Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και ακομη και να μου απατησεις δεν θα ξερω μαλλον τιποτα για αυτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

γυρνάω πλευρό και ξανακοιμάμαι

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:ε ωραία... το ανακάλυψα και? τι έγινε?
γυρνάω πλευρό και ξανακοιμάμαιτο πρωί που θα ξυπνήσει θα το δει και θα πάει να πλυθεί
εύχομαι μόνο το όνειρο που έβλεπε να με περιλάμβανε
![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:Θα το ρώταγες ???
όχι... σε καμία περίπτωση...
δεν είμαι δυνάστης! η ονείρωξη για έναν άντρα είναι κάτι πολύ προσωπικό...
αν ήθελε να το μοιραστεί μαζί μου έχει καλώς... αν δεν θέλει δεν τρέχει και τίποτα...
Ούτε καν κουβέντα δε θα άνοιγα αν δε μου το έλεγε μόνος του...
είναι καθαρά προσωπικό θέμα που ταυτόχρονα υποδηλώνει και υγιή σεξουαλική συμπεριφορά
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:όχι... σε καμία περίπτωση...
δεν είμαι δυνάστης! η ονείρωξη για έναν άντρα είναι κάτι πολύ προσωπικό...
αν ήθελε να το μοιραστεί μαζί μου έχει καλώς... αν δεν θέλει δεν τρέχει και τίποτα...
Ούτε καν κουβέντα δε θα άνοιγα αν δε μου το έλεγε μόνος του...
είναι καθαρά προσωπικό θέμα που ταυτόχρονα υποδηλώνει και υγιή σεξουαλική συμπεριφορά
Καλά ας είχε "μοιραστεί" την ονείρωξη του στο μαξιλάρι σου να έβλεπα πόσο δημοκρατικά θα το έβλεπες μετά!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κοίτα να δεις.. για να φτάσει ως το μαξιλάρι μου θα πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα εξής τεινά...Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Καλά ας είχε "μοιραστεί" την ονείρωξη του στο μαξιλάρι σου να έβλεπα πόσο δημοκρατικά θα το έβλεπες μετά!![]()
1. ή να τον έχει τόσο τεράστιο που να φτάνει ως το στήθος του και κατ επέκταση στην ονείρωξη να φτάσει στο μαξιλάρι μου, οπότε δεν διαμαρτύρομαι... ε τι να κάνουμε... κάποια πράγματα απαιτούν θυσίες

2. ή να είναι καιρό χωρίς να έχει τελειώσει ώστε να έχει τόση δύναμη που να φτάσει στο μαξιλάρι μου (πράγμα που δεν παίζει όταν έχει εμένα δίπλα του 8) )
3. ή να κοιμάται με το μαξιλάρι μου αγκαλιά (πράγμα που δεν με αφορά πλέον που θα φτάσουν 8) )
οπότε.. επιμένω

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Κοίτα να δεις.. για να φτάσει ως το μαξιλάρι μου θα πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα εξής τεινά...
1. ή να τον έχει τόσο τεράστιο που να φτάνει ως το στήθος του και κατ επέκταση στην ονείρωξη να φτάσει στο μαξιλάρι μου, οπότε δεν διαμαρτύρομαι... ε τι να κάνουμε... κάποια πράγματα απαιτούν θυσίες![]()
2. ή να είναι καιρό χωρίς να έχει τελειώσει ώστε να έχει τόση δύναμη που να φτάσει στο μαξιλάρι μου (πράγμα που δεν παίζει όταν έχει εμένα δίπλα του 8) )
3. ή να κοιμάται με το μαξιλάρι μου αγκαλιά (πράγμα που δεν με αφορά πλέον που θα φτάσουν 8) )
οπότε.. επιμένω![]()

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

αλλά γαι αν το πάθεις δεν πρέπει να έχει αρκετό καιρό να έρθεις σε επαφή ή κάνω λάθος???
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

υγ. πως γίνεται πάντα ρε γμτ να μου χτυπάει την πόρτα όταν έχω κάνει μπάνιο αργά μετά τα μεσάνυχτα για να φύγω νωρίς νωρίς το πρωι;

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:υγ. πως γίνεται πάντα ρε γμτ να μου χτυπάει την πόρτα όταν έχω κάνει μπάνιο αργά μετά τα μεσάνυχτα για να φύγω νωρίς νωρίς το πρωι;.
είναι γιατί σε βρήκε καθαρό η κοπελιά στον ύπνο σου και σου έκανε έξτρα κόλπα

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εμένα μια φόρα μόνο:o.... είμαι σοβαρά εγω γιατρέ;;;;;Αρχική Δημοσίευση από emufear:Εμένα που δε μου έχει τύχει ποτέ σε όλη μου τη ζωή;Είμαι σοβαρά γιατρέ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.