Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 20:40 Η Nessa NetMonster: #41 18-11-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μario: A!και κατι ακομα! Nessa μου κανεις λιανα τι εννοεις οτι θα τον εκραζες; Click για ανάπτυξη... Μα δε διαβάζετε βρε παιδιά. Είπα: Τώρα βέβαια εγώ δε θα "έκραζα" κανέναν γιατί είναι γυφτιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 22:39 Η Subject to change: #42 18-11-05 22:39 Μήπως η συζήτηση που πάτε να αρχίσετε θα ταίριαζε καλύτερα εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:13 Ο iJohnnyCash: #43 18-11-05 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μήπως η συζήτηση που πάτε να αρχίσετε θα ταίριαζε καλύτερα εδώ? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα... Για αυτο η συνεχεια θα γινει εκει Τα μνμ μεταθερθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #44 07-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ο αδερφός σας, ανακοινώνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και ζητά την βοήθεια σας για να το ανακοινώσει στους γονείς σας. Ποια είναι η στάση σας, δεδομένου ότι οι γονεις σας είναι αντίθετοι σε αυτή την ιδέα και πιθανων να το τραβήξουν στα άκρα. Click για ανάπτυξη... Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:09 Ο deadhead_pirate: #45 07-05-07 12:09 Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η Asterismos: #46 07-05-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Click για ανάπτυξη... +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #47 07-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μario: A!και κατι ακομα! Nessa μου κανεις λιανα τι εννοεις οτι θα τον εκραζες; Click για ανάπτυξη... Μα δε διαβάζετε βρε παιδιά. Είπα: Τώρα βέβαια εγώ δε θα "έκραζα" κανέναν γιατί είναι γυφτιά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 22:39 Η Subject to change: #42 18-11-05 22:39 Μήπως η συζήτηση που πάτε να αρχίσετε θα ταίριαζε καλύτερα εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:13 Ο iJohnnyCash: #43 18-11-05 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μήπως η συζήτηση που πάτε να αρχίσετε θα ταίριαζε καλύτερα εδώ? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα... Για αυτο η συνεχεια θα γινει εκει Τα μνμ μεταθερθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #44 07-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ο αδερφός σας, ανακοινώνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και ζητά την βοήθεια σας για να το ανακοινώσει στους γονείς σας. Ποια είναι η στάση σας, δεδομένου ότι οι γονεις σας είναι αντίθετοι σε αυτή την ιδέα και πιθανων να το τραβήξουν στα άκρα. Click για ανάπτυξη... Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:09 Ο deadhead_pirate: #45 07-05-07 12:09 Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η Asterismos: #46 07-05-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Click για ανάπτυξη... +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #47 07-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως η συζήτηση που πάτε να αρχίσετε θα ταίριαζε καλύτερα εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:13 Ο iJohnnyCash: #43 18-11-05 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μήπως η συζήτηση που πάτε να αρχίσετε θα ταίριαζε καλύτερα εδώ? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα... Για αυτο η συνεχεια θα γινει εκει Τα μνμ μεταθερθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #44 07-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ο αδερφός σας, ανακοινώνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και ζητά την βοήθεια σας για να το ανακοινώσει στους γονείς σας. Ποια είναι η στάση σας, δεδομένου ότι οι γονεις σας είναι αντίθετοι σε αυτή την ιδέα και πιθανων να το τραβήξουν στα άκρα. Click για ανάπτυξη... Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:09 Ο deadhead_pirate: #45 07-05-07 12:09 Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η Asterismos: #46 07-05-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Click για ανάπτυξη... +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #47 07-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μήπως η συζήτηση που πάτε να αρχίσετε θα ταίριαζε καλύτερα εδώ? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα... Για αυτο η συνεχεια θα γινει εκει Τα μνμ μεταθερθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #44 07-05-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ο αδερφός σας, ανακοινώνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και ζητά την βοήθεια σας για να το ανακοινώσει στους γονείς σας. Ποια είναι η στάση σας, δεδομένου ότι οι γονεις σας είναι αντίθετοι σε αυτή την ιδέα και πιθανων να το τραβήξουν στα άκρα. Click για ανάπτυξη... Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:09 Ο deadhead_pirate: #45 07-05-07 12:09 Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η Asterismos: #46 07-05-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Click για ανάπτυξη... +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #47 07-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ο αδερφός σας, ανακοινώνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και ζητά την βοήθεια σας για να το ανακοινώσει στους γονείς σας. Ποια είναι η στάση σας, δεδομένου ότι οι γονεις σας είναι αντίθετοι σε αυτή την ιδέα και πιθανων να το τραβήξουν στα άκρα. Click για ανάπτυξη... Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:09 Ο deadhead_pirate: #45 07-05-07 12:09 Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η Asterismos: #46 07-05-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Click για ανάπτυξη... +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #47 07-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η Asterismos: #46 07-05-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Click για ανάπτυξη... +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #47 07-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα του έλεγα να το πεί μπροστά μου, και πώς ότι και να γινόταν θα είμουν μαζί του, ακόμα και απο το σπίτι να τον έδιωχναν θα έλεγα στους γονείς μου ότι θα τον ακολουθήσω και ότι άν θέλουν να μην τον έχουν θα χάσουν 2 παιδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον 'άφηνα απροστάτευτο Click για ανάπτυξη... +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #47 07-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Asterismos: +1 Πολύ θετική αντιμετώπιση και μπράβο! Αν κι εμένα κατά βάθος θα με στεναχωρούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αποδεχτώ. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω γιατί ότι και να γίνει είμαστε οικογένεια. Και η οικογένεια υπάρχει για να στηρίζει ο ένας τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής. Click για ανάπτυξη... Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Asterismos: #48 07-05-07 12:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει εξάλου δεν κάνει κάτι κακό, κακό είναι να σου λέει ότι δεν είναι και να κρατάτε μυστικά μεταξύ σας Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά. Απλά είναι μία επιλογή που δεν βλάπτει κανέναν. Και προκειμένου να ένιωθε αποκομένος από την οικογένεια καλό θα ήταν να ήξερε ότι έχει ένα στήριγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:17 Η misslittledevil: #49 19-05-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και γιατί να το ανακοινώσει στους γονείς μας; Ποιος νοιάζεται για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Click για ανάπτυξη... Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:22 Η Kakerlak έγραψε: #50 19-05-07 12:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... εκτος οτι ο γονιος σιγουρα θα τον ενδιεφερε, στανταρ θα πρεπει να δικαιολογησει κ στους γονεις καποια πραγματα ισως ποιο λογο δεν εχουν δει καποια κοπελα στην ζωη του η στο μελλον γιατι δεν κανει οικογενεια ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:30 Ο deadhead_pirate: #51 19-05-07 12:30 Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποιος δηλαδή που δεν θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθεί στους γονείς του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:32 Η Kakerlak έγραψε: #52 19-05-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Εγώ δηλαδή που δεν θέλω να κάνω οικογένεια θα πρέπει να δικαιολογηθώ στους γονείς μου; Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη οτι αν δεν σε εχουν ρωτησει το λογο ηδη καποια στιγμη θα το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Ο deadhead_pirate: #53 19-05-07 12:33 Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:38 Η Kakerlak έγραψε: #54 19-05-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν θα το κάνουν, ξέρουν πολύ καλά οτι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με αυτό. Click για ανάπτυξη... ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:41 Ο deadhead_pirate: #55 19-05-07 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: ο καθενας το σκεφτονται αλλιως πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο θα ειχε προβλημα, ασε που υπαρχει μια περιπτωση να εχουν προβλημα κ απλα να μην στο λενε Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:52 Η Kakerlak έγραψε: #56 19-05-07 12:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μπα όχι, συμφωνούν απόλυτα...... Ακου που σου λέω..... Click για ανάπτυξη... μακαρι να εχεις δικοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:17 Η Κακή Επιρροή: #57 19-05-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ο γονιος για το παιδι του, σιγουρα. Click για ανάπτυξη... θέλω να ελπίζω ότι ο γονιός δεν ενδιαφέρεται με ποιον το κάνει το παιδί του και πως και τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένο (οκ, έχει δίκιο η corpse... έχουν επηρεαστεί οι ορμόνες μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 13:38 Η suspiria έγραψε: #58 19-05-07 13:38 Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 chester20080 Fernando_A Scandal athinouli Konstantinos_m Εχέμυθη Viedo Johnman97 panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι σημασία έχει τι πιστεύουν οι γονείς; Ο αδερφός σου το λέει σε εσένα, εσύ τι υποστηρίζεις; Για παράδειγμα εγώ υποστηρίζω οτι είναι δικαίωμα του να είναι ομοφιλόφυλος και πολύ καλά κάνει και το εκφράζει. Απο εκεί και πέρα θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να το πει στους γονείς όπως θα το έλεγε στον καθένα και θα δεχτώ μαζί του τις γνώμες των γονέων και πάλι μαζί του θα είμαι για να τις αποκρούσουμε. Κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 23:28 Ο Αρκτούρος: #59 21-05-07 23:28 Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στην περίπτωση αυτή εννοείται πως θα το υποστήριζα το συγκεκριμένο άτομο και θα προσπαθούσα ν'ανοίξω τα μάτια και το μυαλό των γονιών μου.(αν και δεν έχω αδερφό). Και γιατί υπάρχει μια γενική τάση να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με την θηλυπρεπή συμπεριφορά; Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι "κραγμένες" είναι άλλο θέμα κι εξαιτίας της εικόνας τους ο κόσμος δεν θέλει να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία. Έτσι δεν είναι; Και επίσης δεν υπάρχει καμιά "υποχρέωση" να πεις στους γονείς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τον τρόπο ζωής του. Άλλοι αισθάνονται πως θέλουν να το πουν, άλλοι πάλι είναι πιο κλειστά άτομα. Αυτό είναι αυτονόητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Lord Νεοφερμένο μέλος Ο T_Lord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 02:27 Ο T_Lord έγραψε: #60 19-06-07 02:27 Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν θα ειχα κανενα απολυτοσ προβλιμα με τον αδερφο μου η αδερφη μου αν ιτανε ομοφυλοφυλος και ακομα καλυτερα αν μθ το ελεγε γιατι θα ετσι θα μου εδιχνε και τιν εμπιστοσυνι του προ εμενα....αν και πιστεςο ποσ πεζει ρολο και με πια νοτροπια οικογενιας μεγαλονει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.