Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024

Ποια χώρα θα κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια το 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 26)

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.851 μηνύματα.
IMG_7292.png

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είναι ακριβώς το ρόστερ που θέλει για να κάνει το παιχνίδι του (σκληρή άμυνα, γρήγορη κυκλοφορία στην επίθεση)
πως αυτο το ροστερ ειναι ικανο για γρηγορο τεμπο και γρηγορη κυκλοφορια??

Τελευταία επεξεργασία:

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.
Τσιτσιπας σήμερα δε μπορεί

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
βάλτε Γκιώνη ΕΡΤ σπορ 1.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Εβαλα τσιτσιπα και στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Μη συντονιζεστε ολοι παιδια μπορει να ντραπουν και να πεσει η επιδοση

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Αποκλείστηκε ο Γκιώνης. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι εξουθενωμένος και δεν μπορώ να βοηθήσω τον Τσιτσιπά.

nearos

Επιφανές μέλος

Αποκλείστηκε ο Γκιώνης. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι εξουθενωμένος και δεν μπορώ να βοηθήσω τον Τσιτσιπά.
Ωχ... τον φαγανε οι αμερικανοι..
Φαντασου να μην τον βοηθουσες κιολας. πω ρε φιλε

akikos

Επιφανές μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.851 μηνύματα.

Μου φαίνεται ότι όποιον αγώνα βλέπεις αντί να νικάμε χάνουμε. Έχεις συγγένεια με τον Κουλη;;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαι εξουθενωμένος και δεν μπορώ να βοηθήσω τον Τσιτσιπά.
Μην μας αγχώνεσαι, αναλαμβάνουμε εμείς την τηλεθέαση από εδώ και πέρα. Κάτσε ξεκουράσου εσύ.

nearos

Επιφανές μέλος

από 3-0 το έφερα 3-2. Τι άλλο να κάνω. Σπαθιά να καταπιώ. Ας κάνει και αυτός κάτι μόνος του.
Ναι ρε ακικε αλλα πρεπει να κανεις περισσότερα, στους ολυμπιακους παιζουμε για ονομα του θεου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια