JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:05 Ο JosefK έγραψε: #41 17-08-10 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: "κααααυλααααα" "μουναρα/ος" "πουτσ@" και κατι τετοια...με τρελενουν Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όταν θες κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να σου σπάσει τα αρ@ίδι@ Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ή ακόμα καλύτερα... https://asynadak.pblogs.gr/oi-nomoi-toy-merfy-thewria.html Παιδιά, ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σας για τη φράση του Κοέλιο, αλλά χάνετε την ουσία, η οποία είναι ότι ανεξαρτήτως ποια ακριβώς είναι η αρχική φράση, το νόημά της είναι μια μαλακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sir dreamer Νεοφερμένο μέλος Ο Sir dreamer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:06 Ο Sir dreamer: #42 17-08-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Οι ρίζες μου είναι από Αθήνα οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν νομίζεις??? Click για ανάπτυξη... Ε πεστο έτσι "να καταλαβαινόμαστε". Ετσι εξηγούνται όλα, και η αντιπάθεια προς τη σαλονικιώτικη αργκό και το τζατζικένιο σουβλάκι. Λέω κι εγώ δε μπορεί να τα λέει αυτά χαλικιδικιώτισσα Αλλά δε πειράζει δε σε κατηγορώ, δε φταις εσύ, κανείς δεν είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:27 Η din@!! έγραψε: #43 17-08-10 22:27 Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:39 Η aporw έγραψε: #44 17-08-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Click για ανάπτυξη... συγγνωμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:46 Η maria....: #45 17-08-10 22:46 Οι χειροτερες λεξεις ειναι το : μη(ν) και το ξυπνα(οχι οταν κοιμαμαι αλλα οταν δεν καταλαβαινω κατι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΗΝΟΥΛΑ Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:49 Η ΡΗΝΟΥΛΑ έγραψε: #46 17-08-10 22:49 όλους τους πολιτικούς ''κοιτάζουμε το μέλλον σας! σκεφτόμαστε το συμφέρον σας! θα... θα... θα...'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_farm Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει από Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:56 Η katerina_farm: #47 17-08-10 22:56 1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: "κααααυλααααα" "μουναρα/ος" "πουτσ@" και κατι τετοια...με τρελενουν Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όταν θες κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να σου σπάσει τα αρ@ίδι@ Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ή ακόμα καλύτερα... https://asynadak.pblogs.gr/oi-nomoi-toy-merfy-thewria.html Παιδιά, ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σας για τη φράση του Κοέλιο, αλλά χάνετε την ουσία, η οποία είναι ότι ανεξαρτήτως ποια ακριβώς είναι η αρχική φράση, το νόημά της είναι μια μαλακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sir dreamer Νεοφερμένο μέλος Ο Sir dreamer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:06 Ο Sir dreamer: #42 17-08-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Οι ρίζες μου είναι από Αθήνα οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν νομίζεις??? Click για ανάπτυξη... Ε πεστο έτσι "να καταλαβαινόμαστε". Ετσι εξηγούνται όλα, και η αντιπάθεια προς τη σαλονικιώτικη αργκό και το τζατζικένιο σουβλάκι. Λέω κι εγώ δε μπορεί να τα λέει αυτά χαλικιδικιώτισσα Αλλά δε πειράζει δε σε κατηγορώ, δε φταις εσύ, κανείς δεν είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:27 Η din@!! έγραψε: #43 17-08-10 22:27 Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:39 Η aporw έγραψε: #44 17-08-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Click για ανάπτυξη... συγγνωμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:46 Η maria....: #45 17-08-10 22:46 Οι χειροτερες λεξεις ειναι το : μη(ν) και το ξυπνα(οχι οταν κοιμαμαι αλλα οταν δεν καταλαβαινω κατι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΗΝΟΥΛΑ Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:49 Η ΡΗΝΟΥΛΑ έγραψε: #46 17-08-10 22:49 όλους τους πολιτικούς ''κοιτάζουμε το μέλλον σας! σκεφτόμαστε το συμφέρον σας! θα... θα... θα...'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_farm Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει από Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:56 Η katerina_farm: #47 17-08-10 22:56 1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Οι ρίζες μου είναι από Αθήνα οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν νομίζεις??? Click για ανάπτυξη... Ε πεστο έτσι "να καταλαβαινόμαστε". Ετσι εξηγούνται όλα, και η αντιπάθεια προς τη σαλονικιώτικη αργκό και το τζατζικένιο σουβλάκι. Λέω κι εγώ δε μπορεί να τα λέει αυτά χαλικιδικιώτισσα Αλλά δε πειράζει δε σε κατηγορώ, δε φταις εσύ, κανείς δεν είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:27 Η din@!! έγραψε: #43 17-08-10 22:27 Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:39 Η aporw έγραψε: #44 17-08-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Click για ανάπτυξη... συγγνωμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:46 Η maria....: #45 17-08-10 22:46 Οι χειροτερες λεξεις ειναι το : μη(ν) και το ξυπνα(οχι οταν κοιμαμαι αλλα οταν δεν καταλαβαινω κατι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΗΝΟΥΛΑ Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:49 Η ΡΗΝΟΥΛΑ έγραψε: #46 17-08-10 22:49 όλους τους πολιτικούς ''κοιτάζουμε το μέλλον σας! σκεφτόμαστε το συμφέρον σας! θα... θα... θα...'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_farm Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει από Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:56 Η katerina_farm: #47 17-08-10 22:56 1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:39 Η aporw έγραψε: #44 17-08-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Click για ανάπτυξη... συγγνωμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:46 Η maria....: #45 17-08-10 22:46 Οι χειροτερες λεξεις ειναι το : μη(ν) και το ξυπνα(οχι οταν κοιμαμαι αλλα οταν δεν καταλαβαινω κατι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΗΝΟΥΛΑ Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:49 Η ΡΗΝΟΥΛΑ έγραψε: #46 17-08-10 22:49 όλους τους πολιτικούς ''κοιτάζουμε το μέλλον σας! σκεφτόμαστε το συμφέρον σας! θα... θα... θα...'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_farm Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει από Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:56 Η katerina_farm: #47 17-08-10 22:56 1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Επιτελους να ενημερωσει κάποιος όλους τους ημιμαθεις αυτης της χώρας οτι δεν υπαρχει φραση: "από ανέκαθεν", ούτε "εξ' απ' ανέκαθεν" !!!!!!!!!!!!!Το σωστό ηταν, είναι και θα είναι: Α ν έ κ α θ ε ν ! ! ! ! ! ! ! Click για ανάπτυξη... συγγνωμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:46 Η maria....: #45 17-08-10 22:46 Οι χειροτερες λεξεις ειναι το : μη(ν) και το ξυπνα(οχι οταν κοιμαμαι αλλα οταν δεν καταλαβαινω κατι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΗΝΟΥΛΑ Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:49 Η ΡΗΝΟΥΛΑ έγραψε: #46 17-08-10 22:49 όλους τους πολιτικούς ''κοιτάζουμε το μέλλον σας! σκεφτόμαστε το συμφέρον σας! θα... θα... θα...'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_farm Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει από Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:56 Η katerina_farm: #47 17-08-10 22:56 1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι χειροτερες λεξεις ειναι το : μη(ν) και το ξυπνα(οχι οταν κοιμαμαι αλλα οταν δεν καταλαβαινω κατι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΡΗΝΟΥΛΑ Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:49 Η ΡΗΝΟΥΛΑ έγραψε: #46 17-08-10 22:49 όλους τους πολιτικούς ''κοιτάζουμε το μέλλον σας! σκεφτόμαστε το συμφέρον σας! θα... θα... θα...'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_farm Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει από Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:56 Η katerina_farm: #47 17-08-10 22:56 1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όλους τους πολιτικούς ''κοιτάζουμε το μέλλον σας! σκεφτόμαστε το συμφέρον σας! θα... θα... θα...'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_farm Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_farm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φαρμακοποιός και μας γράφει από Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 293 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 22:56 Η katerina_farm: #47 17-08-10 22:56 1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Να μιλησουμε για την σχεση μας η το χειροτερο σ' αρεσε αγαπη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:29 Η Kate-Bender: #48 17-08-10 23:29 Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Αυγούστου 2010 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JosefK: Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Οι λέξεις αυτές είναι απαραίτητες σε μία συζήτηση ώστε να αποδωθούν με ακρίβεια ορισμένα νοήματα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αλλες που ηχουν σαφως καλυτερα, και δειχνουν καποιο επιπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:36 Η Phoebe έγραψε: #49 17-08-10 23:36 '' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
'' Καλό χειμώνα '', όταν στο λένε από τις 12 Αυγούστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #50 17-08-10 23:49 "Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Τυχαίο, δεν νομίζω" Στην αρχή όταν βγήκε η διαφήμιση και δεν ήταν γνωστό είχε πλάκα αλλά τώρα που το χρησιμοποιούν όλοι έχει καταντήση πολύ εκνευριστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο Morelo έγραψε: #51 18-08-10 00:43 Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου την δινει οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι και δινει λιγες πληροφοριες και στο τελος σου λει "ξερεις τωρα" "καταλαβαινεις" οχι ρε δεν καταλαβαινω μιλα σαν ανθρωπος να σε καταλαβω lol φραση που αγαπω "οτι πεις", "μας επεισες" αυτα πρεπεει να τα λεω γυρω στις 50 φορες καθε μερα στον αδερφο μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 01:00 Ο Boom έγραψε: #52 18-08-10 01:00 Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 05:27 Ο self-instructive depressing: #53 18-08-10 05:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Εμένα με νευριάζει όταν κάποιος πει μια μακακιούλα και αυτή υιοθετηθεί από πολλά άτομα που το λένε διαρκώς είτε ταιριάζει είτε όχι. Click για ανάπτυξη... όντως δεν παλεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 08:09 Η moonlight: #54 18-08-10 08:09 υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
υποσχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 09:26 Η Neraida έγραψε: #55 18-08-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εμένα μου την σπάει, όταν γνωρίζομαι με κάποια, η πρώτη ερώτηση που μου κάνει (πριν καν ρωτήσει πως με λένε) "τι ζώδιο είσαι"; Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι η δευτερη...????? Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: γκομενα γκομενος,μπαζο,θεογκομενα κλπ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μ αρεσουν! στο θεμα μας... τωρα τελευταια με εκνευριζει απιστευτα η φραση "και στα δικα σου συντομα"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:15 Η mindcircus: #56 18-08-10 12:15 ''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
''και στα δικα σου συντομα'' σιγουρα αυτο μου τη δινει απιστευτα, λες και με ρωτησε αν θελω ναναι συντομα ''ξερω γω τι λεω....'' και τι εισαι? ο ξερολας? ουστ ''εισαι λαθος'' - διοτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και μη προσπαθεις να με πεισεις να χω τη δικη σου γνωμη αν δε συμφωνω με τιποτα γενικα μου τη σπανε οι ξερολες κι αυτοι που πανε στο παιξουν αρχηγοι οταν ειναι μια τριχα απο τα... μαλλια σου αλλα νταξ σπαζομαι για λιγο μετα οκευ γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η love_angel: #57 18-08-10 12:22 ''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
''χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:21 Η din@!! έγραψε: #58 18-08-10 13:21 επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Last Stand AggelikiGr Kate1914 johnsala Alessandra Eliza fourkaki charmander paolo1 camil Wanda rafaela11 Luludaki Fernando_A Εριφύλη Scandal Αλκης Κ. Libertus Wonderkid Sevasti Unboxholics constansn Memetchi edweimaste Ria99 GiorgosAsi spring day Stelios725 Dora140303 chester20080 giannhs2001 Αναστασία197 Meow SlimShady Nomallity fretoe American Economist taketrance fmarulezkd ggl physicscrazy mathboi T C Εχέμυθη Viedo Paul33.gr Johnny15 eukleidhs1821 aggelosst9 Loozen angies jj! 1011 sunsetpp VasoGrimes Insertcoin CiNeFiL harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επεισης οι καγκουροποζερο εκφρασεις που συναντας στο facebook,κυρίως από κοριτσάκια γυμνασίου,τύπου: ah,azp m!!t Cpac mwoo m!!!!t gmt pic0ula ein auth??eic 8e@!!i lov ya!!!cypaw xaz0 mmmm!!!!! Ελεος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 13:23 Η mindcircus: #59 18-08-10 13:23 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από din@!!: .... Click για ανάπτυξη... Τα κοριτσακια μη σε πειραζουν. Εδω ξερω μια 25 χρονων που γραφει ετσι, εκει τι λες? Ε? Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deviance Εκκολαπτόμενο μέλος Ο $Con αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2010 στις 14:19 Ο Deviance έγραψε: #60 18-08-10 14:19 Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξέρω Δεν Μπορώ Κανε ότι θες @.@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.