Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

27-07-24

13:06
Μόνο αυτή άξιζε. Και ο Slimane (που εμείς δεν τον απολαύσαμε κυρία ΕΡΤ μου).
Ναι κι εγώ δεν τον είδα! Φαίνεται για να το λέει η Εριφύλη, δεν μεταδόθηκε στην ΕΡΤ αυτό το κομμάτι.Συμμετείχε και ο Σλιμάν;

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

27-07-24

13:08
Υπάρχει βίντεο στο ίντερνετ; Στο youtube;Ναι κι εγώ δεν τον είδα! Φαίνεται για να το λέει η Εριφύλη, δεν μεταδόθηκε στην ΕΡΤ αυτό το κομμάτι.![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

27-07-24

13:09
Εντωμεταξυ αντι η ερτ να δειχνει τη ματσαρα ισπανια αυστραλια , δειχνει ενοργανη γυμναστικη. Ευτυχως το δειχνει στο ερτ σπορτς
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-07-24

13:13
Ναι, αυτός έκανε την έναρξη. Αλλά δεν το έδειξαν

juste un instant
Επιφανές μέλος

27-07-24

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η εμφάνιση - έκπληξη του Slimane στο Παρίσι, ερμήνευσε το «Mon Amour»
Για ακόμα μια φορά ο Γάλλος τραγουδιστής εντυπωσίασε με την ερμηνεία του
Υπενθυμίζεται πως ο Slimane έχει ήδη προγραμματίσει δύο εμφανίσεις στη χώρα μας για τον Φεβρουάριο του 2025, οι οποίες έχουν γίνει αμφότερες sold-out από τις πρώτες ημέρες προπώλησης των εισιτηρίων.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.221 μηνύματα.

27-07-24

καλα κανανε και δεν τον βαλανε
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-07-24

13:17
Πάντως, τόση Τέχνη έχει η Γαλλία, τόση ποίηση, τόσους συγγραφείς, έχει και μια γαλλική επανάσταση (δεν θα σχολιάσω το κιτσαριό με την Μαρία Αντουανέτα).
Αλλά επέλεξαν συστημικές μαλακίες..
Αλλά επέλεξαν συστημικές μαλακίες..

juste un instant
Επιφανές μέλος

27-07-24

13:18
Μόλις έκανα εγγραφή
καλα κανανε και δεν τον βαλανε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.199 μηνύματα.

27-07-24

13:21
Βαιμάρη 2.0 η Ευρωπάρα μας.Α ναι μας εδωσαν και ραφαλ σε τιμη ευκαιριας. ΖΗΤΩ Η ΓΑΛΛΙΑ!!!!!!
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

27-07-24

13:24
Κάτι μου λέει ότι δεν θα δείξουν τον προκριματικό του Πετρούνια και το twitter θα γκρινιάζει.
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-07-24

13:25

Paris 2024 Opening Ceremony: The magical moments
The opening ceremony of Paris 2024 lasted more than three and a half hours and followed a theatrical script about the history of Paris. Tradition and...

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

27-07-24

13:30
Δεν τσιγκουνεύτηκε φέτος η ΕΡΤ. Βάλτε Πετρουνια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

27-07-24

14:00
Οι Γάλλοι πήραν το ρίσκο με την πρώτη ανοιχτή διοργάνωση. Σε μερικά τους πέτυχε, σε άλλα όχι τόσο μάλλον. Ίσως αν ήταν μέσα σε στάδιο να είχε περισσότερες τεχνολογικές ευκαιρίες. Το Παρίσι είναι πανέμορφη πόλη αρχιτεκτονικά οπότε η σκυταλοδρομία και κάποια δρώμενα στα παριζιάνικα κτήρια έδειχναν πολύ ωραία. Νομίζω θα ήθελα λίγη παραπάνω από την κλασική Γαλλία, αλλά καταλαβαίνω ότι προσπάθησαν σε μερικές ώρες να χωρέσουν και την παλιά και την πιο σύγχρονη μεριά. Κάποια ίσως έπρεπε να κρατήσουν λιγότερο γιατί ήταν ήδη κουραστική η παρέλαση και οι ομιλίες. Η Σελίν τρομερή με το υπέροχο τραγούδι της Πιάφ. Η Γκάγκα γιατί ήταν εκεί ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα.
Διαφημιστικό η Λουι Βιτον που είναι γαλλικός θρύλος (το είχε και μεγάλη ανάγκη). Ένα θρεντ χωρίς μπαρούφες δεν μπορείτε να αφήσετεγραφικό και διαφημιστικό (Louis Vinton).
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-07-24

14:27
Αυτά συμβαίνουν γιατί ίσως έχουν micro-ζιζίΔιαφημιστικό η Λουι Βιτον που είναι γαλλικός θρύλος (το είχε και μεγάλη ανάγκη). Ένα θρεντ χωρίς μπαρούφες δεν μπορείτε να αφήσετε

...
Ελπίζω και άλλες πόλεις να εκμεταλλευτούν τα ποτάμια τους, αν και πολλές δεν έχουν βέβαια...

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

27-07-24

14:33
Ναι γιατι βαλανε ολους τους γαλλικους θρυλους και δεν γινοτανε να λειπει και η βουτονΔιαφημιστικό η Λουι Βιτον που είναι γαλλικός θρύλος (το είχε και μεγάλη ανάγκη). Ένα θρεντ χωρίς μπαρούφες δεν μπορείτε να αφήσετε

How Ethical Is Louis Vuitton? - Good On You
Louis Vuitton is one of the world’s most recognised luxury fashion brands. But how ethical is Louis Vuitton?

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

27-07-24

14:45
Δεν έχει καμία σχέση αν είναι «ηθική» ή όχι, η μόδα είναι πολιτισμικό στοιχείο της χώρας, δεν πήραν κάποιον τυχαίο να συνεργαστούν. Αν θες να κριτικάρεις γιατί αυτόν και όχι άλλους, καλώς (πχ Ντιορ ή άλλα μεγάλα ονόματα), παραμένει όμως ένα μεγάλο γαλλικό όνομαΝαι γιατι βαλανε ολους τους γαλλικους θρυλους και δεν γινοτανε να λειπει και η βουτον![]()
![]()
. Εχει προσφερει πολλα στην ανθρωποτητα, με τις πανακριβες τσαντες της.
![]()
How Ethical Is Louis Vuitton? - Good On You
Louis Vuitton is one of the world’s most recognised luxury fashion brands. But how ethical is Louis Vuitton?goodonyou.eco
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

27-07-24

14:47
Δεν μου προκαλει καμια εντυπωση ενα υπερεκτιμημενο μπραντ μοδας. Η γαλλια εχει να δειξει πολλα παραπανω απο αυτο.Για την ακριβεια , ΟΧΙ μονο αυτο.Δεν έχει καμία σχέση αν είναι «ηθική» ή όχι, η μόδα είναι πολιτισμικό στοιχείο της χώρας, δεν πήραν κάποιον τυχαίο να συνεργαστούν. Αν θες να κριτικάρεις γιατί αυτόν και όχι άλλους, καλώς (πχ Ντιορ ή άλλα μεγάλα ονόματα), παραμένει όμως ένα μεγάλο γαλλικό όνομα
Memetchi
Διάσημο μέλος

27-07-24

14:50
Ναι οκέι, κανέναν δεν ενδιαφέρει εσυ τι γνώμη έχεις για το μπραντ. Σου εξηγώ ότι είναι ένα τεράστιο όνομα στον χώρο της μόδας που για τη Γαλλία είναι από τα γνωστα της πολιτισμικά στοιχεία. Με κάποιους έπρεπε να κάνουν συνεργασίες, επέλεξαν αυτούς που μάλλον τους έκαναν την καλύτερη προσφορά. Έδειξαν άλλα τόσα για να κολλήσεις στα 2 λεπτά ενος γνωστού γαλλικού οίκου λες και έκαναν διαφήμιση στα Zara ξέρω εγώΔεν μου προκαλει καμια εντυπωση ενα υπερεκτιμημενο μπραντ μοδας. Η γαλλια εχει να δειξει πολλα παραπανω απο αυτο.Για την ακριβεια , ΟΧΙ μονο αυτο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

27-07-24

14:54
Στα παπαρια μου αμα δεν ενδιαφερεται κανεις, τη γνωμη μου λεω. Μακαρι να ηταν μονο αυτο το μονο "ασχημο"στην χθεσινη τελετη, αλλα νομιζω εχουν ειπωθει πιο πανω τα αλλα . Νομιζω ολοι συμφωνουμε οτι ηταν απο τις χειροτερες τελετεσ ολων των εποχων.Ναι οκέι, κανέναν δεν ενδιαφέρει εσυ τι γνώμη έχεις για το μπραντ. Σου εξηγώ ότι είναι ένα τεράστιο όνομα στον χώρο της μόδας που για τη Γαλλία είναι από τα γνωστα της πολιτισμικά στοιχεία. Με κάποιους έπρεπε να κάνουν συνεργασίες, επέλεξαν αυτούς που μάλλον τους έκαναν την καλύτερη προσφορά. Έδειξαν άλλα τόσα για να κολλήσεις στα 2 λεπτά ενος γνωστού γαλλικού οίκου λες και έκαναν διαφήμιση στα Zara ξέρω εγώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Paragontas7000
- johnsala
- Kate1914
- taketrance
- Scandal
- chester20080
- American Economist
- gegeorgiou90
- AggelikiGr
- J.Cameron
- fmarulezkd
- touvlo
- Joji
- Unboxholics
- Sosstoss
- Memetchi
- Μήτσος10
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- Libertus
- vasilis123321
- еще один пророк р...
- iiTzArismaltor_
- back2967
- giannhs2001
- Reader
- Paladin
- Εριφύλη
- fockos
- defactoboy
- despoina13
- Angelica Vzl
- Ωρορα
- Βασιλης1234
- marww
- linuxman
- A350
- epote
- Aurora_
- Jack of Spades
- Ilma
- camil
- _pathfinder_
- Αντικειμενικός
- ghоul
- Leo komm
- phleidhs
- physicscrazy
- Deimos
- Debugging_Demon
- MonikaD
- Helen06
- jj!
- rootbreaker
- Fernando_A
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.