Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024

Ποια χώρα θα κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια το 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 26)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.
κακως συμμετείχε ο αντεντοκουμπο εξαρχης , κακο στο ονομα του κανει να παιζει με τετοια παλτα
Ε κακό στο όνομά του... Σιγά. Έτσι και αλλιώς στην τελική οι δικές του ικανότητες είναι αυτές που μετράνε για το όνομα.
Το έκανε ήδη :eek: :eek:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το έκανε ήδη όμως :lol: :lol:
Πάλι καλά έβαλε τη σωστή και δεν μπερδεύτηκε να βάλει καμία άλλη γερμανική (ο νοων νοειτω :whistle:)

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
κακως συμμετείχε ο αντεντοκουμπο εξαρχης , κακο στο ονομα του κανει να παιζει με τετοια παλτα
τι λες ρε αδερφακο? Δηλαδη να παιζει ενας παιχτης στη εθνικη του ομαδα ,αναλογα με το ροστερ??? :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: Ειπαμε εισαι ασχετος με το αθλημα αλλα εκτειθεσαι ετσι.Με τους πρωταθλητες κοσμου επαιζες που προχθες ριξανε 20ρα ανετα στους γαλλους. Ειπαμε παιδια με μετρο τωρα το καλοκαιρι :whatever::whatever:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.850 μηνύματα.
Ε κακό στο όνομά του... Σιγά. Έτσι και αλλιώς στην τελική οι δικές του ικανότητες είναι αυτές που μετράνε για το όνομα.

Πάλι καλά έβαλε τη σωστή και δεν μπερδεύτηκε να βάλει καμία άλλη γερμανική (ο νοων νοειτω :whistle:)

Την άλλην έβαλε 😂😂

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Επειδή ο λόγος μας πρέπει να είναι σπαθί το έκανα αν και ούτε χαμπάρι που δεν είχα πάρει τι έγινε. Μία φίλη μου που θα βγούμε σήμερα με έστειλε άρον άρον μήνυμα πως αποκλειστήκαμε και χρειάστηκα 5 λεπτά να καταλάβω τι σκατά λέει.

Έβαλα αλλά μία πιο ανορθόδοξη :P
με 5 μαυρους παιζανε οι γερμανοι μαν που οι 2 τους κουβαλησαν.Αλλιως παιζει να χανανε απο τον τολιοπουλο

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΟΝΤΩΣ

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.850 μηνύματα.
Επειδή ο λόγος μας πρέπει να είναι σπαθί το έκανα αν και ούτε χαμπάρι που δεν είχα πάρει τι έγινε. Μία φίλη μου που θα βγούμε σήμερα με έστειλε άρον άρον μήνυμα πως αποκλειστήκαμε και χρειάστηκα 5 λεπτά να καταλάβω τι σκατά λέει.

Έβαλα αλλά μία πιο ανορθόδοξη :P

Έπρεπε να μας αποκλείσει η Αμερική ώστε να σε δούμε με την σημαία των ΗΠΑ. :hehe: :hehe:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.
Δεν είναι του Τρίτου Ράιχ αλλά του Κάιζερ. Θα μείνει για 24 ώρες.

με 5 μαυρους παιζανε οι γερμανοι μαν που οι 2 τους κουβαλησαν.Αλλιως παιζει να χανανε απο τον τολιοπουλο
Τα γνωρίζω τα καμώματα της Γερμανίας. Απλά με αυτά ας ασχοληθούν οι ίδιοι οι Γερμανοί.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.221 μηνύματα.
τι λες ρε αδερφακο? Δηλαδη να παιζει ενας παιχτης στη εθνικη του ομαδα ,αναλογα με το ροστερ??? :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: Ειπαμε εισαι ασχετος με το αθλημα αλλα εκτειθεσαι ετσι.Με τους πρωταθλητες κοσμου επαιζες που προχθες ριξανε 20ρα ανετα στους γαλλους. Ειπαμε παιδια με μετρο τωρα το καλοκαιρι :whatever::whatever:
καλα ντε πεταμε και καμια μλκια να περναει η ωρα , μη ταράσσεσαι

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Δεν είναι του Τρίτου Ράιχ αλλά του Κάιζερ. Θα μείνει για 24 ώρες.

Τα γνωρίζω τα καμώματα της Γερμανίας. Απλά με αυτά ας ασχοληθούν οι ίδιοι οι Γερμανοί.
τα γνωριζεις αλλα τα υποστηριζεις βλεπω :whatever:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
τι ασυναρτησιες λεει ο παρουσιαστης για παγκοσμια ελιτ , για κλαματα ειμαστε
Σήμερα συναντήσαμε την χειρότερη Γερμανία που μπορούσαμε να συναντήσουμε.

Τον Γιάννη θα τον δούμε στο επόμενο προολυμπιακό σε 4 χρόνια. Αυτό που φοβάμαι και οι υπόλοιποι παίκτες θα παίζουν όποτε παίζει ο Γιάννης. Επομένως αντίο εθνική. Αν αυτή η ομάδα κατέβαινε Μουντομπάσκετ έπιανε 4αδα. Η Ολυμπιάδα είναι πιο δύσκολο τουρνουά από ότι το Μουντομπάσκετ γιατί προσελκύει nbaερς.

Σίγουρα το καλύτερο τουρνουά του Γιάννη με την εθνική. Πολύ καλός επιθετικά, άφαντος αμυντικά αλλά τουλάχιστον δεν φορτωνόταν με φάουλ.

Για τους Αμερικανούς η Ολυμπιάδα έχει μεγάλη αξία. Γι' αυτό οι ΗΠΑ κατεβάζει την ομάδα που κατεβάζει. Στα επόμενα τουρνουά ο Γιάννης δεν θα κατεβαίνει σε αντίθεση με τον Σρέντερ. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι βρίσκει δικαιολογίες κάθε φορά για να μην τον κράξει ο Έλληνας και οι δημοσιογράφοι τον γλύφουν.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

καλα ντε πεταμε και καμια μλκια να περναει η ωρα , μη ταράσσεσαι
ελα ρε μιρκο, ομως οχι μαλακιες με το εθνικο μας σπορ. ΕΙπαμε με μετρο οι μαλακιες. Δεν ειναι ωραιο να αποτελεις παλτα τους ελληνες παιχτες. <3

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.
τα γνωριζεις αλλα τα υποστηριζεις βλεπω :whatever:
Δεν τα υποστηρίζω απλά με αυτά θα ασχοληθούν οι ίδιοι οι Γερμανοί. Για να στο κάνω πιο λιανά, αν τώρα ήμουν Γερμανός σε ένα αντίστοιχο γερμανικό esteki θα απογοητευόμουν που δεν μας απέκλεισε το Griechenland :P

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Τον μαρκάρανε.
Χαίρω πολύ, μπάσκετ έπαιζε, όχι πινγκ πονγκ.
Τον πάω τον Τολιόπουλο, εντάξει, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Σήμερα έκανε λάθη, αυτή είναι η αλήθεια. Και τον Αντετοκούμπο μια χαρά τον μαρκάρανε κάθε φορά τρεις-τέσσερις παίκτες αλλά έπαιξε μπάσκετ (θα μου πεις τι συγκρίνεις τώρα και εσύ).

Guest 030894

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
Τον πάω τον Τολιόπουλο, εντάξει, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Σήμερα έκανε λάθη, αυτή είναι η αλήθεια. Και τον Αντετοκούμπο μια χαρά τον μαρκάρανε κάθε φορά τρεις-τέσσερις παίκτες αλλά έπαιξε μπάσκετ (θα μου πεις τι συγκρίνεις τώρα και εσύ).
Αρκετα καλα παιχνιδια εκανε στα προηγούμενα. Δεν γίνεται να παιζει παντα καλα, συνολικα στο τουρνουα το προσημο του ειναι θετικο. Παπαγιαννης λαρετζακης πχ ηταν γενικα αθλιοι, καλαθης δεν μου αρεσε. Γουοκαπ εκανε 2 καλα παιχνιδια στα πρωτα 2 ηταν κακος και εφαγε τρελο κραξιμο. Παπανικολαου γενικα νταξει καλος ηταν. Για τον Γιαννη τι να πεις τοπ. Αλλα ναι δεν μπορείς να συγκρινεις τον Γιαννη με τον Τολιο, περα απο διαφορετικες θεσεις ειναι και αλλο επιπεδο. Σαν να συγκρινεις τον Μεσι με τον Φετφατζιδη 😂

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Αρκετα καλα παιχνιδια εκανε στα προηγούμενα.
Ναι όντως. Απλώς σήμερα δεν έπαιξε όπως τις άλλες φορές.
Ε δεν πειράζει, εντάξει. Ας παίζει στον Άρη όπως έπαιξε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια τώρα και εγώ δεν έχω παράπονο.
Παπαγιαννης λαρετζακης πχ ηταν γενικα αθλιοι, καλαθης δεν μου αρεσε.
Η αλήθεια είναι ότι ο Καλάθης, πέρα από τις δύο καλές συνεργασίες που έκανε με τον Αντετοκούμπο, εεε ναι δε φάνηκε πολύ. Οι άλλοι δύο ήταν απλά για κλάματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Τολιόπουλος είναι κοντός. Δουλειά του Σπανούλη είναι να γίνουν συνδυασμοί να είναι ελεύθερος να σουτάρει.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
Ας παίζει στον Άρη όπως έπαιξε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια τώρα και εγώ δεν έχω παράπονο.
Σιγουρα, στον Αρη παιρνει αρκετο χρονο με την μπαλα και ειναι κατι που ζηταει γιατι τον βοηθαει.
Η αλήθεια είναι ότι ο Καλάθης, πέρα από τις δύο καλές συνεργασίες που έκανε με τον Αντετοκούμπο, εεε ναι δε φάνηκε πολύ.
Και τον περιμενα αρκετα καλυτερο αλλα δυστυχως δεν εχει ουτε το τριποντο

akikos

Επιφανές μέλος

Κάτι μου λέει ότι στο τέλος της ημέρα από τον όμιλο του θανάτου θα μείνει μόνο ο Καναδάς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια