Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024

Ποια χώρα θα κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια το 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 24)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    24
Δεν μπορώ. Χρειάζεται ένας γνώστης του αθλήματος. Κάποιος που ήξερε τον Τσιτσιπά όταν έπαιρνε τα junior πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Χρειαζόμαστε τον @Kougami.

Καλά αυτό το διάστημα έχει πιάσει πάτο, ωστόσο στους Ολυμπιακούς έκανε decent εμφάνιση. Φαίνεται να έχει γίνει σχεδόν αποκλειστικά χωματάς βέβαια, λογικά γτ το πιο αργό παιχνίδι τον βοηθάει στις επιστροφές σερβίς και στο backhand του (που στις σκλήρες επιφάνεις και στο χορτάρι είναι τραγικά).

Ολυμπιακοί Αθήνα 2004
ΚΑΤΑΝΤΙΑ....
Αυτό είναι το Ολυμπιακό Κέντρο μπιτς βόλεϊ.
463879582_938074921707613_1487860936341908537_n.jpg

Μην γίνεστε αμέσως κακοπροαίρετοι, αφήσανε να φυτρώσουν θάμνοι και φυτά για να είναι πιο real συνθήκες παραλίας :loltooth:

Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει άλλοι αγώνες-μιμίδιο τέτοιου μεγέθους.

Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει άλλοι αγώνες-μιμίδιο τέτοιου μεγέθους.
o @juste un instant εκρινε την διοργανωση επιτυχημενη.

o @juste un instant εκρινε την διοργανωση επιτυχημενη.
Και όχι μόνο εγω. Η τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε δημόσιους χώρους του Παρισιού εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του κοινού και την ενσωμάτωση της πόλης στο αθλητικό γεγονός.

Επίσης ξέρουμε ότι ηδιοργάνωση αύξησε σημαντικά τον τουρισμό με 1,4 εκατομμύρια Γάλλους και 1,7 εκατομμύρια επιπλέον διεθνείς τουρίστες να επισκέπτονται τη Γαλλία κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Για να θαυμάσουν και να εισπνεύσουν την φρέσκια κατουρομπόχα του Σηκουάνα;

το ποτάμι σηκωΆννα; :P

Για να θαυμάσουν και να εισπνεύσουν την φρέσκια κατουρομπόχα του Σηκουάνα;

το ποτάμι σηκωΆννα; :P
Εδώ γράφει για το 2023. Περιμένουμε τα στατιστικά του 2024.

Edit

:happy::happy:

@ilias90

Ωραία είδηση. Ο αλγερινός πυγμάχος, όμως, Φώτη, είναι το δέντρο. Το δάσος και αυτό που πρέπει να κάνει ο Τραμπ είναι να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να πάνε δικαστικά τον Εβραίο (τυχαίο; ) που δημιούργησε αυτό το επαίσχυντο αίσχος, τη βδελυρή βλασφημία κατά της ανθρωπότητας και του δυτικού πολιτισμού, την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του Παρισίου και να τον δούμε σε κάποιο κελί.

:happy::happy:

@ilias90

SmartSelect_20250211_205547_Instagram.jpg
SmartSelect_20250211_205603_Instagram.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back