Ονείρωξη

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
Αν και απευθήνετε πιο πολύ στους άντρες όλοι είναι σε θέση να απαντήσουν. (ονείροξη = εκσπερμ*** την ώρα του ύπνου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gilie

Δραστήριο μέλος

Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα.
ρωτας κατι συγγεκριμενο πανω σ'αυτο?

αν και ακομη και να μου απατησεις δεν θα ξερω μαλλον τιποτα για αυτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
Ας το κάνω πιο συγκεκριμένο για τις κοπέλες. Ξυπνάς μέσα στην νύκτα και ανακαλύπτεις ότι ο σύντροφος σου έχει πάθει ονείρωξη. Δεν έχει ξυπνήσει εκείνος άπλά το καταλαβένεις!

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Διόρθωσα το ορθογραφικό λαθάκι που υπήρχε στο τίτλο !

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
ε ωραία... το ανακάλυψα και? τι έγινε?
γυρνάω πλευρό και ξανακοιμάμαι :P το πρωί που θα ξυπνήσει θα το δει και θα πάει να πλυθεί :P εύχομαι μόνο το όνειρο που έβλεπε να με περιλάμβανε :P

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
ε ωραία... το ανακάλυψα και? τι έγινε?
γυρνάω πλευρό και ξανακοιμάμαι :P το πρωί που θα ξυπνήσει θα το δει και θα πάει να πλυθεί :P εύχομαι μόνο το όνειρο που έβλεπε να με περιλάμβανε :P

:clapping: :clapping: :clapping:

Founes

Διάσημο μέλος

Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα.
Θα το ρώταγες ???

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Founes:
Θα το ρώταγες ???

όχι... σε καμία περίπτωση...
δεν είμαι δυνάστης! η ονείρωξη για έναν άντρα είναι κάτι πολύ προσωπικό...
αν ήθελε να το μοιραστεί μαζί μου έχει καλώς... αν δεν θέλει δεν τρέχει και τίποτα...
Ούτε καν κουβέντα δε θα άνοιγα αν δε μου το έλεγε μόνος του...
είναι καθαρά προσωπικό θέμα που ταυτόχρονα υποδηλώνει και υγιή σεξουαλική συμπεριφορά

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

όχι... σε καμία περίπτωση...
δεν είμαι δυνάστης! η ονείρωξη για έναν άντρα είναι κάτι πολύ προσωπικό...
αν ήθελε να το μοιραστεί μαζί μου έχει καλώς... αν δεν θέλει δεν τρέχει και τίποτα...
Ούτε καν κουβέντα δε θα άνοιγα αν δε μου το έλεγε μόνος του...
είναι καθαρά προσωπικό θέμα που ταυτόχρονα υποδηλώνει και υγιή σεξουαλική συμπεριφορά

Καλά ας είχε "μοιραστεί" την ονείρωξη του στο μαξιλάρι σου να έβλεπα πόσο δημοκρατικά θα το έβλεπες μετά! :P

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:
Καλά ας είχε "μοιραστεί" την ονείρωξη του στο μαξιλάρι σου να έβλεπα πόσο δημοκρατικά θα το έβλεπες μετά! :P
Κοίτα να δεις.. για να φτάσει ως το μαξιλάρι μου θα πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα εξής τεινά...

1. ή να τον έχει τόσο τεράστιο που να φτάνει ως το στήθος του και κατ επέκταση στην ονείρωξη να φτάσει στο μαξιλάρι μου, οπότε δεν διαμαρτύρομαι... ε τι να κάνουμε... κάποια πράγματα απαιτούν θυσίες :hehe:

2. ή να είναι καιρό χωρίς να έχει τελειώσει ώστε να έχει τόση δύναμη που να φτάσει στο μαξιλάρι μου (πράγμα που δεν παίζει όταν έχει εμένα δίπλα του 8) )

3. ή να κοιμάται με το μαξιλάρι μου αγκαλιά (πράγμα που δεν με αφορά πλέον που θα φτάσουν 8) )

οπότε.. επιμένω :P

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Κοίτα να δεις.. για να φτάσει ως το μαξιλάρι μου θα πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα εξής τεινά...

1. ή να τον έχει τόσο τεράστιο που να φτάνει ως το στήθος του και κατ επέκταση στην ονείρωξη να φτάσει στο μαξιλάρι μου, οπότε δεν διαμαρτύρομαι... ε τι να κάνουμε... κάποια πράγματα απαιτούν θυσίες :hehe:

2. ή να είναι καιρό χωρίς να έχει τελειώσει ώστε να έχει τόση δύναμη που να φτάσει στο μαξιλάρι μου (πράγμα που δεν παίζει όταν έχει εμένα δίπλα του 8) )

3. ή να κοιμάται με το μαξιλάρι μου αγκαλιά (πράγμα που δεν με αφορά πλέον που θα φτάσουν 8) )

οπότε.. επιμένω :P

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Founes

Διάσημο μέλος

Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα.
:worship::worship:οοοοοοοοοολε!!!

bunny217

Διακεκριμένο μέλος

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα.
ουτε εγώ θα τον ρωτούσα αν με έβλεπε στο ονειρο του και γενικά δεν θα ου έλεγα κάτι.
αλλά γαι αν το πάθεις δεν πρέπει να έχει αρκετό καιρό να έρθεις σε επαφή ή κάνω λάθος???

antonis_wrx

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
όχι απαραίτητα...

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
δεν ισχύει κουνέλι. εμένα στη αρχή του χρόνου φερ ειπίν, που ήμουνα τελείως σκατά ψυχολογικά, δε μου έτυχε ούτε μια φορά. και όταν λέω αρχή δεν εννοώ μια - δυο βδομάδες, για τρίμηνο και βάλε μιλάω :|.

υγ. πως γίνεται πάντα ρε γμτ να μου χτυπάει την πόρτα όταν έχω κάνει μπάνιο αργά μετά τα μεσάνυχτα για να φύγω νωρίς νωρίς το πρωι; :wall:.

emufear

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα.
Εμένα που δε μου έχει τύχει ποτέ σε όλη μου τη ζωή; :P Είμαι σοβαρά γιατρέ;

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:
υγ. πως γίνεται πάντα ρε γμτ να μου χτυπάει την πόρτα όταν έχω κάνει μπάνιο αργά μετά τα μεσάνυχτα για να φύγω νωρίς νωρίς το πρωι; :wall:.

είναι γιατί σε βρήκε καθαρό η κοπελιά στον ύπνο σου και σου έκανε έξτρα κόλπα :P

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
λες; :baby:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Απολύτως εκνευριστικό! Και μου χαλάει και τον υπνο.... Τουλάχιστον οι Βραζιλιάνες στο όνειρο είναι εξαίσιες!8)

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από emufear:
Εμένα που δε μου έχει τύχει ποτέ σε όλη μου τη ζωή; :P Είμαι σοβαρά γιατρέ;
Εμένα μια φόρα μόνο:o.... είμαι σοβαρά εγω γιατρέ;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...