zanin
Διάσημο μέλος

Το είχα δει πέρυσι και μου άρεσε πολύ!
Zanin πως σου φάνηκε;
φουστα μπλούζα! λοιπόν πολύ καλοί ηθοποιοί... τρελό γέλιο αν και εγω δεν το ευχαριστήθηκα γιατί ήμουν λίγο άρρωστή. αξίζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Στους ρυθμούς του φλαμένκο
Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Χοακίν Κορτές παρέα με τη «Μοναξιά» του
Αθήνα
Ο Ισπανός χορευτής και χορογράφος του φλαμένκο Χοακίν Κορτές, εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό, επιστρέφει στην Ελλάδα στις 18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρουσιάσει την πιο προσωπική του δουλειά. Tίτλος της «Mi Soledad» (Η Μοναξιά μου).
Η εμφάνιση του Κορτές θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 18 Αυγούστου στην πλατεία Αριστοτέλους.
![]()
Λένε πως κάθε παράστασή του είναι εξαιρετική.

Guest 990498
Επισκέπτης

Είναι λοιπόν γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο θα κάνουν 3 (μόνο?) εμφανίσεις στο Θέατρο Λυκαβηττού μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ας ελπίσουμε ότι όπως είχε γίνει πριν δυο χρόνια έτσι και φέτος θα προστεθούν και άλλες παραστάσεις.
Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα Village Cinemas, Virgin Megastores, FNAC, Ελληνικό Φεστιβάλ. Διατίθενται επίσης περιορισμένα εισιτήρια με 10? έκπτωση.
- Α ΖΩΝΗ: 55? (45? με έκπτωση)
- Β ΖΩΝΗ: 45? (35? με έκπτωση)
- Γ ΖΩΝΗ: 35? (25? με έκπτωση)
Isiliel
Επιφανές μέλος

Έχω ήδη δύο εισιτήρια για το Σάββατο.

Guest 990498
Επισκέπτης

Isiliel
Επιφανές μέλος

Empyrium
Νεοφερμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Πήγα και είδα τη Μήδεια του Παπαϊωάννου...Ενδιαφέρουσα η ιδέα με το νερό και πολύ καλή η ερμηνεία του Άρη Σερβετάλη στο ρόλο του Σκύλου...Υπήρξανε ωστόσο σημεία στα οποία βαρέθηκα...Νομίζω ότι είναι μία υπερτιμημένη και πολυδιαφημισμένη παράσταση...
Θες να πεις περισσότερες λεπτομέρειες? Πριν 1 εβδομάδα 1 παρέα μιλούσε με διθυραμβικά σχόλια κι είχα σχεδόν ψηστεί να το δω.

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Θες να πεις περισσότερες λεπτομέρειες? Πριν 1 εβδομάδα 1 παρέα μιλούσε με διθυραμβικά σχόλια κι είχα σχεδόν ψηστεί να το δω.
Βασικά περίμενα να δω κάτι διαφορετικό κάτι περισσότερο θεατρικό...Όταν τελείωσε η παράσταση ένιωθα ότι κάτι έλειπε...Ήταν αρκετά ζωντανές οι ερμηνείες και μάλιστα μερικές σκηνές ήταν πολύ ρεαλιστικές αλλά υπήρχανε στιγμές όπου οι κινήσεις των ηθοποιών και γενικώς τα πάντα γινόνταν αργά (προσωπικά δε μου άρεσε και αυτές είναι οι σκηνές στις οποίες βαρέθηκα) και κάτι τέτοιο με επανέφερε στην "παράσταση"...Σε ορισμένα σημεία ο σκηνοθέτης θα μπορούσε να περάσει στον κόσμο αυτό που ήθελε να περάσει με λιγότερες κινήσεις...Δε χρειαζότανε η Μήδεια να υπερβάλλει στα σημεία αυτά με τις κινήσεις της γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την κλασσική μουσική που ακουγότανε σε κούραζε πολύ...
Πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα να "ακούγονται" οι κινήσεις των ηθοποιών, το νερό, ο τρόπος με τον οποίο κυλάει ο χρόνος, ο Σκύλος...
Εάν θέλεις πάντως να πας καλό είναι να κλείσεις εισητήρια το συντομότερο δυνατόν, γιατί εξαφανίζονται..Εγώ κάθισα στον εξώστη με 20 ευρώ και έβλεπα μια χαρά...Έχανα λιγάκι ωστόσο τους μορφασμούς των ηθοποιών κάτι πολύ βασικό στην παράσταση...
Btw το Παλλάς ειναι φοβερό θέατρο...

underwater
Περιβόητο μέλος

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.