Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

05-04-06

17:52
Τι ξέρετε για αυτήν; Είναι επικίνδυνη; Πριν λίγο μου είπε η μητέρα μου οτι έχει... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.

05-04-06

18:50
Βρήκα αυτό στο google, μου φαίνεται κατατοπιστικό. Εύχομαι το συντομότερο να γίνει καλά η μητέρα σου 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος
Ο Puff_Daddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

05-04-06

18:53
Δεεεν είναι τίποτα
Περαστικά της !

Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

05-04-06

19:03
Ούυφ! Απ ότι βλέπω δεν είναι κάτι σοβαρό! Ψάρωσα πολύ απο το όνομα, ειδικά έτσι όπως την άκουσα στο τηλέφωνο! Thanks! 

05-04-06

21:28
βηχαλακι και πυρετουλης και φλεματακια:p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...