Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Surt7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

το lol...πειτε το ολοκληρο η μην το λετε πιαααα!!ειναι αθλιο και το ακουω να το λενε ολοι...![]()
Νο οffence, αλλά το lol δεν είναι "λέξη"... Eίναι πράξη... Αυτή ->

Μπορώ πάντως να δεχτώ να μην σου αρέσει το να το λέει κάποιος αντί να το κάνει...

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Νο οffence, αλλά το lol δεν είναι "λέξη"... Eίναι πράξη... Αυτή ->
Μπορώ πάντως να δεχτώ να μην σου αρέσει το να το λέει κάποιος αντί να το κάνει...![]()
μα να το ακουω μου την σπαει βρε...εννοειται οτι ειναι ωραια σαν πραξη...

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Όντως, χάλια φράση. Τα περάσαμε και τα περάσαμε... Ό,τι χειρότερο και σε άλλες περιπτώσεις αλλά κυρίως για σχολείο και εξετάσεις δεν παλεύεται.Μπορει να φανει παραξενο,αλλα οταν περσι ημουν Γ Λυκειου,με εκνευριζε η φραση ''τα περασαμε κι εμεις αυτα'' που ακουγα καμια φορα.Δε ξερω,μου φαινεται πολυ κλισε.
selc
Δραστήριο μέλος

επίσης με εκνευρίζει όχι κάτι συγκεκριμένο αλλά οι φράσεις που ξεσηκώνουν από διαφημίσεις και τις λένε όλοι για ένα διάστημα

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Simon Iord' ..
Νεοφερμένο μέλος

με εκνευρίζει το klein.
επίσης με εκνευρίζει όχι κάτι συγκεκριμένο αλλά οι φράσεις που ξεσηκώνουν από διαφημίσεις και τις λένε όλοι για ένα διάστημα![]()
....και σε μενα οι φρασεις οπου τις λεμε οταν ακουσουμε μια ατακα στην τηλεοραση οπως μια πρόσφατη .... "ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΩ"

Όταν λες ολόκληρο; Laugh out loud;το lol...πειτε το ολοκληρο η μην το λετε πιαααα!!ειναι αθλιο και το ακουω να το λενε ολοι...![]()
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

χιλιες φορες ετσι!αυτο το lol μου ακουγεται χαλια!Όταν λες ολόκληρο; Laugh out loud;

Ουάααα,βαράω κόσμο.

antwwwnis
Διάσημο μέλος

''Διάβασε''
Ουάααα,βαράω κόσμο.![]()
Ρε τηλεπάθεια, κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν!
Επίσης μπορούν να με οδηγήσουν σε βιαιότητες φράσεις όπως:
Πικουλίνα, Ομιτζί, Λολ, Μιά είναι η θρησκεία η θύρα Χ, Κάνε το σταυρό σου, να τρως να παχύνεις...
Καθώς και ''στίχοι από χιτάκια που τους λέμε ατακοειδώς επειδή είναι νέο κομμάτι και εμείς ως γνωστόν είμαστε γαμάτοι και το ξέρουμε απ'έξω''. Κλασσικό το ''Από δευτέρα''.
Και που τις έγραψα συγχιστηκα. Πάω να πλύνω τα χέρια μου με οινόπνευμα, πεταντιν και ακουαφόρτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Το ξέρω ότι δε τα πήγα, μη μου το λες!!! Στεναχωριέμαι πιο πολύ. =[
''Έφαγες;''
Αντί να μου λένε ''καλά είσαι;'', οι γονείς μου με ρωτούν πρώτα πλέον αν έφαγα.

moxa15
Διάσημο μέλος

''Κοιμασαι;;;;''

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

γονείς: πώς τα πήγες;
εγώ: εεε..δεν ξέρω..θα δείξει
γονείς: ε στο περίπου δεν ξέρεις βαθμό;
υπομονή ντε θα τον μάθεις τον βαθμό

Guest 515609
Επισκέπτης

Πρεπει σε πολλους να σπαω τα νευρα,αν με δειτε μην με μιλησετε

Σοβαρα τι νοημα εχει;Ολο και πιο πολυ την ακουω τωρα τελευταια μα την θεωρω γελοια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Kate1914
- johnsala
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- charmander
- paolo1
- camil
- Wanda
- rafaela11
- Luludaki
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Wonderkid
- Sevasti
- Unboxholics
- constansn
- Memetchi
- edweimaste
- Ria99
- GiorgosAsi
- spring day
- Stelios725
- Theodora03
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Αναστασία197
- Meow
- SlimShady
- Nomallity
- fretoe
- American Economist
- taketrance
- fmarulezkd
- ggl
- physicscrazy
- mathboi
- T C
- Εχέμυθη
- Viedo
- Paul33.gr
- Johnny15
- eukleidhs1821
- aggelosst9
- Loozen
- angies
- jj!
- 1011
- sunsetpp
- VasoGrimes
- Insertcoin
- CiNeFiL
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.