Ας απαντήσω κι εγώ... Παλιά είχα την ίδια εντύπωση, ότι οι ομορφότερες είναι και οι δυσκολότερες, όμως όσο πέρασαν τα χρόνια και άλλαξα σκεπτικό, κατάλαβα ότι και οι ομορφότερες είναι και αυτές γυναίκες, έχουν ότι και μια μέση γυναίκα.
Τι κάνει μια όποιαδήποτε γυναίκα "δύσκολη" όμως; Καταρχάς το τι ιδέα έχει εκείνη για τον άντρα που περιμένει (αν έχει φτιάξει ιδέα), το πως έχει μεγαλώσει και το τι όμοια η διαφορετική συμπεριφορά αντιμετωπίζει από τον επίδοξο σύντροφο, το παρελθόν της με τ' αγόρια (αν δεν είχε, αν είχε μέσης κλάσης αγόρια η τύπους "μποέμβε" -δηλ ματσό μπέμπα Ζ3 και κουλτούρα-, αν είχε καταπιεστικό η γλυκούλη πρώην κλπ.)..κλπ...
Υπάρχουν βέβαια κι εκείνες οι όμορφες που σου λένε "κουκλάρα είμαι, σέρνω και Τιτανικό, γιατί να πάω με το καϊκι;", δυστυχώς είναι αρκετές αλλά είναι πολύ άδικο να τις βάζουμε όλες τις όμορφες σε αυτό το καλούπι ακριβώς επειδή υπάρχουν και μερικές κλωτσημένες. (Να δείτε κάτι κλωτσημένα αγοράκια που έρχονται πουλ μουρ με τη ρόδα και το τσιγαριλίκι, κουνάνε και το μπρελόκ της μπεμβέ και νομίζουν ότι τις κρεβατώνουν όλες.... μ@λ@κες υπάρχουν και στα δύο φύλα, μην ανησυχείτε, είμαι απόλυτα αντικειμενικός, ξέρω τι βλέπω.)
Προσωπικά δε τη φοβάμαι την elit των γυναικών, καθόλου μα καθόλου! Πας μιλάς, αυτό ήταν! Τι θα σου κάνει η κουκλάρα δηλαδή; Θα σε δαγκώσει με το ρούζ της; Χτές είχα πάει και μίλαγα με κάτι κορίτσια που έφτιαχναν κάτι χαρτιά στη σχολή... Η μια ήταν καλούλα, η συμπαθητική και οι άλλες 2 ήταν χαλαρά μέσα στην "ελίτ" με τη μια να αποτελεί και περσινό πόθο μου (που ξεχάστηκε), και τους έλεγα πέντε δέκα πράγματα. Η καλούλα μου είχε πιάσει τον πιό πολύ διάλογο, η μια ελίτ (η περσινή) πρόσεχε ιδιαίτερα τα όσα έλεγα και την έβλεπα ότι γέλασε και σε κανα δυό αστειάκια, η άλλη ελίτ είχε δουλειά και έπιανε μόνο κανα δυό κουβέντες εκτιμώντας κι αυτή τα όσα άκουγε, ενώ η συμπαθητική είχε ξυνίσει και έκανε τον Σκούμπι-ντου.
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
Θα σας πω μια κουβέντα παραπάνω:
Κάντε ότι σας αρέσει με όποια σας αρέσει, ειδάλλως μια μέρα θα ξυπνήσετε και θα καταλάβετε ότι έχετε ζήσει μισή ζωή και τα χρόνια φίλοι μου δε γυρνάνε πίσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.