Guest 781029
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-08-13

19:39
Μου έχει συμβεί και χωρίς να έχω extra cargoΚατά την ονείρωξη αποβάλλεται το πλεονάζον υλικό. Μου έχει συμβεί λίγες φορές στις αρχές του γυμνασίου. Έκτοτε φρόντιζα να μην υπάρχει περίσσευμα...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.573 μηνύματα.

12-08-13

19:47
Κατά την διαρκεια της εκσπερμάτωσης στην ονείρωξη είσαι ξύπνιος...δλδ αρχιζεις να συνέρχεσαι απο την ζαλάδα του ύπνου. Πριν απο αυτό το γεγονός που είσαι "σκληρός", κοιμάσαι και ονειρεύεσαι. Δεν είναι απαράιτητο να βλέπεις προστυχο ονειρο για να συμβεί, αλλα συμβαίνει όταν υπάρχει πλεόνασμα σπερματος στο σώμα το οποίο πρέπει να φύγει και δεν φροντίζουμε για αυτο το σκοπό εμείς. Η ονείρωξη γίνεται μέχρι τα 18-19(το πολύ) όπου η παραγωγή του σπέρματος είναι αρκετά μεγάλη και πρέπει να φύγει, ενώ μετά την ηλικία των 19 που αρχίζει να σταθεροποιείται η παραγωγή σπέρματος σταματάει να συμβαίνει αυτό.
Εμένα μου έχει συμβεί 2-3 φορές όταν ήμουν Γ Γυμνασίου
Εμένα μου έχει συμβεί 2-3 φορές όταν ήμουν Γ Γυμνασίου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.