Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024

Ποια χώρα θα κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια το 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 24)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    24
Screenshot_2024-07-29-15-43-21-472_com.android.chrome.jpg

Ολυμπιακους δεν νομιζω να παρει, απλα ο ναδαλ ειναι σε κακη κατασταση και φαινεται ετσι ο τζοκο

Και οι δυο έχουν γεράσει και είναι στη δυση της καριέρας τους, αλλά ο Ναδαλ ακόμα περισσότερο αφού είναι μεγαλύτερος και λογικά του χρονου θα αποσυρθεί.
Η εποχή του Αλκαραθ έχει ήδη ξεκινήσει από πέρσι.

Και οι δυο έχουν γεράσει και είναι στη δυση της καριέρας τους, αλλά ο Ναδαλ ακόμα περισσότερο αφού είναι μεγαλύτερος και λογικά του χρονου θα αποσυρθεί.
Η εποχή του Αλκαραθ έχει ήδη ξεκινήσει από πέρσι.
Ο ναδαλ γενικα περασε και πολλους τραυματισμους στην καριέρα του. Ο Αλκαραθ ειναι σε τοπ επιπεδο θα τα σαρωσει ολα(ηδη εχει αρχισει να τα σαρωνει δηλαδη), και ο σινερ μου αρεσει.

ρε παιδια στο τενις κατι βογγητα που ακουγονται απο τους παικτες ειναι ?

Έλα λίγο ρε Ναδάλ πάρτο να δούμε λίγο ματς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ρε παιδια στο τενις κατι βογγητα που ακουγονται απο τους παικτες ειναι ?
Ναι

Ο ναδαλ γενικα περασε και πολλους τραυματισμους στην καριέρα του. Ο Αλκαραθ ειναι σε τοπ επιπεδο θα τα σαρωσει ολα(ηδη εχει αρχισει να τα σαρωνει δηλαδη), και ο σινερ μου αρεσει.

Ναι, ισχύει. Προσωπικά ο Ναδαλ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης αν και ομολογουμένως ο Τζόκοβιτς είναι ο goat του τένις.
Ο Αλκαραθ πάει να αφήσει εποχή και πιθανώς να τους ξεπεράσει και όλους αν συνεχίσει έτσι και δεν βρει τον ανταγωνισμό που είχαν οι άλλοι τρεις την ίδια εποχή.

Ναι😂η σαραποβα το ειχε παει σε αλλο επιπεδο 😂
Για αυτό δε χάνω αγώνα της

(όχι νταξει πλάκα κάνω μη με φάτε)

Ο Τζόκοβιτς έπαθε ΑΕΚ

Ναι, ισχύει. Προσωπικά ο Ναδαλ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης αν και ομολογουμένως ο Τζόκοβιτς είναι ο goat του τένις.
Ο Αλκαραθ πάει να αφήσει εποχή και πιθανώς να τους ξεπεράσει και όλους αν συνεχίσει έτσι και δεν βρει τον ανταγωνισμό που είχαν οι άλλοι τρεις την ίδια εποχή.
Καλα ο αλκαραθ μπορει και να τερματίσει με τα περισσοτερα γκραντ σλαμ(αν δεν εχει σοβαρους τραυματισμους) αλλα ειναι διαφορετικο να εχεις ναδαλ τζοκο φεντερερ και αλλο να εχεις τσιπιπα και αντε κανα σινερ

γιατι δεν τα βαζουν mute , ακουγεται πολυ αμηχανο :loltooth:

Α ρε ναδαλ γιαυτο εισαι ο αγαπημενος μου, μαχητης ακομη και αν σε ξεπατωσε στο 1ο και μετα σε ειχε 4-0 🥲

Επικη αδικια στην ελληνιδα πρωταθλητρια γκουντουρα στη ξιφασκια. Της εκλεψαν 2 καθαρους ποντους και την προκριση τησ στα προημιτελικα. Επαιξε εδρα(με γαλλιδα επαιζε) ο διαιτιτης. Ξεφτυλα.

ντραπηκε και η ντροπη

Τελευταία επεξεργασία:
Ο μόνος που έχει μείνει να κρατάει κάποιες αξίες σε αυτό το κόσμο εν τέλει είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όσο για την Ελλάδα, μπράβο στον Καναδά που νίκησε το τερατουργημα της φετινής εθνικής.
Μην επαναπαύεσαι. Έχουμε ένα δύσκολο ματς αύριο. Οι στοιχηματικές βγάζουν φαβορί την Ελλάδα :laugh: αλλά έχουμε Λορένζο Μπραουν, Γιουλ και Ρούντυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back