rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014
Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 700 μηνύματα.

14-02-12

12:20
Προαποφασιμενα ηταν τα μετρα,η κριση ειναι συμφυτη με το συστημα και οταν εχεις ιδεολογηματα στο κεφαλακι σου ή σκεφτεσαι με τη λογικη ας κοιταξω εγω να ζω με ενα ξεροκοματο να μην πεθανω και καποια στιγμη ελπιζω στο καλυτερο θα ψηφισεις Πασοκ ή Νδ. Και ο λαος δεν φταιει αν αυτο του προβαλλουν 24/7, απλα μερικοι δεν εχουν καταλαβει(ακομα) τι παιζεται εις βαρος τους.
Καμια ταπεινωση.Α,καποιοι μιλουσαν για κρισεις και μνημονια πολυ πριν αυτα ερθουν και καλουσαν το λαο να μην τσιμπησει στα εκβιαστικα διλληματα και να μη φοβαται τις απειλες τους.
το ληξαμε; :p
Καμια ταπεινωση.Α,καποιοι μιλουσαν για κρισεις και μνημονια πολυ πριν αυτα ερθουν και καλουσαν το λαο να μην τσιμπησει στα εκβιαστικα διλληματα και να μη φοβαται τις απειλες τους.
το ληξαμε; :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22.988 μηνύματα.

14-02-12

15:29
Εγώ το έχω και σαν μότο στη ζωή αυτή που ζούμε ....ότι ταπεινώνεσαι μόνο αν αφήσεις να σε ταπεινώσουν...οι Έλληνες πολιτικοί δεν ταπεινώνουν την Ελλάδα ταπεινώνουν τα μούτρα τους..... Και ότι έχουμε αχαρακτήριστους πολιτικούς σίγουρα δεν φταίει ο κάθε Έλληνας πολίτης… Το να σου μεταθέτουν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν και με το δικό τους τρόπο ντρόπιασαν θέλοντας να το κάνουν ντροπή της Ελλάδας είναι μεγάλη κουβέντα……
Αυτό μου θυμίζει κάπως παραφρασμένο το «Μαζί τα φάγαμε…» «Μαζί ταπεινωθήκαμε….»
Όχι πολιτικέ δεν ταπεινωθήκαμε μαζί… γιατί δεν μας ρώτησες όταν έκανες τις κομπίνες και έφτιαχνες τα οικονομικά δεδομένα, έτσι ώστε να μπούμε στην Ευρώπη και στο Ευρώ, γιατί αυτό που ξεχνάμε είναι ότι ήθελε η Ευρώπη την κομπίνα αυτή, την διεκδικούσε για να έρθουν εδώ τα γερμανικά και γαλλικά προϊόντα και οι εταιρείες…. Μην βλέπετε που κατάφεραν να μετατοπίσουν με την κατάλληλη προπαγάνδα καταστροφολογίας το πρόβλημα το δικό τους σαν να είναι μόνο δικό μας….
Σε αυτή τη ζωή δεν γίνεται τα μου μου και τα σου πάλι μου……
Αυτό μου θυμίζει κάπως παραφρασμένο το «Μαζί τα φάγαμε…» «Μαζί ταπεινωθήκαμε….»
Όχι πολιτικέ δεν ταπεινωθήκαμε μαζί… γιατί δεν μας ρώτησες όταν έκανες τις κομπίνες και έφτιαχνες τα οικονομικά δεδομένα, έτσι ώστε να μπούμε στην Ευρώπη και στο Ευρώ, γιατί αυτό που ξεχνάμε είναι ότι ήθελε η Ευρώπη την κομπίνα αυτή, την διεκδικούσε για να έρθουν εδώ τα γερμανικά και γαλλικά προϊόντα και οι εταιρείες…. Μην βλέπετε που κατάφεραν να μετατοπίσουν με την κατάλληλη προπαγάνδα καταστροφολογίας το πρόβλημα το δικό τους σαν να είναι μόνο δικό μας….
Σε αυτή τη ζωή δεν γίνεται τα μου μου και τα σου πάλι μου……

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος
Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 642 μηνύματα.

14-02-12

15:48
Συμφωνώ με την veni, το οτι δυστυχώς κυβερνούμαστε απο άχρηστους δεν μας κατατάσσει και εμας σε αυτη την κατηγορία.
Δεν θα πω πολλά, θα παραθέσω απλά ένα βίντεο που μου έστειλαν χθες το βράδυ
Δεν θα πω πολλά, θα παραθέσω απλά ένα βίντεο που μου έστειλαν χθες το βράδυ
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.010 μηνύματα.

14-02-12

21:06
Μια ζωη εβριζα τη χωρα μου, και προ κρισης, για διαφορες κωλοκαταστασεις που τραβουσα. Φανταζομαι λιγο πολυ τα εχετε ζησει ολοι. Ολοι εχουμε πει πολλα για το θεμα "κριση", μαζι κι εγω. Παντα με εκνευριζαν οι εθνικοφρονες ,οι φανατισμενοι και μισαλλοδοξοι ανθρωποι. Ημουν θα ελεγα απο τους αναισθητους σε θεματα πατριωτισμου και ηθελα να πιστευω οτι δεν υπαρχουν συνορα, δεν υπαρχουν χωρες...υπαρχουν απλα ανθρωποι...Και ακομα το πιστευω. Ομως τον τελευταιο καιρο η Ελλαδα εχει προσωποποιηθει στα ματια μου και την βλεπω σαν εναν ανθρωπο που τον εξευτελιζουν , τον βιαζουν, τον αδικουν και τον γονατιζουν...και δεν μπορω να αντεξω πραγματικα αυτην την αδικια. Αισθανομαι τετοια ΛΥΠΗ για τη χωρα μου... Βαζω στην ακρη τα οικονομικα προβληματα που τραβαμε και αναρωτιεμαι και με αφορμη το βιντεο της enrose "Μηπως τελικα ολα τα ωραια εχουν ενα τελος?". Θα τα καταφερουμε αραγε να βγουμε απο αυτην την ιστορια ή καπου εδω τελειωνουν ολα για μας? Ηρθε αραγε η δικη μας σειρα να αντισταθουμε σε εναν αορατο εχθρο , οπως οι προγονοι μας αντισταθηκαν στους αντιστοιχους τοτε εχθρους? Δεν επικαλουμαι σε καμια περιπτωση τα κατορθωματα, τους ηρωισμους και τους αγωνες της ιστοριας μας (πρωτον γιατι πολλα απο αυτα ειναι υπο αμφισβητηση και δευτερον γιατι απλα δεν ειναι κατορθωματα της δικιας μας γενιας) για να συγκινησω ή να ενισχυσω το εθνικο φρονημα κανενος.Και τι θα πει αραγε σημερα αντιστεκομαι? Εγω εχω καλομαθει τοσα χρονια...Δεν εχω εξασκηθει σε καταστασεις εθνικης κρισης. Πως διαολο γινεται αυτο? Μήπως να κανω υπομονη και να σκεφτομαι οτι ολα ειναι ενα κακο ονειρο και καποια στιγμη θα ξυπνησω?Να κανω πορειες και απεργιες? Να γραφω απλα σε ενα φορουμ? Να βοηθαω τους αστεγους? Πραγματικα δεν ξερω και ποιος ειναι ο τροπος να αντισταθω...Παλαιοτερα παιρναν ενα καραουλι και οποιον παρει ο χαρος...Ναι να βοηθησω τη χωρα μου, πώς? Πραγματικα πώς? Αξιζει τον κοπο...?Ποτε θα μας αφησουν στην ησυχια μας? Διαβαζω ιστορια και μια ζωη ειχαμε προβληματα...και ω ναι υποκινητης παντα η Γερμανια. Γιατι καθε γενια πρεπει να περναει τη δικη της κατοχη?Η γιαγια μου την γερμανικη ...οι γονεις μου τη δικτατορια κι εγω τωρα αυτο...Να τη χεσω τη στρατηγικη μας θεση...Καλυτερα να ζουσα στη Νορβηγια, στη Φινλανδια ,στη Γροιλανδια,χωρες αδιαφορες για την παγκοσμια οικονομια...Τη μια στιγμη νιωθω οργη και θυμο και την αλλη τετοια θλιψη που μου ρχεται να βαλω τα κλαματα. Οχι γιατι δε θα χω να πληρωσω τη NOVA ή καποια αλλη πλεον πολυτελεια αλλα γιατι πλεον για πρωτη φορα στη ζωη μου καλουμαι να θυσιαστω για την πατριδα μου...Πραγμα πρωτογνωρο για μενα...Γεγονοτα αυτοθυσιας που διαβαζα στις ψυχρες σελιδες του βιβλιου της ιστοριας μου (και περιμενα απλα να με εξετασει ο δασκαλος....και μετα ολα αυτα που μαθαινα εφευγαν απο το κεφαλι μου...) μου ηταν απλα αδιαφορες πληροφοριες που αρνιοταν ο εγκεφαλος να συγκρατησει...Πού να φανταζομουν τοτε οτι θα ερχοταν και η δικη μου ωρα αυτοθυσιας...Οχι δεν με εξεπληξε η κριση...την περιμενα...απλα ειχα μια ελπιδα οτι θα καθυστερουσε λιγο ακομα...Δεν ημουν ακομα ετοιμη...Δε χαρηκα τιποτα ακομα...Ναι ειμαι φυσει απαισιοδοξο ατομο αλλα μηπως εχω κι αλλη επιλογη? Καπου ειχα διαβασει οτι ο αισιοδοξος ειναι ενας ευτυχισμενος ανθρωπος ενω ο απαισιοδοξος απλα ρεαλιστης...Τελικα τι ισχυει "καλα να παθουμε" ή " δεν μας αξιζει αυτο το τελος" ...Αναρωτιεμαι πραγματικα...
DreamStealer
Δραστήριο μέλος
Ο DreamStealer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα.

16-02-12

17:48
εγω προτιμω να πηγαινω μπροστα.....
ιελα ρε συ μιλαμε εχει και αριστοτελους.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...