε αν είχε ένα πανέμορφο λουλούδι δίπλα του???
Έχεις δει εσύ κανέναν?

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Πιστευω οτι σημασια εχουν οι συνθηκες και ο τροπος,πολλα τα οποια ειναι εναντιων μας μπορει να αποβουν υπερ μας η και το αντιθετο.Η καθε κοπελα εχει τον τροπο της,δεν υπαρχει καποιος στανταρ νομος.
mindcircus εσυ εισαι ροκ απο το αβαταρ εγω ειμαι pop μαλλον συχναζουμε σε διαφορετικα μπαρς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Οι πολύ όμορφες γυναίκες κάποιες φορές αντιμετωπίζουν ένα κάπως αντίθετο πρόβλημα (και έχω παραδείγματα για αυτό). Ίσως κάποια τέτοια κοπέλα βλέπει πολύ θετικά έναν άντρα, αλλά αυτός να σκέπτεται "Τέτοιο κορίτσι αποκλείεται να μην έχει γκόμενο" ή "Σιγά μην κοιτάξει αυτή εμένα", με αποτέλεσμα να μην τολμά να την πλησιάσει, οπότε "χάνουν" και οι δύο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.