adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό ξεπέρασε μακράν ό.τι έχω ακούσει μετά από χωρισμό
Neraida
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:''όλοι οι άντρες μαλ**ες είναι. Βρες τουλάχιστον τώρα έναν μαλ***α με λεφτά να περνάς και καλά.!!!!!!!!!!!!''
Αυτό ξεπέρασε μακράν ό.τι έχω ακούσει μετά από χωρισμό
αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα για γυναίκες μετά τα 30...αυτό κάνουν..
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Neraida:αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα για γυναίκες μετά τα 30...αυτό κάνουν..
Αυτό κάνουν ή αυτό λένε θες να πεις;
Εγω πάντως εχω βαρεθεί να ακούω αυτήν την ατάκα απο όλες τις ηλικίες....τους μεν άντρες να τους χαρακτηρίζουν μαλ*κες τις δε γυναίκες ηλίθιες...
έλεος δλδ όσο καιρό ήταν μαζί δεν το είχαν πάρει πρέφα κατόπιν ήρθε η επιφοίτηση και τεσπα αν θεωρούν όλους τους εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου σκάρτους τότε γιατί δεν το παίρνουν απόφαση και δεν σταματούν να επιδιώκουν σχεσεις;

Τίποτε προσωπικό, απλά μου την δίνουν αυτές οι αβάσιμες γενικολογίες-αμπελλοσοφίες

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Neraida:αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα για γυναίκες μετά τα 30...αυτό κάνουν..
δε διαφωνώ σε αυτό και ούτε το κατακρίνω..ο κεθένας σκέφτεται και ενεργεί όπως του ταιριάζει..αλλά η ατάκα ειπώθηκε κάποια χρόνια πριν που ήμουν πιο ρομαντική, συναισθηματική και δοτική απ' ότι τώρα.Το μόνο που δεν περίμενα να ακούσω ήταν αυτό.Τώρα δεν θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μάλιστα όταν τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ στο θέμα ''άντρες με λεφτά''.
Neraida
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Αυτό κάνουν ή αυτό λένε θες να πεις;
Εγω πάντως εχω βαρεθεί να ακούω αυτήν την ατάκα απο όλες τις ηλικίες....τους μεν άντρες να τους χαρακτηρίζουν μαλ*κες τις δε γυναίκες ηλίθιες...
έλεος δλδ όσο καιρό ήταν μαζί δεν το είχαν πάρει πρέφα κατόπιν ήρθε η επιφοίτηση και τεσπα αν θεωρούν όλους τους εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου σκάρτους τότε γιατί δεν το παίρνουν απόφαση και δεν σταματούν να επιδιώκουν σχεσεις;![]()
Τίποτε προσωπικό, απλά μου την δίνουν αυτές οι αβάσιμες γενικολογίες-αμπελλοσοφίες![]()
αυτό κάνουν...ή καλύτερα αυτό προσπαθούν να πετύχουν...και δεν τις κατηγορώ..
και όσον αφορά στις ατάκες του τύπου "οι αντρες ειναι μ----κες και οι γυναικες που...νες..όπως συνηθίζεται να λέγεται..με βρίσκεις σύμφωνη ότι είναι αηδίες και αμπελοσοφίες(ωραία λέξη) οι οποίες και εμένα με εκενυρίζουν ιδιαίτερα..
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Neraida:και αμπελοσοφίες(ωραία λέξη)
Βασικά είναι αμπελλοφιλοσοφίες αλλά εκ παραδρομής ξέχασα το "φι"

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Χαχαχα κλέφτρα, και αυτά και αυτά!! Ειδικά το "υπάρχουν και χειρότερα" ακολουθούμενο απο λεπτομερή περιγραφή του τι χειρότερα έχει πάθει αυτός/η που επιχειρεί να σε "παρηγορήσει"! Λες και χάνεις το χέρι σου και σου λένε για κάποιον που έχει καρκίνο είναι.
ετσι,ετσι!
αυτα ειναι κλεφτα!
μισελ αυτο οταν γινεται ειναι απιστευτα σπαστικο!
Neraida
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Βασικά είναι αμπελλοφιλοσοφίες αλλά εκ παραδρομής ξέχασα το "φι"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχα!!!
μπα σε καλό σου!! θα με πνίξεις!!!!!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

"Να μην τα νοσταλγείς τα παλία, να είσαι χαρούμενος γιατι ήρθε ο καιρός για να αλλάξεις τον τρόπο που περνούσες τις ώρες σου"
Καλά πόσο γκαουγκαου πρέπει να είναι κάποιος για να στείλει τέτοιο μήνυμα συμπαράστασης;

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

"Ηρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που περνάς τις ώρες σου";;; Λες και είναι η σχέση κανα χόμπι που απλώς περνάς τις ώρες σου και έλα μωρέ δεν έγινε τίποτα θα βρεις άλλο χόμπι! Κατανόηση μηδέν.Αρχική Δημοσίευση από dooo:τι το κακό είχε το μήνυμα? σου λέει "προχώρα"....
dooo
Διακεκριμένο μέλος

σύμφωνοι. Με το "προχώρα" πάντως σαν νόημα του μηνύματος, συμφωνώ και θα το έλεγα ως ατάκα συμπαράστασης πάντως.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:"Ηρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που περνάς τις ώρες σου";;; Λες και είναι η σχέση κανα χόμπι που απλώς περνάς τις ώρες σου και έλα μωρέ δεν έγινε τίποτα θα βρεις άλλο χόμπι! Κατανόηση μηδέν.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημασία δεν έχει μόνο τι λες αλλά και πως το λες διότι μπορεί να παρερμηνευτεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εμένα που το διάβασα μου έδωσε την εντύπωση τρομερά επιφανειακής και "χ3στηκ3 η φοράδα στ'αλώνι" κοπέλας. Προχώρα του είπε, ναι, αλλά με λάθος τρόπο και άλλο νόημα.Αρχική Δημοσίευση από dooo:σύμφωνοι. Με το "προχώρα" πάντως σαν νόημα του μηνύματος, συμφωνώ και θα το έλεγα ως ατάκα συμπαράστασης πάντως.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

"...μην ανησυχείς..., εσείς θα τα ξαναβρήτε..., δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίσετε τελικά..."

mania
Επιφανές μέλος

"όλο το σχολείο το ήξερε ότι ήταν ναρκομανής και ότι είχε 3 μήνες σε ψυχιατρίο, οπότε ξεπέρασε το"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.