Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024

Ποια χώρα θα κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια το 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 26)

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.
Αντι να ασχολιομαστε με τισ 2 λεσβιες, δεν πρεπει να αναφερθει οτι στους αγωνες-καρναβαλι συμμετεχει ενας βιαστης με την ολλανδικη αποστολη και αθλητες ενος κρατους που διαπραττει γενοκτονια????
Άλλος αυτός...
Γι'αυτό είπα ότι οι φετινοι Ολυμπιακοί είναι ένα ΤΣΙΡΚΟ. Καραγκιοζιλικια από κάθε άποψη. Παίζει και το θύμα κι όλας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τώρα μας δείχνουν παντού με περηφάνια την εικόνα των λεσβιών που φιλιούνται μπροστά στη Μελόνι «χαχα πως πονέσαμε τους φασίστες και σήμερα».
Σκασ*λα μας για αυτές. Gays υπήρχαν πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας και στην αρχαία Ελλάδα μάλιστα θεωρούταν και δεδομένο ανάμεσα σε μεγαλύτερους άνδρες με νεότερους. Τι μας νοιάζει.

Υπάρχουν αλλα θέματα πιο καραγκιοζιδα στους φετινούς ολυμπιακούς.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Άλλος αυτός...
Γι'αυτό είπα ότι οι φετινοι Ολυμπιακοί είναι ένα ΤΣΙΡΚΟ. Καραγκιοζιλικια από κάθε άποψη. Παίζει και το θύμα κι όλας.
Απο την τελετη εναρξης φαινοτανε το πραμα. Οι γαλλοι εχουν χασει τη μπαλα πλεον.

Αυτό το whataboutism, που λένε και μερικά μέλη, όχι εδώ. Το εν λόγω συμβάν το έχω αναφέρει από πριν ξεκινήσει το τσίρκο.
τις πιπες του τζουστ λες μωρε? Στα παπαρια μας οι 2 λεσβιες :laugh:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.
Σκασ*λα μας για αυτές. Gays υπήρχαν πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας και στην αρχαία Ελλάδα μάλιστα θεωρούταν και δεδομένο ανάμεσα σε μεγαλύτερους άνδρες με νεότερους. Τι μας νοιάζει.
Ναι βέβαια έχει μία διαφορά. Άλλο το σεξ μεταξύ ενός νεαρότερου ανδρός και ενός μεγαλύτερου (που γίνονταν και για λόγους πρώιμου birth control όπως λένε οι πηγές της αρχαίας Κρήτης) και άλλο τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Πουθενά δεν ήταν διαδεδομένο ή αποδεκτό να υπάρχει κανονικό ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην αρχαία Ελλάδα. Και οι ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις γίνονταν κυρίως στο στάδιο εκπαίδευσης του πρώιμου ενήλικα άντρα λίγο πριν θεωρηθεί έτοιμος να υπανδρευτεί και να θεωρείται ισότιμος πολίτης. Για αυτό στη Κρήτη ο εραστής έδινε ως δώρο χιτώνιο που θεωρούνταν αξεσουάρ των ενηλίκων στον μικρό που «απήγαγε» για ένα μικρό διάστημα.

Τι μας νοιάζει
Η συζήτηση θα έπρεπε να επικεντρωθεί περισσότερο στο ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι για εμένα. Για εμένα, γεννιέσαι δεν γίνεσαι (και αυτό πάει για όλες τις εθνικότητες εννοείται).

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.
Η πραγματική μάχη σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν διεξάγεται στα αθλήματα αλλά στη προπαγάνδα. Μετά τη σύσσωμη αντίδραση του κόσμου σε αυτό που συνέβη με τα χρωμοσώματα (και που απέδειξε πως το παραμύθι σας που το παρουσιάζατε ως κυρίαρχο πια μάλλον έχει καταρρεύσει στη συνείδηση του κόσμου και δεν θέλετε να το δείτε) ξεκίνησε ξανά η απελπισμένη προπαγάνδα της αντίπαλης μεριάς. Τώρα μας δείχνουν παντού με περηφάνια την εικόνα των λεσβιών που φιλιούνται μπροστά στη Μελόνι «χαχα πως πονέσαμε τους φασίστες και σήμερα». Ποιος θα τους πει πως είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης αυτή τη στιγμή που διεξάγεται πόλεμος επιβίωσης;

Πάντως είναι η πρώτη Ολυμπιάδα που γίνεται αυτό το χάος. Ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας στήθηκε γύρω από αυτήν που έχει κουράσει πια. Ο οποίος εκτός των άλλων πήγε και στο βρόντο αφού ο κόσμος φάνηκε ξεκάθαρα τι πιστεύει. Δυστυχώς όμως το δείχνει μόνο όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι και δεν καταλαβαίνει τη πραγματική δύναμη που έχει να αλλάζει καταστάσεις.
Μπράβο. Μια φορά μίλησες αντρικά χωρίς "ναι μεν αλλά..." κ.λπ... κοίτα μην με το χαλάσεις πάλι με τίποτα γουόκ φεμινιστικά, εδώ θα είμαι να σε επαναφέρω στην τάξη.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Ναι βέβαια έχει μία διαφορά. Άλλο το σεξ μεταξύ ενός νεαρότερου ανδρός και ενός μεγαλύτερου (που γίνονταν και για λόγους πρώιμου birth control όπως λένε οι πηγές της αρχαίας Κρήτης) και άλλο τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Πουθενά δεν ήταν διαδεδομένο ή αποδεκτό να υπάρχει κανονικό ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην αρχαία Ελλάδα. Και οι ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις γίνονταν κυρίως στο στάδιο εκπαίδευσης του πρώιμου ενήλικα άντρα λίγο πριν θεωρηθεί έτοιμος να υπανδρευτεί και να θεωρείται ισότιμος πολίτης. Για αυτό στη Κρήτη ο εραστής έδινε ως δώρο χιτώνιο που θεωρούνταν αξεσουάρ των ενηλίκων στον μικρό που «απήγαγε» για ένα μικρό διάστημα.

Η συζήτηση θα έπρεπε να επικεντρωθεί περισσότερο στο ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι για εμένα. Για εμένα, γεννιέσαι δεν γίνεσαι (και αυτό πάει για όλες τις εθνικότητες εννοείται).
εκτος θεματος βγαινεις μαν.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.
Άλλο το σεξ μεταξύ ενός νεαρότερου ανδρός και ενός μεγαλύτερου (που γίνονταν και για λόγους πρώιμου birth control όπως λένε οι πηγές της αρχαίας Κρήτης) και άλλο τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Δεν έκαναν μόνο σεξ. Και ζευγάρια ήταν. Που μάλιστα είχαν και σχέση μεντρορα-μαθητευομενου.
Όπως και να έχει, φίλε μου Γιάννη, αν δεν σε κ**λωνουν οι άνδρες, δεν πας με ανδρα:laugh: οπότε ας αφήσουμε τις δικαιολογίες:P.
Η αρχαία Ελλάδα θεωρούσε τα γυναικεία σώματα μη ολοκληρωμένα βερσιον του ανδρικού, και η επιτομή της σωματικής ομορφιάς ήταν το ανδρικό γυμνασμενο σώμα. Στις γυναίκες κοιτούσαν κυρίως τα μαλλιά.
Πουθενά δεν ήταν διαδεδομένο ή αποδεκτό να υπάρχει κανονικό ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην αρχαία Ελλάδα.
Ξαναδες τις σχέσεις μεταξύ των ανδρών που προανέφερα.
Ήταν αποδεκτό μέχρι ο νεότερος άνδρας να αποκτήσει τρίχα. Μετά από αυτό το σημείο θεωρούταν ταμπου. Πολλοί θεοί είχαν ρομαντζα με άνδρες θνητούς επίσης.
Για εμένα, γεννιέσαι δεν γίνεσαι (και αυτό πάει για όλες τις εθνικότητες εννοείται).
Με την λογική να είσαι γεννημένος στην Ελλάδα;
Γιατί πολλά παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού ξέρω που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Αυτοί Έλληνες για εμένα δεν είναι ποτέ, και ας κουβαλάνε διαβατήριο και ας έχουν γονείς Έλληνες.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Με την λογική του αίματος.
Και ξαναλέω είναι χαζή λογική αυτη.
Γιατί ενας που έχει αίμα ελληνικό αν μένει στο εξωτερικό και δεν έμαθε ποτέ ελληνικα, δεν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα, δεν αγαπάει την Ελλάδα...
Έλληνας δεν είναι.
Όπως και η Άνιστον. Δεν ξέρει ελληνικά, δεν την ενδιαφέρει η Ελλάδα. Άρα δεν είναι Ελληνίδα. Όπως και η κληρονομος Ωνάση.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Και ξαναλέω είναι χαζή λογική αυτη.
Γιατί ενας που έχει αίμα ελληνικό αν μένει στο εξωτερικό και δεν έμαθε ποτέ ελληνικα, δεν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα, δεν αγαπάει την Ελλάδα...
Έλληνας δεν είναι.
Όπως και η Άνιστον. Δεν ξέρει ελληνικά, δεν την ενδιαφέρει η Ελλάδα. Άρα δεν είναι Ελληνίδα. Όπως και η κληρονομος Ωνάση.
Χαζή λογική είναι να ελληνοποιούνται αλλόφυλοι.

Ελληνίδα κατά το ήμισυ είναι η Άνιστον (και πίστεψέ με δεν την έχω σε εκτίμηση για να θέλω να την υπερασπιστώ, άλλο ένα κομμάτι της εκφυλισμένης showbiz είναι). Το ότι δεν ξέρει την γλώσσα δεν λέει τίποτα. Υπεράνω όλων η φυλή.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Το ότι δεν ξέρει την γλώσσα δεν λέει τίποτα. Υπεράνω όλων η φυλή.
Και πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος Έλληνας χωρίς να ξέρει ελληνικά άραγε;
Όσο για την φυλή, μη κοροϊδευομαστε.
Καμία φυλή δεν είναι καθαρόαιμη πλέον εκτός αν μένεις σε έγκλειστη φυλή του Αμαζονίου.
Ειδικά μια χώρα σαν την Ελλάδα που κατακτήθηκε από ένα σωρό λαούς και είχαμε ένα σωρό αποικίες. Όλοι μας έχουν μπλεγμένο dna.
Δηλαδή και εσύ που είσαι Πόντιος...να ξέρεις δεν είναι αδύνατον πιθανόν να έχεις πρόγονο/ισσα Τουρκο/αλά ή Ρώσο/ιδα. Όπως και πολλοί Αθηναίοι. Δηλαδή δεν μπορώ να ακούω επίθετα να τελειωνουν σε "όγλου" και να νομίζουν ότι δεν έχουν καμία σύνδεση με την Τουρκία 😂

Χαζή λογική είναι να ελληνοποιούνται αλλόφυλοι.
Στην καταγωγή δεν θα είναι ποτέ Έλληνες σαφώς, άλλα νομικά αν πληρούν τα κριτήρια έχουν κάθε δικαίωμα να γίνονται πολίτες.
Αλλιώς να πούμε στους Έλληνες της Αμερικής να παραδώσουν τα αμερικανικά διαβατήρια. Θα σου πετάξουν αυγά😂

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Και πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος Έλληνας χωρίς να ξέρει ελληνικά άραγε;
Όσο για την φυλή, μη κοροϊδευομαστε.
Καμία φυλή δεν είναι καθαρόαιμη πλέον εκτός αν μένεις σε έγκλειστη φυλή του Αμαζονίου.
Ειδικά μια χώρα σαν την Ελλάδα που κατακτήθηκε από ένα σωρό λαούς και είχαμε ένα σωρό αποικίες. Όλοι μας έχουν μπλεγμένο dna.
Δηλαδή και εσύ που είσαι Πόντιος...να ξέρεις δεν είναι αδύνατον πιθανόν να έχεις πρόγονο/ισσα Τουρκο/αλά ή Ρώσο/ιδα. Όπως και πολλοί Αθηναίοι. Δηλαδή δεν μπορώ να ακούω επίθετα να τελειωνουν σε "όγλου" και να νομίζουν ότι δεν έχουν καμία σύνδεση με την Τουρκία 😂
Αν και το θέμα έχει ξεσκιστεί πλέον και είμαστε τελείως off, ναι σε μεγάλο βαθμό οι φυλές παραμένουν καθαρές. Το αποδεικνύουν και τα πρόσφατα dna tests που δείχνουν ποσοστά άνω του 70% Έλληνες. Η μόνη περίπτωση να έχω Τούρκο πρόγονο θα ήταν αν κάποια πρόγονος βιάστηκε από Τούρκο. Οι Ρώσοι δεν είχαν σχέση με τη περιοχή.

Και όμως δεν έχουν σύνδεση με την Τουρκία, αν έπαιρνες Οθωμανό οι απόγονοι σου γίνονταν Οθωμανοί και έτσι σήμερα θα ήσουν κάπου στην Τουρκία να μιλάς τουρκικά.

Στην καταγωγή δεν θα είναι ποτέ Έλληνες σαφώς, άλλα νομικά αν πληρούν τα κριτήρια έχουν κάθε δικαίωμα να γίνονται πολίτες.
Αλλιώς να πούμε στους Έλληνες της Αμερικής να παραδώσουν τα αμερικανικά διαβατήρια. Θα σου πετάξουν αυγά😂
Αν διαχωριστούν η ιθαγένεια από την υπηκοότητα δεν θα είναι πρόβλημα. Τώρα όμως που είναι ενωμένα υπάρχει πρόβλημα. Τα κριτήρια επίσης θα έπρεπε να αυστηροποιηθούν.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

του 70% Έλληνες
Και το άλλο 30%?
Γιατί τότε δεν μιλάμε για καθαρότητα. Καθαρότητα είναι 99-100%.

Τούρκο πρόγονο θα ήταν αν κάποια πρόγονος βιάστηκε από Τούρκο
Δυστυχώς ναι. Αυτά γινόταν. Όπως έπαθαν και καημένες Κύπριες στα κατεχόμενα. Και δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους, και δυστυχώς γεννήθηκαν και παιδιά από αυτή την κτηνωδία.

Και όμως δεν έχουν σύνδεση με την Τουρκία, αν έπαιρνες Οθωμανό οι απόγονοι σου γίνονταν Οθωμανοί και έτσι σήμερα θα ήσουν κάπου στην Τουρκία να μιλάς τουρκικά.
Σίγουρα γάμοι δεν γινόντουσαν τότε. Ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα. Όμως αυτό που ανέφερες προηγουμένως... γινόταν.
Όπως και Τούρκοι γαλανοματιδες και ξανθοί. Ποιο τουρκικό καθαρό αίμα μιλάμε εκεί; Απόγονοι σκλάβων γυναικών από σλαβικές χώρες είναι.
Αν διαχωριστούν η ιθαγένεια από την υπηκοότητα δεν θα ήταν πρόβλημα. Τώρα όμως που είναι ενωμένα υπάρχει πρόβλημα. Τα κριτήρια επίσης θα έπρεπε να αυστηροποιηθούν.
Εδώ συμφωνούμε απολύτως.
Δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι ενωμένα, γιατί πολλοί απαξιώνουν έτσι την καταγωγή τους. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια κόμπλεξ.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Και το άλλο 30%?
Γιατί τότε δεν μιλάμε για καθαρότητα. Καθαρότητα είναι 99-100%.
100% καθαρός δεν μπορεί να είσαι αλλά φαίνεται πως οι φυλές έμειναν καθαρές, σήμερα πάμε να τις διαλύσουμε δυστυχώς γιατί δεν υπάρχει σωστή παιδεία.

Δυστυχώς ναι. Αυτά γινόταν. Όπως έπαθαν και καημένες Κύπριες στα κατεχόμενα. Και δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους, και δυστυχώς γεννήθηκαν και παιδιά από αυτή την κτηνωδία.
Εξαιρέσεις, όχι ο κανόνας.

Σίγουρα γάμοι δεν γινόντουσαν τότε. Ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα. Όμως αυτό που ανέφερες προηγουμένως... γινόταν.
Όπως και Τούρκοι γαλανοματιδες και ξανθοί. Ποιο τουρκικό καθαρό αίμα μιλάμε εκεί; Απόγονοι σκλάβων γυναικών από σλαβικές χώρες είναι.
Οι Τούρκοι δεν είναι καθαροί, όποιος γίνονταν μουσουλμάνος ή έκανε τα παιδιά μουσουλμάνου χάνονταν, τούρκευε που έλεγε και ο χριστιανικός πληθυσμός. Τους αφομοίωναν αφού είχαν θρησκευτική συνείδηση. Οι Τούρκοι έχουν και ελληνικό DNA, οι Έλληνες αντιθέτως δεν έχουν τουρκικό dna.

Εδώ συμφωνούμε απολύτως.
Δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι ενωμένα, γιατί πολλοί απαξιώνουν έτσι την καταγωγή τους. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια κόμπλεξ.
Για πολλούς λόγους δεν θα έπρεπε. Η ιθαγένεια είναι στο αίμα, η υπηκοότητα είναι αυτό που λέτε. Κάποιος που έζησε όλη του τη ζωή εδώ να αναγνωρίζεται ως πολίτης νομικά. Αν και δεν θα ήθελα ούτε πάλι να έχουν δικαίωμα ψήφου και να καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στο σπίτι μου.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

οι φυλές έμειναν καθαρές,
Ο λόγος είναι απλός Γιάννη.
Ο κόσμος παλιά δεν μπορούσε εύκολα να φύγει από την χώρα του.
Για να πάνε πχ Ιταλία, έκαναν τον σταυρό τους να μην πνίγουν στην θάλασσα.
Πλέον σε 15 ώρες είσαι Ιαπωνία.
Ο κόσμος μεταναστεύει και γνωρίζει κόσμο αλλού οπότε είναι φυσιολογικό να γεννιούνται και έρωτες. Δεν έχει να κάνει με την παιδεία.

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.
Γιατί στο επίπεδο που απαιτεί το σύγχρονο μπάσκετ..
..ώστε να κερδίζουμε, να συμπληρώσω, δεν έχουμε Έλληνες.
Εντάξει, έτσι το καταλαβαίνω.
Γιατί στο επίπεδο που απαιτεί το σύγχρονο μπάσκετ ΔΕΝ έχουμε Έλληνες ή έχουμε ελάχιστους και μετρημένους στα δάχτυλα…
Και η γενιά που μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο είναι του 90’ ( Σλούκας,Παπανικολάου κλπ)
Στους μικρότερους δεν έχεις κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο πέρα από εξαιρέσεις όπως Ρογκαβοπουλος που και πάλι είναι σχετικά άπειρος για τέτοια ματς και θέλει βελτίωση (ο οποίος δεν θέλησε να παίξει με την εθνική για να δουλέψει το σώμα του)

Τα δικά μας «ταλέντα» έχουν εξαφανιστεί και δεν καλλιεργούνται σωστά και είναι «ταλέντα» μόνο με μικρές ομάδες…
Δες Ελλάδα-Γαλλία Κ20 να δεις τη τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων κ φέτος κ πέρσι και πρόπερσι…
Δυστυχως ή ευτυχώς δεν υπάρχουν τα ταλέντα που υπάρχουν σε άλλες χώρες και ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ σε λύσεις τύπου Γουοκαπ κ Ντορσει γιατί αμυντικός σαν τον Γουοκαπ δεν υφίσταται (μόνο ο Καλαιντζακης είναι κοντά στο επίπεδο του) ! Μετά από αυτούς το ΧΑΟΣ στα Γκαρντ…
Ωραία, αυτά δεν τα ήξερα για να είμαι ειλικρινής, οπότε δικαιολογεί ας πούμε την επιλογή και ξένων παικτών. Και πραγματικά χαίρομαι που αναφέρεσαι και στον Γουόκαπ ενώ οι υπόλοιποι επιμένουν να εστιάζουν μονάχα στον Αντετοκούμπο.
Απ'όσο ξέρω από γνωστή μου που ασχολήθηκε με το καράτε στο λύκειο και το πήγαινε επαγγελματικά, η χρηματοδότηση από το κράτος για τις ανάγκες τους είναι απειροελάχιστες.
Δεν μπορώ να φανταστώ σε άθλημα όμως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ πχ.
Τα ταλέντα για να τραφούν θέλουν πολλά λεφτά που δεν υπάρχουν στην χώρα μας δυστυχώς.
Όσο για τον Αντετοκούμπο, αν δείτε στο NBA πολλοί είναι Αφροαμερικανοι, λόγω του ύψους (οι πιο ψηλοί άνθρωποι στο κόσμο είναι στο Σουδάν νομίζω) οπότε λογικό να υπάρχει μια κλίση σε αυτούς τους παίκτες στο μπάσκετ+ προσπαθούν πολύ γιατί θέλουν να βγουν από την φτώχια.

Δεν το θεωρώ αρνητικό ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε εδώ, έχει υπηκοότητα κτλ να μην μπορεί να θεωρηθεί "Έλληνας".
Δεν έχει καταγωγή από Ελλάδα, συμφωνώ, αλλά είναι Έλληνας νομικά και γεννήθηκε εδώ.
Και στηρίζει και φιλανθρωπικά το μπάσκετ στην Ελλάδα.
Μακάρι όλοι οι μετανάστες να ήταν σαν την περίπτωση του Αντετοκούμπο και όχι σαν τους Πακιστανους που λαδωσαν για να βγάλουν χαρτιά και τα μπουκαρουν σε σπίτια.
Εντάξει, το καταλαβαίνω το πρόβλημα με τη χρηματοδότηση, και επειδή δεν είμαι μέσα στα πράγματα δεν θα αναπτύξω την άποψή μου περαιτέρω.
Όσον αφορά τον Αντετοκούμπο εγώ όπως είπα δεν έχω πρόβλημα ούτε με αυτόν ούτε με τα αδέλφια του. Με εκνευρίζει όμως που όλοι ξεχνάτε τον Γουόκαπ (που ούτε με αυτόν έχω πρόβλημα, απλώς μιλάμε για ξένους παίκτες, οπότε θεωρώ σωστό να αναφερόμαστε σε όλες τις περιπτώσεις και όχι μόνο στα αδέλφια Αντετοκούμπο που είναι εμφανώς διαφορετικοί λόγω χρώματος).

Και με βρίσκεις αρκετά σύμφωνη σε αυτό, μη λέω και ψέματα:
Δεν το θεωρώ αρνητικό ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε εδώ, έχει υπηκοότητα κτλ να μην μπορεί να θεωρηθεί "Έλληνας".
Για μένα εφόσον έχει ελληνικό (μικρό) όνομα, μεγάλωσε εδώ, έμαθε μπάσκετ εδώ και έκανε εδώ τη στρατιωτική του θητεία, ναι θα μπορούσα να πω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Αν και δεν θα ήθελα ούτε πάλι να έχουν δικαίωμα ψήφου και να καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στο σπίτι μου.
Κανονικά αυτό έπρεπε να απαγορεύεται στους Έλληνες του εξωτερικού Γιάννη.
Καμία επαφή με την Ελλάδα από το 80 και παίρνουν πολιτικές αποφάσεις για εμάς με τα 800€ ενώ εκείνοι χεζονται με τα 5000-7000€.

καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στο σπίτι μου.
Αχ Γιάννη...
Τις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας δεν τις καθορίζουν τα χαρτάκια που πετάμε κάθε 4 χρόνια.
Τις καθορίζουν ορισμένοι που είναι καρεκλωμενοι εδώ από το 1800 και οι πρώην μεγάλες δυνάμεις.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Κανονικά αυτό έπρεπε να απαγορεύεται στους Έλληνες του εξωτερικού Γιάννη.
Καμία επαφή με την Ελλάδα από το 80 και παίρνουν πολιτικές αποφάσεις για εμάς με τα 800€ ενώ εκείνοι χεζονται με τα 5000-7000€.
Δεν είναι με όλους η ίδια περίπτωση βέβαια. Καταλαβαίνω που το πας αλλά ως έσχατη λύση προτιμώ να ψηφίζουν αυτοί από τους ξένους.

Αχ Γιάννη...
Τις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας δεν τις καθορίζουν τα χαρτάκια που πετάμε κάθε 4 χρόνια.
Τις καθορίζουν ορισμένοι που είναι καρεκλωμενοι εδώ από το 1800 και οι πρώην μεγάλες δυνάμεις.
Για τα τυπικά του πράγματος το λέω, ούτε εγώ πιστεύω σε εκλογές. Τουλάχιστον συμφωνήσαμε.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Με εκνευρίζει όμως που όλοι ξεχνάτε τον Γουόκαπ (που ούτε με αυτόν έχω πρόβλημα, απλώς μιλάμε για ξένους παίκτες, οπότε θεωρώ σωστό να αναφερόμαστε σε όλες τις περιπτώσεις και όχι μόνο στα αδέλφια Αντετοκούμπο που είναι εμφανώς διαφορετικοί λόγω χρώματο
ο γουοκαπ εγινε ελληνας επειδη παιζει στον ολυμπιακο και ηθελε η ομαδα του να αποκτησει ελληνικο διαβατηριο,λογω της νομοθεσιας που υπαρχει στην α1 για 6 ελληνες και 6 ξενους. Δεν εγινε ελληνας για να βοηθησει την εθνικη.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

Έχουμε μπιφ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια