Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betoni
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα.Ζω εδώ και λίγα χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα και ακούω αυτές τις φράσεις.Φτάνει πια!!!2.ντεμεκ,σε λεω,με λες,πλάκα με κάνεις,σαλονικα (όχι άλλη ηλίθια καγκουρίστικη-μάγκικη θεσσαλονικιώτικη διάλεκτος..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Σιχαίνομαι την επανάληψη της ίδιας φράσης!![]()
Και κοίτα να δεις σύμπτωση, επαναλαμβάνεται αυτή η φράση (τυχαίο; δε νομίζω)

Όπως αναφέρθηκε και πριν αηδιαστική φράση είναι όταν μια γυναίκα λέει στα @@. Και μένα στο μ$#νί μου μωρή
Αυτή που σιχαίνομαι όμως είναι το ελλαδίτικο "τι να γίνει/τι να κάνεις/τι να πεις".
-μας έκοψαν το ρεύμα
-τι να γίνει, έχει ο θεός
-τράκαρε περνώντας το στοπ
-τι να κάνεις, κωλοχώρα
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Όπως αναφέρθηκε και πριν αηδιαστική φράση είναι όταν μια γυναίκα λέει στα @@. Και μένα στο μ$#νί μου μωρή
τι να κάνεις , άλλαξαν οι καιροί
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι,,ανταλλασσουμε και γεννητικα οργανα που και που...τι να κάνεις , άλλαξαν οι καιροί

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

"Δεν νιώθεις/ει"
Η αγαπημένη μου!

Αλλά σε πρώτο πρόσωπο, μ' αρέσει να τη λέω για εμένα, όταν θέλω να δείξω ότι αδιαφορώ για κάτι...
love_angel
Επιφανές μέλος

κατσε ρε μαγκα, χαλαρωσε!
prinCess.
Επιφανές μέλος

''να πουμε'' στο τελος καθε προτασης.
Εμένα το "να πούμε" δε με ενοχλεί.
Από την άλλη το "να ούμε" μου σπάει τα νεύρα.

Λες και είσαι γκαβό και δε ξες να μιλάς.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

το "να ούμε" μου σπάει τα νεύρα.
Λες και είσαι γκαβό και δε ξες να μιλάς.
Οι μαγκες το λεν αυτο

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

To "γκόμενος" δεν με χαλάει, γιατί τουλάχιστον επιφανειακά δεν έχει κάτι που να το κάνει να μην στέκει (δεν ξέρω αν το ψάξεις βαθύτερα ετυμολογικά τι θα βγει αλλά τουλάχιστον δεν κάνει τόσο μπαμ). Ενώ μουνί, δεν έχουν, πως να το κάνουμε..οταν η ισοτητα ανδρων γυναικων ξεπερνα τα ορια..πρωτα ηταν το "γκομενος" τωρα το μουναρος..που παμε..

Εγώ πάντως λέω "στις ωοθήκες μου" που last time I checked, είχα.ειναι οπως βλεπω γυναικες να λενε'Στα Αρχ@δια μου"
αφου δεν εχεις...![]()

Το ίδιο όργανο είναι άλλωστε, που εξελίσσεται διαφορετικά στο αρσενικό έμβρυο από κάποιο μήνα και μετά (εξ'ού και η κρυψορχία: Όρχεις που δεν κατέβηκαν).
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως λέω "στις ωοθήκες μου" που last time I checked, είχα.
Το ίδιο όργανο είναι άλλωστε, που εξελίσσεται διαφορετικά στο αρσενικό έμβρυο από κάποιο μήνα και μετά (εξ'ού και η κρυψορχία: Όρχεις που δεν κατέβηκαν).
γνωστον..
και σεβαστον..

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

"Μη το κάνεις για μας, κάντο για σένα"
:S
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

"Μη το κάνεις για μας, κάντο για σένα"
όχι για μένα... για τη φουκαριάρα τη μάνα μου...

JennyV
Δραστήριο μέλος

μαλάκα"

τα λαμπάκια στο κόκκινο!
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

......και κάποιες κοπέλες που μιλούν μεταξύ τους και αποκαλύν η μία την άλλη "έλα ρε
μαλάκα" ...
τα λαμπάκια στο κόκκινο!
πολυ σπαστικό,πράγματι..
''να πουμε'' στο τελος καθε προτασης.
αλλη ψευτομαγκιά και αυτη...
Devina
Τιμώμενο Μέλος

να με αποκαλούν "μωρή"
Πωπω δεν έχω χειρότερο. Με αηδιάζει αυτή η λέξη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Kate1914
- johnsala
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- charmander
- paolo1
- camil
- Wanda
- rafaela11
- Luludaki
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Wonderkid
- Sevasti
- Unboxholics
- constansn
- Memetchi
- edweimaste
- Ria99
- GiorgosAsi
- spring day
- Stelios725
- Theodora03
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Αναστασία197
- Meow
- SlimShady
- Nomallity
- fretoe
- American Economist
- taketrance
- fmarulezkd
- ggl
- physicscrazy
- mathboi
- T C
- Εχέμυθη
- Viedo
- Paul33.gr
- Johnny15
- eukleidhs1821
- aggelosst9
- Loozen
- angies
- jj!
- 1011
- sunsetpp
- VasoGrimes
- Insertcoin
- CiNeFiL
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.