Άγγελος
Επιφανές μέλος

απο ρομπεν των δασων μεχρι αρθουρο κλπ
και εδειξε μονο τις νεες ταινιες της μοδας και τον χαλια μποντ
παρακμη,,τοση ρηχοτητα
σαν παρτάκι ..καμια ιστορικη αναφορα
τοσους αιωνες πολιτισμο εχει η αγγλια,,τι να πω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=yVM0FzHlDVI
(μόνο αυτό μου άρεσε)
επρεπε για αυτοκίνητο να βάλουν το κλασικό που είχε στην σειρά και να το οδηγά ο ίδιος
https://www.youtube.com/watch?v=pm3DxLgnZeM
αυτό θα ταν ωραίο μόνο αν ήταν στο τέλος και άναβε η βασιλισσα των φλόγα
τώρα έτσι που το κάνανε ήταν χαζομάρα
και το χαζό μαύρο άγαλμα που χαιρετάει μοιάζει με το φουσκωτό ανθρωπάκι της michellin σε μια διάφημιση
και η ηλίθιια στο τέλος μπήκε χωρίς να γελάει και με τον άλλο δίπλα της ... οπότε φάνηκε ψεύτικο και κιτς και το χάλασε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ε,,μονο με αυτο γελασα και γωΔεν το είδα όλο χθες, αλλά ομολογώ ότι με τον Μπιν, έλιωσα στο γέλιο !

αλλα στο σταδιο δεν φαινοταν.
μονο στην tv το βλεπαμε
αλλα για ολυμπιακους πολυ λιγο..
α,,και η μουσικη που παταγε ο μπιν
τι συμπτωση?
ελληνικη
του βαγγελα.

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Psychologist
Διάσημο μέλος

Derek Redmond: Επιμονή
Τερμάτησε τελευταία...όμως η Gabrielle Andersen για εμένα είναι η ενσάρκωση του Ολυμπισμού.

Ποιός τους θυμάται άραγε ;
Derek Redmond: Επιμονή
Τερμάτησε τελευταία...όμως η Gabrielle Andersen για εμένα είναι η ενσάρκωση του Ολυμπισμού.
Εμένα πάλι αυτό μόνο λύπη και οίκτο μου προκαλεί. Δεν είναι φυσιολογικό να πιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου και μου φαίνεται και εγωιστικό προς τους ανθρώπους που σε αγαπάνε να σε βλέπουν να υποφέρεις. Γι' αυτό και με απωθεί θα έλεγα ο πρωταθλητισμός. Δεν είναι υγιής και τελικά χάνει το νόημά του.

δεν έχουν την καρδιά για να το κάνουν...
Η μεγαλύτερη νίκη είναι η προσπάθεια,αυτός όμως που δεν προσπαθεί έχει υποστεί την πιο αισχρή και κάκιστη ήττα !

Πάλι βλακείες έδειξαν οι άγγλοι που λογικό ήταν ...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Εμένα πάλι λύπη και οίκτο μου προκαλούν τα άτομα που με την πρώτη στραβή τα παρατάνε και δε συνεχίζουν γιατί
δεν έχουν την καρδιά για να το κάνουν...
Η μεγαλύτερη νίκη είναι η προσπάθεια,αυτός όμως που δεν προσπαθεί έχει υποστεί την πιο αισχρή και κάκιστη ήττα !
Πάλι βλακείες έδειξαν οι άγγλοι που λογικό ήταν ...
Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα κατά την γνώμη μου, απ' το να μην τα παρατήσεις και να κυνηγήσεις τα δέκατα του δευτερολέπτου. Ο αθλητισμός είναι υγεία, ο πρωταθλητισμός είναι αυτοσκοπός.
Γι' αυτό θα χαιρόμουν αν καταργούνταν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Και επειδή δεν παρακολούθησα, τι βλακείες έδειξαν οι Άγγλοι;

που είναι τα πραγματικά θηρία ;;
Επειδή δε σαρέσουν εσένα δε σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθούν απλώς θα πρέπει να σταματήσει αυτή η εμπορευματοποίηση που υπάρχει αλλά δεν είναι μόνο εκεί στο ποδόσφαιρο χειρότερα είναι !
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Επίσης, το ότι δε μου αρέσουν, είναι επαρκής λόγος να θέλω να καταργηθούν! Ποιο το αξιόμεμπτο σε αυτό;

Αν και κανονικά θα έπρεπε να γινόντουσαν εκεί όπου γενήθηκαν στα Ολύμπια όπου είναι η μητέρα τους

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Είναι ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που δε γίνετε κάθε μέρα για αυτό!
Αν και κανονικά θα έπρεπε να γινόντουσαν εκεί όπου γενήθηκαν στα Ολύμπια όπου είναι η μητέρα τους![]()
Μια φορα τους αναλαβαμε και καταρρευσαμε οικονομικα.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Τον Σαμιλίδη τον είχα συμμαθητή απο το δημοτικό μέχρι και το λύκειο !!! Μπορεί να αποκλείστηκε σήμερα,αλλά ένιωθα τόσο περήφανη για το καμάρι μας!!!!
(και για τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές αισθάνομαι περήφανη,αλλά καταλαβαίνετε ,όταν γνωρίζεις κάποιον πολύ καλά είναι αλλιώς...)
fockos
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Ο Γιώργος έβλεπε federer ο οποίος πήγε να αποκλειστεί και εμείς βλέπαμε γυμναστικη και στο νετ παιδικάΚαι εγώ την έχω την απορία αν δείχνει τένις στα δημόσια κανάλια![]()
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Από ξένο κανάλι ;Και εγώ έβλεπα ΦέντερερΚαιρός να πάρει και το μόνο που του λείπει(έχει χρυσό στο διπλό, οπότε ναι ουσιαστικά έχει και ολυμπιακό χρυσό..αλλά το μονό έχει άλλη γλύκα
)
εγώ νόμιζα πως έπαιζε αύριο

Μια φορα τους αναλαβαμε και καταρρευσαμε οικονομικα.
Kαταρεύσαμε γιατί είχαμε πολιτικούς και έχουμε ακόμα που τους αρέσει να τρώνε λεφτά του λαού αυτός ήταν ο λόγος!
Αυτές οι διοργανώσεις είναι θυσαυρός οι άγγλοι τα διπλά θα βγάλουν ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.