νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

ξεκιναω:
Λιζα πετροβασιλη=η πλουσια μαθητρια....και ο κυριος Φλωρας=αυστηρος καθηγητης

Λιζα (επισης) =κοκοτα πολυτελειας που ξελογιαζει τον Αλεξανδρακη
Αγγελικουλα=φτωχη,κατατρεγμενη,πονεμενη ισως κ εγκυος εγκαταλελειμενη

Κυρια Ξ Παπαμητρου=μαλλον το ξ ειναι απο το ξυνη.....

Ζηκος=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μικές και η Μίκα (από το μια τρελή οικογένεια)
Και από σύγχρονο (γιατί λες "ακόμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

Εναν Σπανοβαγγελοδημητρόπουλο θυμάμαι (ή κάπως έτσι) αλλά δεν μου' ρχεται τι ακριβώς ήταν.
Ο Μικές και η Μίκα (από το μια τρελή οικογένεια)
Και από σύγχρονο (γιατί λες "ακόμα"?) Η Τζίνα, Τζέσι, Τζένη και Τζέλλα που πίνουν τσέρι (Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο)
χαχαχαχαχ σωστα σπανοβαγγελοδημητρης νικολας του νικολαου....η σωφερινα....γνωστος κ ως γυλος

αναφερομαι μονο στον παλιο ελληνικο κινηματογραφο κυριως γιατι εκει υπαρχει το γκροτεσκο χιουμορ..αυτο που σου μενει για μια ζωη να γελας...αυτο που κανεις κυλιακους

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ντερέκης (Ν. Ρίζος, γυμναστής στο λύκειο του Χαβαλέ)

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

Αριστείδης Χαβαλές (λυκειάρχης στο Ροδα Τσάνα και Κοπάνα)
Ντερέκης (Ν. Ρίζος, γυμναστής στο λύκειο του Χαβαλέ)
![]()
ο χαλιας ο μπιλιας κ η ρομινα

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

πηγήΗ Γιαδικιάρογλου ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Μαθήτρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Συμμαθήτρια της Δερλίκου, ηθοποιός που "παίζει" στην ταινία το Ξύλο βγήκε απ΄τον Παράδεισο.
Κι εσύ Πολυχρονοπούλου;;;...
-Εγώ κύριε καθηγητά, κοιτούσα την Ξανθοπούλου, που κοιτούσε τη Χριστοπούλου, που μιλούσε με τη Γιαδικιάρογλου...
Το επίθετο χρησιμοποιείται ακόμη... για να δηλώσει κανείς ότι δήθεν κάνει την πάπια....

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Από την ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο»
Κορυφαίες ατάκες
ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ): ..Θα σας εξαφανίσωμεν!
ΧΩΡΙΟ ΕΝ ΧΟΡΩ: …Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο (και μετά πέφτει ομαδικό φάσκελο)

ΚΟΡΗ (ΛΙΝΑΡΔΟΥ): …και εκεί που πήγαινα ωραία ωραία, να ‘σου και ξεφυτρώνει μπροστά μου μία ελιά…
ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ: Η ελιά είχε φυτρώσει εδώ και πενήντα χρόνια ρε στραβούλιακα!
ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ: Μάλιστα κύριε Παπαδάκη. Και τι έκανε αυτός ο ευγενής νέος; Πέταξε δύο κεσέδες γιαούρτι στο κεφάλι του γυμνασιάρχη του; Και δε μου λέτε, τι ζητάμε τώρα εμείς; Να επιτρέψουμε στο νεαρό, να ρίχνει και μουσταλευριά;
πηγή

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

https://youtu.be/sPgbl2xk_Ho
Mercury
Επιφανές μέλος

Ατάκες που έχουν μείνει στην ιστορία και ρόλος που ενσάρκωσε πρόσφατα και ο Φιλλιπίδης
Noisette
Περιβόητο μέλος

Χρόνης Εξαρχάκος

Ρένα Βλαχοπούλου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Βέβαια σε μας έχει περάσει ως "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Ο Στέφανος. "Ο Στέφανος δε θα το 'κανε ποτέ αυτό!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

(Και επειδή προφανώς δεν εμφανίζεται, το url: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/39/c3/cf/39c3cfe4c28c28c0bc6e89f58ff12389.jpg )
Η σαγηνευτική (για να εκφραστούμε και κόσμια) Ζωή Λάσκαρη ως Στεφανία, στην ομώνυμη ταινία, από όπου και εμπνεύστηκε η μανούλα μου το όνομά μου. Βέβαια δεν πέτυχαν ακριβώς οι προσδοκίες της να της μοιασω και εμφανισιακά, αλλά δε βαριέσαι, έχω το όνομα τουλάχιστον..

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ο Σκοταδόψυχος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Υγ Δε μου λες παλικάρι μου, εσύ που είσαι καλό παιδί..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.