Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ευχές του 2008![]()
Το έτος ν ήταν για μένα μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη πίκρες, στεναχώριες και απογοητεύσεις,
μα είμαι αισιόδοξος πως στο νέο έτος ν+1 θα βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη.
Υγ. Χρόνια Πολλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν έχει σημασία τι δεν πέτυχα... σημασία έχει ότι έχω την ευκαιρία ξανά, άλλη μια χρονιά μπροστά μου
Νέοι στόχοι
Σημαντικότεροι
Δυσκολότεροι
Πιθανά... ρομαντικότεροι, μα δε βαριέσαι...
Μπορώ και θέλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

οτι δεν θα τελειώσει ποτέ το μαρτύριο.
Ομως ήρθε κάτι στην ζωή μου λίγο πριν τελειώσει αυτό το 2008 που μισούσα!!!!! Ήρθε ένα μωρό να με κάνει να χαμογελάσω.
Θα είναι από τις πιο όμορφες μέρες που θα περάσουμε εγώ και αυτοί που αγαπάω οι τελευταίες μέρες του 2008.
Να περάσετε όλοι όσο όμορφα μπορέσετε.

1. Δεν πήγε καλά η εγκυμοσύνη
2. Επιδεινώθηκε το πρόβλημα με την υγεία μου
3. Έκανα επέμβαση
4. Έχασα τον μπέμπη μου 12 ημερών- δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημερομηνία 12/2/08... είχε καταρρεύσει ο κόσμος μου
5. Έκανα ξανά επέμβαση
6. Ξανάμεινα έγκυος εκεί που κανείς δεν το περίμενε και που δεν γινόταν - τερματίστηκε
7. Ο γάμος μου κόντεψε να διαλυθεί
8. Μπήκα σε πρόγραμμα μεταμόσχευσης
9. Κόντεψα να χάσω την πίστη μου σε οτιδήποτε
10. Έχασα ένα σωρό "φίλους" και την αξιοπρέπεια να μην στηρίζω τις βασικές ανάγκες μου σε άλλα άτομα, να μην τα επιβαρύνω
11. Έχω παρεξηγηθεί με χίλιους τρόπους
12. Έχασα τον εαυτό μου
Δεν ξέρω πώς επέτρεψε ο Θεός να χωρέσουν όλα αυτά σε ένα χρόνο, πραγματικά είναι απίστευτο το πόσα μπορούν να συμβούν, ήταν σαν να έπαιζε μαζί μου, σαν να με δοκίμαζε, δεν ξέρω ούτε τι άλλο μπορεί να επιφυλάσσει. Τα θετικά τα οποία πραγματικά όση προσπάθεια κι αν καταβάλω δεν μπορώ να απομονώσω:
1. Έγινα πιο δυνατός άνθρωπος - ψυχολογικά
2. Επέζησα
3. Έκανα ένα καλό φιλτράρισμα σχέσεων και τώρα ξέρω...
4. Ένιωσα την αγάπη μερικών ανθρώπων που υπό άλλες συνθήκες - καθημερινές- θα περνούσε απαρατήρητη
5. Έμαθα να προσέχω και να εκτιμώ μικρές στιγμές της μέρας που άλλοτε τις κατάπινε η ρουτίνα
6. Ανανέωσα τους στόχους μου
Δεν ξέρω κάτι με έπιασε και τρέμω τώρα. Απλά ο απολογισμός είναι δύσκολη δουλειά.
Οι στόχοι για το 2009:
1. Να γίνω καλά...
2. Να κάνω τους άλλους καλά ή καλύτερα
3. Να πω στους ανθρώπους που έχω κοντά μου ότι τους αγαπώ
Πιο μακροπρόθεσμοι στόχοι (στα επόμενα 2 χρόνια σίγουρα):
1. Να εξακολουθήσω να είμαι καλά
2. Να υιοθετήσω ένα παιδάκι
3. Να γράψω ακόμα ένα βιβλίο
4. Να τελειώσω το διδακτορικό
5. Να φτιάξω ένα ίδρυμα ένα φορέα προστασίας και συμβούλευσης ατόμων που έχουν υποστεί ιατρικά λάθη και στήριξης των οικογενειών τους.

Vkey
Επιφανές μέλος

Επέλεξα ό,τι θεωρούσα σωστό την κάθε στιγμή....
Για το 2009 δεν θέλω να βάλλω κανέναν στόχο...απλά να το ζήσω σε όλη του την ένταση

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Καλη χρονια να χομεν, και φυσικα δε θα παιξει κανενα καινουριο χαζοχαρτο φετος, γιατι ποιος ξερει τι γελια θα ριξει ο τυπος στο κοντρολ και για το 9..

να δουλεύω λιγότερο.
υπό αυτή τη συνθήκη είμαι πάντα ευτυχισμένη.
άλλους στόχους δεν έχω, νιώθω ότι δεν έχουν σημασία και η ζωή σου δείχνει το δρόμο (είμαι πολύ ζεννν

kalypso
Περιβόητο μέλος

Χαίρομαι τόοοσο πολύ που φεύγει η χρονιά, όσο δεν περιγράφεται.

Εύχομαι το 2009 να είναι μαγευτικό, υπέροχο και να ζήσουμε όλοι αυτά που ονειρευόμαστε. Να μην αναβάλλουμε γι αργότερα, να αφηνόμαστε, να νιώθουμε, να παθιαζόμαστε, να ζούμε!
Καλή χρονιά σας εύχομαι
Με πολλή πολλή πολλή αγάπη!
kalypso
Nininaou
Διάσημο μέλος

Εύχομαι του χρόνου να συμβεί κάτι σαν θαύμα μέσα στο κεφάλι μου και να εξαφανιστούν από μέσα οι σκέψεις που με κρατάνε πίσω.

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Αρκεί που θα είσαι υγιής για να είσαι και ευτυχισμένος.Κατά τα άλλα δύναμη να έχουμε,δίψα για γνώση,πίστη,μυαλά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.