Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 15:23 Η Neraida έγραψε: #21 16-04-08 15:23 Τα πιο συνηθισμενα ακρωνυμα... afk - away from keyboard asap – as soon as possible b4 - before bbiab – be back in a bit bbl – be back later bc – be cool bf – boyfriend bfn – bye for now brb – be right back btdt – been there, done that btw – by the way cmiiw – correct me if Iʼm wrong cu – see you cya – see ya eod – end of discussion FAQ – frequently asked questions fofl – falling on the floor laughing fwiw – for what itʼs worth fyi – for your information g2g – got to go gf – girlfriend gg – good game gl – good luck gmta – great minds think alike hand – have a nice day h&k – hugs and kisses hf – have fun hth – hope that helps iac – in any case iagw – in a good way ic – I see ik- I know imho – in my humble opinion imnsho – in my not so humble opinion imo – in my opinion iow – in other words irl – in real life is – Iʼm sorry j/k – just kidding K – ok l8r - later lol – laugh out loud nm – never mind noyb – none of your business np – no problem omg – oh my Gosh plz – please ppl – people qt – cutie rl – real life rotfl – rolling on the floor laughing rotflol – rolling on the floor laughing out loud sysop – system operator thx – thanks tma – take my advice ttyl – talk to you later ty – thank you tuvm – thank you very much u2 – you too w8 – wait w8am – wait a minute wb – welcome back wtg – way to go y- why? yw – youʼre welcome ?4u – question for you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η Myrtle έγραψε: #22 16-04-08 18:47 Αχ!Μπράβο βρε Neraida!Να'σαι καλά!Εγώ πάντως κάτι τέτοιο χρειαζόμουν... Μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με τους υπολογιστές παρα μόνο για να καλύπτω κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες μου δεν χρησιμοποιώ ποτέ αυτές τις λέξεις ούτε σε συνομιλία μέσω υπολόγιστών πόσο μάλλον στην καθημερινή μου ζωή... Γενικά μου φαίνεται πως δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας στην καθημερινή ζωή...Το πόσο άσχετη είμαι αποδεικνύεται από το εξής περιστατικό: Ήμουν μια μέρα στην τάξη και έκανα μάθημα σε παιδάκια Α' Γυμνασίου!Οπότε κάποια στιγμή πετάγεται ένα κοριτσάκι και φωνάζει:"ομιτζι και τρια λολ"...Εμένα φυσικά μου φάνηκε ότι μίλαγε κινέζικα και πως να της κάνω παρατήρηση αφού δεν είχα καν καταλάβει τι έλεγε...;Επιπλέον δεν ήθελα να την ρωτήσω τι σημαίνει αυτό που είπε γιατί αφ'ενός θα περνιόμουν για πολύ άσχετη κι αφ'ετέρου τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία αφορμή ψάχνουν για να διακόψουν το μάθημα... Περιττό να σας πω ότι μέχρι πριν διαβάσω τα παραπάνω ψαχνόμουν για το τι αλαμπουρνέζικα μου είχε πει εκείνο το κοριτσάκι!Όπως καταλαβαίνεις είσαι πηγή γνώσης για μένα την ασχετη!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #23 02-03-10 13:47 Λόγω του wow είχα μάθει να χρησιμοποιώ και λεκτικά κάποιες συντομογραφίες - για χάρη συντομίας. Πχ. lol, brb, m8, ftw κλπ κλπ. Τότε που έπαιζα τα χρησιμοποιούσα πολύ. Τώρα πια το μόνο που μου έχει μείνει είναι το λολ, που το λέω όταν κάτι δε μου φαίνεται τόσο αστείο ώστε να γελάσω, αλλά σχετικά αστείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:07 Ο DrStrangelove: #24 02-03-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα πιο συνηθισμενα ακρωνυμα... afk - away from keyboard asap – as soon as possible b4 - before bbiab – be back in a bit bbl – be back later bc – be cool bf – boyfriend bfn – bye for now brb – be right back btdt – been there, done that btw – by the way cmiiw – correct me if Iʼm wrong cu – see you cya – see ya eod – end of discussion FAQ – frequently asked questions fofl – falling on the floor laughing fwiw – for what itʼs worth fyi – for your information g2g – got to go gf – girlfriend gg – good game gl – good luck gmta – great minds think alike hand – have a nice day h&k – hugs and kisses hf – have fun hth – hope that helps iac – in any case iagw – in a good way ic – I see ik- I know imho – in my humble opinion imnsho – in my not so humble opinion imo – in my opinion iow – in other words irl – in real life is – Iʼm sorry j/k – just kidding K – ok l8r - later lol – laugh out loud nm – never mind noyb – none of your business np – no problem omg – oh my Gosh plz – please ppl – people qt – cutie rl – real life rotfl – rolling on the floor laughing rotflol – rolling on the floor laughing out loud sysop – system operator thx – thanks tma – take my advice ttyl – talk to you later ty – thank you tuvm – thank you very much u2 – you too w8 – wait w8am – wait a minute wb – welcome back wtg – way to go y- why? yw – youʼre welcome ?4u – question for you Click για ανάπτυξη... Πω πω χρειάζομαι επειγόντως σεμινάρια συντομογραφιών, μόνο το lol και το omg ήξερα απ'ολα αυτά, που να τα χρησιμοποιήσω στην κανονική ζωή, εδώ δεν τα χρησιμοποιώ ούτε στο δίκτυο. Τεσπά wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:25 Η mindcircus: #25 02-03-10 14:25 Ξερω το φλκ (φιλάκια) που δεν εμαθα στο νετ, αλλα χρησιμοπουσα οταν ημουν νεα κι εστελνα 250 χιλιάδες μηνυματα τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:46 Ο Bill έγραψε: #26 02-03-10 14:46 Εμένα ακόμα με ενοχλούν αυτές οι συντομογραφίες. Άντε κανένα cu, κανένα brb, κανά λολ τα καταλαβαίνεις και τα χρησιμοποιείς πότε πότε. Μετά από ένα σημείο όμως θα έχουμε και το λεξικό δίπλα στην οθόνη για αποκωδικοποίηση. Πάντως αν μου γράφαν hand, εγώ θα καταλάβαινα τη μούτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 18:38 Η DreamsRevenge: #27 02-03-10 18:38 Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πιο συνηθισμενα ακρωνυμα... afk - away from keyboard asap – as soon as possible b4 - before bbiab – be back in a bit bbl – be back later bc – be cool bf – boyfriend bfn – bye for now brb – be right back btdt – been there, done that btw – by the way cmiiw – correct me if Iʼm wrong cu – see you cya – see ya eod – end of discussion FAQ – frequently asked questions fofl – falling on the floor laughing fwiw – for what itʼs worth fyi – for your information g2g – got to go gf – girlfriend gg – good game gl – good luck gmta – great minds think alike hand – have a nice day h&k – hugs and kisses hf – have fun hth – hope that helps iac – in any case iagw – in a good way ic – I see ik- I know imho – in my humble opinion imnsho – in my not so humble opinion imo – in my opinion iow – in other words irl – in real life is – Iʼm sorry j/k – just kidding K – ok l8r - later lol – laugh out loud nm – never mind noyb – none of your business np – no problem omg – oh my Gosh plz – please ppl – people qt – cutie rl – real life rotfl – rolling on the floor laughing rotflol – rolling on the floor laughing out loud sysop – system operator thx – thanks tma – take my advice ttyl – talk to you later ty – thank you tuvm – thank you very much u2 – you too w8 – wait w8am – wait a minute wb – welcome back wtg – way to go y- why? yw – youʼre welcome ?4u – question for you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η Myrtle έγραψε: #22 16-04-08 18:47 Αχ!Μπράβο βρε Neraida!Να'σαι καλά!Εγώ πάντως κάτι τέτοιο χρειαζόμουν... Μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με τους υπολογιστές παρα μόνο για να καλύπτω κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες μου δεν χρησιμοποιώ ποτέ αυτές τις λέξεις ούτε σε συνομιλία μέσω υπολόγιστών πόσο μάλλον στην καθημερινή μου ζωή... Γενικά μου φαίνεται πως δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας στην καθημερινή ζωή...Το πόσο άσχετη είμαι αποδεικνύεται από το εξής περιστατικό: Ήμουν μια μέρα στην τάξη και έκανα μάθημα σε παιδάκια Α' Γυμνασίου!Οπότε κάποια στιγμή πετάγεται ένα κοριτσάκι και φωνάζει:"ομιτζι και τρια λολ"...Εμένα φυσικά μου φάνηκε ότι μίλαγε κινέζικα και πως να της κάνω παρατήρηση αφού δεν είχα καν καταλάβει τι έλεγε...;Επιπλέον δεν ήθελα να την ρωτήσω τι σημαίνει αυτό που είπε γιατί αφ'ενός θα περνιόμουν για πολύ άσχετη κι αφ'ετέρου τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία αφορμή ψάχνουν για να διακόψουν το μάθημα... Περιττό να σας πω ότι μέχρι πριν διαβάσω τα παραπάνω ψαχνόμουν για το τι αλαμπουρνέζικα μου είχε πει εκείνο το κοριτσάκι!Όπως καταλαβαίνεις είσαι πηγή γνώσης για μένα την ασχετη!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #23 02-03-10 13:47 Λόγω του wow είχα μάθει να χρησιμοποιώ και λεκτικά κάποιες συντομογραφίες - για χάρη συντομίας. Πχ. lol, brb, m8, ftw κλπ κλπ. Τότε που έπαιζα τα χρησιμοποιούσα πολύ. Τώρα πια το μόνο που μου έχει μείνει είναι το λολ, που το λέω όταν κάτι δε μου φαίνεται τόσο αστείο ώστε να γελάσω, αλλά σχετικά αστείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:07 Ο DrStrangelove: #24 02-03-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα πιο συνηθισμενα ακρωνυμα... afk - away from keyboard asap – as soon as possible b4 - before bbiab – be back in a bit bbl – be back later bc – be cool bf – boyfriend bfn – bye for now brb – be right back btdt – been there, done that btw – by the way cmiiw – correct me if Iʼm wrong cu – see you cya – see ya eod – end of discussion FAQ – frequently asked questions fofl – falling on the floor laughing fwiw – for what itʼs worth fyi – for your information g2g – got to go gf – girlfriend gg – good game gl – good luck gmta – great minds think alike hand – have a nice day h&k – hugs and kisses hf – have fun hth – hope that helps iac – in any case iagw – in a good way ic – I see ik- I know imho – in my humble opinion imnsho – in my not so humble opinion imo – in my opinion iow – in other words irl – in real life is – Iʼm sorry j/k – just kidding K – ok l8r - later lol – laugh out loud nm – never mind noyb – none of your business np – no problem omg – oh my Gosh plz – please ppl – people qt – cutie rl – real life rotfl – rolling on the floor laughing rotflol – rolling on the floor laughing out loud sysop – system operator thx – thanks tma – take my advice ttyl – talk to you later ty – thank you tuvm – thank you very much u2 – you too w8 – wait w8am – wait a minute wb – welcome back wtg – way to go y- why? yw – youʼre welcome ?4u – question for you Click για ανάπτυξη... Πω πω χρειάζομαι επειγόντως σεμινάρια συντομογραφιών, μόνο το lol και το omg ήξερα απ'ολα αυτά, που να τα χρησιμοποιήσω στην κανονική ζωή, εδώ δεν τα χρησιμοποιώ ούτε στο δίκτυο. Τεσπά wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:25 Η mindcircus: #25 02-03-10 14:25 Ξερω το φλκ (φιλάκια) που δεν εμαθα στο νετ, αλλα χρησιμοπουσα οταν ημουν νεα κι εστελνα 250 χιλιάδες μηνυματα τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:46 Ο Bill έγραψε: #26 02-03-10 14:46 Εμένα ακόμα με ενοχλούν αυτές οι συντομογραφίες. Άντε κανένα cu, κανένα brb, κανά λολ τα καταλαβαίνεις και τα χρησιμοποιείς πότε πότε. Μετά από ένα σημείο όμως θα έχουμε και το λεξικό δίπλα στην οθόνη για αποκωδικοποίηση. Πάντως αν μου γράφαν hand, εγώ θα καταλάβαινα τη μούτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 18:38 Η DreamsRevenge: #27 02-03-10 18:38 Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ!Μπράβο βρε Neraida!Να'σαι καλά!Εγώ πάντως κάτι τέτοιο χρειαζόμουν... Μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με τους υπολογιστές παρα μόνο για να καλύπτω κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες μου δεν χρησιμοποιώ ποτέ αυτές τις λέξεις ούτε σε συνομιλία μέσω υπολόγιστών πόσο μάλλον στην καθημερινή μου ζωή... Γενικά μου φαίνεται πως δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας στην καθημερινή ζωή...Το πόσο άσχετη είμαι αποδεικνύεται από το εξής περιστατικό: Ήμουν μια μέρα στην τάξη και έκανα μάθημα σε παιδάκια Α' Γυμνασίου!Οπότε κάποια στιγμή πετάγεται ένα κοριτσάκι και φωνάζει:"ομιτζι και τρια λολ"...Εμένα φυσικά μου φάνηκε ότι μίλαγε κινέζικα και πως να της κάνω παρατήρηση αφού δεν είχα καν καταλάβει τι έλεγε...;Επιπλέον δεν ήθελα να την ρωτήσω τι σημαίνει αυτό που είπε γιατί αφ'ενός θα περνιόμουν για πολύ άσχετη κι αφ'ετέρου τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία αφορμή ψάχνουν για να διακόψουν το μάθημα... Περιττό να σας πω ότι μέχρι πριν διαβάσω τα παραπάνω ψαχνόμουν για το τι αλαμπουρνέζικα μου είχε πει εκείνο το κοριτσάκι!Όπως καταλαβαίνεις είσαι πηγή γνώσης για μένα την ασχετη!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #23 02-03-10 13:47 Λόγω του wow είχα μάθει να χρησιμοποιώ και λεκτικά κάποιες συντομογραφίες - για χάρη συντομίας. Πχ. lol, brb, m8, ftw κλπ κλπ. Τότε που έπαιζα τα χρησιμοποιούσα πολύ. Τώρα πια το μόνο που μου έχει μείνει είναι το λολ, που το λέω όταν κάτι δε μου φαίνεται τόσο αστείο ώστε να γελάσω, αλλά σχετικά αστείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:07 Ο DrStrangelove: #24 02-03-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα πιο συνηθισμενα ακρωνυμα... afk - away from keyboard asap – as soon as possible b4 - before bbiab – be back in a bit bbl – be back later bc – be cool bf – boyfriend bfn – bye for now brb – be right back btdt – been there, done that btw – by the way cmiiw – correct me if Iʼm wrong cu – see you cya – see ya eod – end of discussion FAQ – frequently asked questions fofl – falling on the floor laughing fwiw – for what itʼs worth fyi – for your information g2g – got to go gf – girlfriend gg – good game gl – good luck gmta – great minds think alike hand – have a nice day h&k – hugs and kisses hf – have fun hth – hope that helps iac – in any case iagw – in a good way ic – I see ik- I know imho – in my humble opinion imnsho – in my not so humble opinion imo – in my opinion iow – in other words irl – in real life is – Iʼm sorry j/k – just kidding K – ok l8r - later lol – laugh out loud nm – never mind noyb – none of your business np – no problem omg – oh my Gosh plz – please ppl – people qt – cutie rl – real life rotfl – rolling on the floor laughing rotflol – rolling on the floor laughing out loud sysop – system operator thx – thanks tma – take my advice ttyl – talk to you later ty – thank you tuvm – thank you very much u2 – you too w8 – wait w8am – wait a minute wb – welcome back wtg – way to go y- why? yw – youʼre welcome ?4u – question for you Click για ανάπτυξη... Πω πω χρειάζομαι επειγόντως σεμινάρια συντομογραφιών, μόνο το lol και το omg ήξερα απ'ολα αυτά, που να τα χρησιμοποιήσω στην κανονική ζωή, εδώ δεν τα χρησιμοποιώ ούτε στο δίκτυο. Τεσπά wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:25 Η mindcircus: #25 02-03-10 14:25 Ξερω το φλκ (φιλάκια) που δεν εμαθα στο νετ, αλλα χρησιμοπουσα οταν ημουν νεα κι εστελνα 250 χιλιάδες μηνυματα τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:46 Ο Bill έγραψε: #26 02-03-10 14:46 Εμένα ακόμα με ενοχλούν αυτές οι συντομογραφίες. Άντε κανένα cu, κανένα brb, κανά λολ τα καταλαβαίνεις και τα χρησιμοποιείς πότε πότε. Μετά από ένα σημείο όμως θα έχουμε και το λεξικό δίπλα στην οθόνη για αποκωδικοποίηση. Πάντως αν μου γράφαν hand, εγώ θα καταλάβαινα τη μούτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 18:38 Η DreamsRevenge: #27 02-03-10 18:38 Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λόγω του wow είχα μάθει να χρησιμοποιώ και λεκτικά κάποιες συντομογραφίες - για χάρη συντομίας. Πχ. lol, brb, m8, ftw κλπ κλπ. Τότε που έπαιζα τα χρησιμοποιούσα πολύ. Τώρα πια το μόνο που μου έχει μείνει είναι το λολ, που το λέω όταν κάτι δε μου φαίνεται τόσο αστείο ώστε να γελάσω, αλλά σχετικά αστείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:07 Ο DrStrangelove: #24 02-03-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα πιο συνηθισμενα ακρωνυμα... afk - away from keyboard asap – as soon as possible b4 - before bbiab – be back in a bit bbl – be back later bc – be cool bf – boyfriend bfn – bye for now brb – be right back btdt – been there, done that btw – by the way cmiiw – correct me if Iʼm wrong cu – see you cya – see ya eod – end of discussion FAQ – frequently asked questions fofl – falling on the floor laughing fwiw – for what itʼs worth fyi – for your information g2g – got to go gf – girlfriend gg – good game gl – good luck gmta – great minds think alike hand – have a nice day h&k – hugs and kisses hf – have fun hth – hope that helps iac – in any case iagw – in a good way ic – I see ik- I know imho – in my humble opinion imnsho – in my not so humble opinion imo – in my opinion iow – in other words irl – in real life is – Iʼm sorry j/k – just kidding K – ok l8r - later lol – laugh out loud nm – never mind noyb – none of your business np – no problem omg – oh my Gosh plz – please ppl – people qt – cutie rl – real life rotfl – rolling on the floor laughing rotflol – rolling on the floor laughing out loud sysop – system operator thx – thanks tma – take my advice ttyl – talk to you later ty – thank you tuvm – thank you very much u2 – you too w8 – wait w8am – wait a minute wb – welcome back wtg – way to go y- why? yw – youʼre welcome ?4u – question for you Click για ανάπτυξη... Πω πω χρειάζομαι επειγόντως σεμινάρια συντομογραφιών, μόνο το lol και το omg ήξερα απ'ολα αυτά, που να τα χρησιμοποιήσω στην κανονική ζωή, εδώ δεν τα χρησιμοποιώ ούτε στο δίκτυο. Τεσπά wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:25 Η mindcircus: #25 02-03-10 14:25 Ξερω το φλκ (φιλάκια) που δεν εμαθα στο νετ, αλλα χρησιμοπουσα οταν ημουν νεα κι εστελνα 250 χιλιάδες μηνυματα τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:46 Ο Bill έγραψε: #26 02-03-10 14:46 Εμένα ακόμα με ενοχλούν αυτές οι συντομογραφίες. Άντε κανένα cu, κανένα brb, κανά λολ τα καταλαβαίνεις και τα χρησιμοποιείς πότε πότε. Μετά από ένα σημείο όμως θα έχουμε και το λεξικό δίπλα στην οθόνη για αποκωδικοποίηση. Πάντως αν μου γράφαν hand, εγώ θα καταλάβαινα τη μούτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 18:38 Η DreamsRevenge: #27 02-03-10 18:38 Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα πιο συνηθισμενα ακρωνυμα... afk - away from keyboard asap – as soon as possible b4 - before bbiab – be back in a bit bbl – be back later bc – be cool bf – boyfriend bfn – bye for now brb – be right back btdt – been there, done that btw – by the way cmiiw – correct me if Iʼm wrong cu – see you cya – see ya eod – end of discussion FAQ – frequently asked questions fofl – falling on the floor laughing fwiw – for what itʼs worth fyi – for your information g2g – got to go gf – girlfriend gg – good game gl – good luck gmta – great minds think alike hand – have a nice day h&k – hugs and kisses hf – have fun hth – hope that helps iac – in any case iagw – in a good way ic – I see ik- I know imho – in my humble opinion imnsho – in my not so humble opinion imo – in my opinion iow – in other words irl – in real life is – Iʼm sorry j/k – just kidding K – ok l8r - later lol – laugh out loud nm – never mind noyb – none of your business np – no problem omg – oh my Gosh plz – please ppl – people qt – cutie rl – real life rotfl – rolling on the floor laughing rotflol – rolling on the floor laughing out loud sysop – system operator thx – thanks tma – take my advice ttyl – talk to you later ty – thank you tuvm – thank you very much u2 – you too w8 – wait w8am – wait a minute wb – welcome back wtg – way to go y- why? yw – youʼre welcome ?4u – question for you Click για ανάπτυξη... Πω πω χρειάζομαι επειγόντως σεμινάρια συντομογραφιών, μόνο το lol και το omg ήξερα απ'ολα αυτά, που να τα χρησιμοποιήσω στην κανονική ζωή, εδώ δεν τα χρησιμοποιώ ούτε στο δίκτυο. Τεσπά wtf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:25 Η mindcircus: #25 02-03-10 14:25 Ξερω το φλκ (φιλάκια) που δεν εμαθα στο νετ, αλλα χρησιμοπουσα οταν ημουν νεα κι εστελνα 250 χιλιάδες μηνυματα τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:46 Ο Bill έγραψε: #26 02-03-10 14:46 Εμένα ακόμα με ενοχλούν αυτές οι συντομογραφίες. Άντε κανένα cu, κανένα brb, κανά λολ τα καταλαβαίνεις και τα χρησιμοποιείς πότε πότε. Μετά από ένα σημείο όμως θα έχουμε και το λεξικό δίπλα στην οθόνη για αποκωδικοποίηση. Πάντως αν μου γράφαν hand, εγώ θα καταλάβαινα τη μούτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 18:38 Η DreamsRevenge: #27 02-03-10 18:38 Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερω το φλκ (φιλάκια) που δεν εμαθα στο νετ, αλλα χρησιμοπουσα οταν ημουν νεα κι εστελνα 250 χιλιάδες μηνυματα τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 14:46 Ο Bill έγραψε: #26 02-03-10 14:46 Εμένα ακόμα με ενοχλούν αυτές οι συντομογραφίες. Άντε κανένα cu, κανένα brb, κανά λολ τα καταλαβαίνεις και τα χρησιμοποιείς πότε πότε. Μετά από ένα σημείο όμως θα έχουμε και το λεξικό δίπλα στην οθόνη για αποκωδικοποίηση. Πάντως αν μου γράφαν hand, εγώ θα καταλάβαινα τη μούτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 18:38 Η DreamsRevenge: #27 02-03-10 18:38 Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα ακόμα με ενοχλούν αυτές οι συντομογραφίες. Άντε κανένα cu, κανένα brb, κανά λολ τα καταλαβαίνεις και τα χρησιμοποιείς πότε πότε. Μετά από ένα σημείο όμως θα έχουμε και το λεξικό δίπλα στην οθόνη για αποκωδικοποίηση. Πάντως αν μου γράφαν hand, εγώ θα καταλάβαινα τη μούτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 18:38 Η DreamsRevenge: #27 02-03-10 18:38 Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάλι δεν τις βολεύτηκα ποτέ... Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι στα αγγλικά, γιατί να βαριόμαστε να γράψουμε μια λέξη ολόκληρη, γιατί να μη μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις σε τελική ανάλυση... να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε. Με κουράζουν οι συντομεύσεις γιατί θα ήθελα να διαβάζω τα νοήματα και τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις, όχι να ψάχνω την επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς με εκνευρίζουν τα greeklish που τα θεωρώ ακόμα περισσότερο επικίνδυνα για τους αποκλειστικούς σχεδόν χρήστες τους... Εκτός εποχής ε? Ναι, αλλά με αγάπη για τη γλώσσα, για όσα εκφράζει, για τα νοήματα τα απλωμένα σε κιτρινισμένες σελίδες, ή σύγχρονες εκδόσεις (ακόμα και τώρα σε πολυτονικό σύστημα) ή και για τις ιδέες που γυαλίζουν στην οθόνη. Έρρωσθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η Isiliel έγραψε: #28 02-03-10 19:32 Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 21:19 Η DreamsRevenge: #29 02-03-10 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... (...) Click για ανάπτυξη... Είδες? Ιδανικός κι ανάξιος εραστής του τρελοβάπορου, του χαμένου στου γλαυκού το γειτόνεμα. Λυπάμαι αλλά δεν θα καθήσω ήσυχα στην αγορά να περιμένω τους βαρβάρους. Κράτησα τη ζωή μου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου... Κι έτσι θα συνεχίσω. Έχοντας στο κατάρτι μου βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα. Μ' αυτόν θα πορευτώ, Αυτό μου φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:08 Ο Great Chaos: #30 02-03-10 22:08 Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-03-10 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jj! charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... Για τα πανηγύρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2010 στις 23:33 Η Μελιώ έγραψε: #32 02-03-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μ εδώ σταματήσαμε ν γράφουμε ολκλ τις λέξεις, ψάχνεις ν βρεις τ συναισθήματα;... Κάποτε πάντως στο chat κάποιος έκανε λάθος κι αντί να γράψει "μάκια" έγραψε "μακάι" Μπορεί να μην είναι συντόμευση, πάντως επί πολύ καιρό χαιρετιόμασταν στέλνοντας μακάι δεξιά κι αριστερά. Click για ανάπτυξη... usermame ***** tI_n_h_patRida_maS_mhn_ein_oI_kampoi_****** says off topic : Ο_Ο R c t les ? ε>ε>ε> pl pl wtf ? eiSte oloi gegelol :O Όλα ωραία ρε παιδιά, εκείνο το gtp τι διάολο σημαίνει; Click για ανάπτυξη... omg ! pfffff ! Poso piSW eiSaI means for the peos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2010 στις 00:46 Η mindcircus: #33 03-03-10 00:46 omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
omg t vlp i hristiani, pos grafete etsi ts le3eis? dn pame kl. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.