stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2006 στις 21:51 Η stupid bitch: #61 18-07-06 21:51 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Οι διαφημίσεις με την πορτοκαλάδα fanta αν δεν κάνω λάθος, και τους 2 βλαμμένους που όλη την ώρα λένε Bambacha που ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τι εννοούν και ποιό είναι το νόημα γενικότερα αυτής της διαφήμισης! Click για ανάπτυξη... χαχαααα.. ναι!ναι!! "Είμαι ο Τζίμι Νούπου Νούπου Νούπου Α,κι από'δω ο φίλος μου..Bambacha!!!" κι εγώ δεν τις αντέχω με τίποτα αυτές τις διαφημίσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2006 στις 23:14 Η Γίδι έγραψε: #62 18-07-06 23:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οι διαφημισεις του MoMad. Εντελως μπιαχ! Click για ανάπτυξη... Τίιινος;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2006 στις 09:08 Η misslittledevil: #63 19-07-06 09:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τίιινος;;; Click για ανάπτυξη... Mo Mad, νεα καρτοκινητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2006 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #64 19-07-06 12:04 αααα...! ντεν ξέρω, δεν είδα πολλή τιβί στην Ελλάδα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 19:21 Η misslittledevil: #65 21-07-06 19:21 Ολες του Κωτσοβολου. Δειχνει εναν βλακα να πεταει χρηματα σε καδο σκουπιδιων--> "Αν εχετε λεφτα για πεταμα.." κλπ. Επισης, ειναι μια διαφημιση (δεν θυμαμαι προιον, νομιζω φρυγανιες.. ή βουτυρο? τελος παντων δεν θυμαμαι.. ) που καθεται η Χαπη φαμιλη στο τραπεζι και αντι να μιλανε τιτιβιζουν και εχει και"μεταφραση" απο κατω.. Η βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2006 στις 15:53 Η bunny217 έγραψε: #66 04-08-06 15:53 αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:09 Η dimidola έγραψε: #67 30-09-06 18:09 Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Οι διαφημίσεις με την πορτοκαλάδα fanta αν δεν κάνω λάθος, και τους 2 βλαμμένους που όλη την ώρα λένε Bambacha που ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τι εννοούν και ποιό είναι το νόημα γενικότερα αυτής της διαφήμισης! Click για ανάπτυξη... χαχαααα.. ναι!ναι!! "Είμαι ο Τζίμι Νούπου Νούπου Νούπου Α,κι από'δω ο φίλος μου..Bambacha!!!" κι εγώ δεν τις αντέχω με τίποτα αυτές τις διαφημίσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2006 στις 23:14 Η Γίδι έγραψε: #62 18-07-06 23:14 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οι διαφημισεις του MoMad. Εντελως μπιαχ! Click για ανάπτυξη... Τίιινος;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2006 στις 09:08 Η misslittledevil: #63 19-07-06 09:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τίιινος;;; Click για ανάπτυξη... Mo Mad, νεα καρτοκινητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2006 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #64 19-07-06 12:04 αααα...! ντεν ξέρω, δεν είδα πολλή τιβί στην Ελλάδα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 19:21 Η misslittledevil: #65 21-07-06 19:21 Ολες του Κωτσοβολου. Δειχνει εναν βλακα να πεταει χρηματα σε καδο σκουπιδιων--> "Αν εχετε λεφτα για πεταμα.." κλπ. Επισης, ειναι μια διαφημιση (δεν θυμαμαι προιον, νομιζω φρυγανιες.. ή βουτυρο? τελος παντων δεν θυμαμαι.. ) που καθεται η Χαπη φαμιλη στο τραπεζι και αντι να μιλανε τιτιβιζουν και εχει και"μεταφραση" απο κατω.. Η βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2006 στις 15:53 Η bunny217 έγραψε: #66 04-08-06 15:53 αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:09 Η dimidola έγραψε: #67 30-09-06 18:09 Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οι διαφημισεις του MoMad. Εντελως μπιαχ! Click για ανάπτυξη... Τίιινος;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2006 στις 09:08 Η misslittledevil: #63 19-07-06 09:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τίιινος;;; Click για ανάπτυξη... Mo Mad, νεα καρτοκινητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2006 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #64 19-07-06 12:04 αααα...! ντεν ξέρω, δεν είδα πολλή τιβί στην Ελλάδα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 19:21 Η misslittledevil: #65 21-07-06 19:21 Ολες του Κωτσοβολου. Δειχνει εναν βλακα να πεταει χρηματα σε καδο σκουπιδιων--> "Αν εχετε λεφτα για πεταμα.." κλπ. Επισης, ειναι μια διαφημιση (δεν θυμαμαι προιον, νομιζω φρυγανιες.. ή βουτυρο? τελος παντων δεν θυμαμαι.. ) που καθεται η Χαπη φαμιλη στο τραπεζι και αντι να μιλανε τιτιβιζουν και εχει και"μεταφραση" απο κατω.. Η βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2006 στις 15:53 Η bunny217 έγραψε: #66 04-08-06 15:53 αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:09 Η dimidola έγραψε: #67 30-09-06 18:09 Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τίιινος;;; Click για ανάπτυξη... Mo Mad, νεα καρτοκινητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2006 στις 12:04 Η Γίδι έγραψε: #64 19-07-06 12:04 αααα...! ντεν ξέρω, δεν είδα πολλή τιβί στην Ελλάδα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 19:21 Η misslittledevil: #65 21-07-06 19:21 Ολες του Κωτσοβολου. Δειχνει εναν βλακα να πεταει χρηματα σε καδο σκουπιδιων--> "Αν εχετε λεφτα για πεταμα.." κλπ. Επισης, ειναι μια διαφημιση (δεν θυμαμαι προιον, νομιζω φρυγανιες.. ή βουτυρο? τελος παντων δεν θυμαμαι.. ) που καθεται η Χαπη φαμιλη στο τραπεζι και αντι να μιλανε τιτιβιζουν και εχει και"μεταφραση" απο κατω.. Η βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2006 στις 15:53 Η bunny217 έγραψε: #66 04-08-06 15:53 αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:09 Η dimidola έγραψε: #67 30-09-06 18:09 Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααα...! ντεν ξέρω, δεν είδα πολλή τιβί στην Ελλάδα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2006 στις 19:21 Η misslittledevil: #65 21-07-06 19:21 Ολες του Κωτσοβολου. Δειχνει εναν βλακα να πεταει χρηματα σε καδο σκουπιδιων--> "Αν εχετε λεφτα για πεταμα.." κλπ. Επισης, ειναι μια διαφημιση (δεν θυμαμαι προιον, νομιζω φρυγανιες.. ή βουτυρο? τελος παντων δεν θυμαμαι.. ) που καθεται η Χαπη φαμιλη στο τραπεζι και αντι να μιλανε τιτιβιζουν και εχει και"μεταφραση" απο κατω.. Η βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2006 στις 15:53 Η bunny217 έγραψε: #66 04-08-06 15:53 αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:09 Η dimidola έγραψε: #67 30-09-06 18:09 Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολες του Κωτσοβολου. Δειχνει εναν βλακα να πεταει χρηματα σε καδο σκουπιδιων--> "Αν εχετε λεφτα για πεταμα.." κλπ. Επισης, ειναι μια διαφημιση (δεν θυμαμαι προιον, νομιζω φρυγανιες.. ή βουτυρο? τελος παντων δεν θυμαμαι.. ) που καθεται η Χαπη φαμιλη στο τραπεζι και αντι να μιλανε τιτιβιζουν και εχει και"μεταφραση" απο κατω.. Η βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2006 στις 15:53 Η bunny217 έγραψε: #66 04-08-06 15:53 αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:09 Η dimidola έγραψε: #67 30-09-06 18:09 Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:09 Η dimidola έγραψε: #67 30-09-06 18:09 Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ και με το μύκητα(όταν το σκέφτομαι ανατριχιάζω), και το MoMad(πού να ξέρεις βρε γίδι, καινούρια είναι αυτά) και μία για σερβιέτες ή σερβιετάκια, δε θυμάμαι, που κάτι γυναίκες πετάνε τις βράκες τους από τα παράθυρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:23 Η tina έγραψε: #68 30-09-06 18:23 Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή του Βασιλόπουλου την έχετε δει? Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πλήρωσαν διαφημιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:33 Η Maggie έγραψε: #69 30-09-06 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: αυτή με τον μύκητα των ποδιών που σηκώνει το νύχι, είναι αηδιαστική Click για ανάπτυξη... Πωπω,ναι απαίσια είναι και ανατριχιαστική μπρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:11 Η stupid bitch: #70 30-09-06 20:11 Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mo Mad κι εγώ..τη θεωρώ τελείως αποκρουστική διαφήμιση..λόγω του αντικειμένου των σπουδών μου,ξέρω κάποιες βασικές "αρχές" για τον τρόπο διαφήμισης ενός προ'ι'όντος και μία απ'αυτές -συνοψίζοντας- είναι,η διαφήμιση να είναι ελκυστική για τον καταναλωτή ή να του προκαλεί τέλος πάντων αίσθηση (θετική),έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο προ'ι'όν.. εγώ,όσο και να μ'άρεσε και να ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο προ'ι'όν,απ'τη διαφήμιση αυτή και μόνο,ούτε που θα το πλησίαζα.. μάλλον αυτοί που τη σκέφτηκαν,προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεν αίσθηση στους καταναλωτές,αρνητική όμως..στην τελική,κι αυτό "πουλάει".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.738 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:13 Ο Valder έγραψε: #71 30-09-06 21:13 Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Maggie έγραψε: #72 30-09-06 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Αφήστε εκείνες της Cosmote με τις ξανθιές που κάνουν σαν ξελιγωμένες.... έλεοc! Click για ανάπτυξη... Άχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 10:46 Η misslittledevil: #73 02-10-06 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η διαφήμιση της ΤΙΜ με την βλάχα που φωνάζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" σα συναγερμός. Click για ανάπτυξη... Εντελως χαλια.. Επισης, μια καινουρια διαφημιση ενος περιοδικου -δεν θυμαμαι ονομα- με μια ξανθια που μασαει τσιχλα.. σαν παρτσακλο! Ελεος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 12:11 Η Corpse Bride: #74 02-10-06 12:11 Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτη η ηλιθια διαφημιση του μιλνερ, που συστηνονται δασκαλα και παιδια με ονοματα απο υλικα του τοστ....τι σκεφτονται οταν λενε ναι? :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 13:25 Ο Γιάννης έγραψε: #75 02-10-06 13:25 Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ξύλο που θα φάει ο μπαμπάτσα της φάντα απο τα χέρια μου αν τον πετύχω πουθενά δεν λέγεται. Σαν να μην μας έφτανε η τηλεοπτική με τους ηλίθιους που ούτε καν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους έχουμε και την ραδιοφωνική. -Πάμε με το δικό μου, -Και δεν πάμε με το δικό μου? Μπλα μπλα μπλά 19 " την ίδια ηλιθιότητα, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η crazy lover: #76 02-10-06 20:45 Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολες οι διαφημισεις μου τη δίνουν.Θα προτιμουσα να μην υπήρχαν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η misslittledevil: #77 20-03-07 12:24 Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 12:27 Ο Γιάννης έγραψε: #78 20-03-07 12:27 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fernando_A Requiem nobody8 camil charmander chester20080 1011 New member Thundergirl Memetchi sunsetpp ΘανάσοςG4 Unseen skygge louminis American Economist User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Η καινουρια του conn-x, με τον καναπε. Πολυ βλακεια. Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, πολύ πρόχειρη δουλειά και δημιουργικό μάπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 13:16 Η Chimera έγραψε: #79 20-03-07 13:16 Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμένα δε μου αρέσει και η διαφήμιση του τυριού FINA. Πολύ χαζή ! Παρουσιάζει τους άντρες σαν θύματα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα μάτια των κέρβερων-γυναικών τους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 12:50 Η mania έγραψε: #80 22-03-07 12:50 Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συχένομαι τις διαφημήσεις ανεξερέτως με αυτοκίνητα και τρέπεζες, ειναι οι πιό κρύες διαφημήσεις με χαζά θέματα και χαζές συζητήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.