Οπλοκατοχή, ποια η γνώμη σας;

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.765 μηνύματα.

"Οι επικριτές την ονομάζουν «ασφάλεια δολοφονίας» καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να ενθαρρύνει τη χρήση θανατηφόρας βίας."

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.
η γνώμη μου είναι πως οι ΗΠΑ έχοντας όπλα ασκούν ασύγκριτα περισσότερη πίεση στην κάθε κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να γίνει τύραννος και μαφιόζικο καρτέλ ούτε και οι μπάτσοι να τραμπουκίζουν και να πουλάνε μαγκιές κλανιές όπως κάνουν τα δικά μας σκουπίδια.
Αυτός ήταν και ο λόγος που το amendment το προέβλεψε.

Και είναι η μόνη περίπτωση που ίσως να σκεφτόμουν να πω πως είμαι υπέρ.

Ο λόγος που τρώμε τα σκατά του κάθε μητσοτάκη και των βρωμομπατσων και των big4 είναι και αυτός καθώς δεν έχουν καμιά ουσιαστική αντίσταση ή φόβο.

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.313 μηνύματα.
Ο λόγος που τρώμε τα σκατά του κάθε μητσοτάκη και των βρωμομπατσων και των big4 είναι και αυτός καθώς δεν έχουν καμιά ουσιαστική αντίσταση.
Να σου πω την αλήθεια, δε θα ήθελα να έχει ο μπάρμπας στη μέση της άνω κωλοπετεινίτσας ένα όπλο. Φαντάσου οι διαπληκτισμοί που θα γίνονταν. Ο Κούλης είναι το αντίστοιχο του Τραμπ για μας. Έχει τεράστιο following, σαν να είναι καλτ. Φαντάσου τώρα οι ψυχωτικοανοϊκοί ακόλουθοί του να είχανε και όπλα :lol:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.
Να σου πω την αλήθεια, δε θα ήθελα να έχει ο μπάρμπας στη μέση της άνω κωλοπετεινίτσας ένα όπλο. Φαντάσου οι διαπληκτισμοί που θα γίνονταν. Ο Κούλης είναι το αντίστοιχο του Τραμπ για μας. Έχει τεράστιο following, σαν να είναι καλτ. Φαντάσου τώρα οι ψυχωτικοανοϊκοί ακόλουθοί του να είχανε και όπλα :lol:
δεν είμαι υπέρ της οπλοκατοχής, αλλά αντιλαμβάνομαι πόσο ανήμποροι και έρμαια της κάθε τυραννίας είμαστε επειδή δεν τα έχουμε

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.765 μηνύματα.
δεν είμαι υπέρ της οπλοκατοχής, αλλά αντιλαμβάνομαι πόσο ανήμποροι και έρμαια της κάθε τυρρανίας είμαστε επειδή δεν τα έχουμε
Πάντως με την αύξηση των ψυχικών διαταραχών εγώ θα αισθανόμουν εξαιρετικά ανασφαλής ανάμεσα σε πλήθος που θα είχε το ελεύθερο να οπλοφορεί.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.919 μηνύματα.
Πάντως με την αύξηση των ψυχικών διαταραχών εγώ θα αισθανόμουν εξαιρετικά ανασφαλής ανάμεσα σε πλήθος που θα είχε το ελεύθερο να οπλοφορεί.
Θα έπαιρνες κι εσύ ένα δικό σου και όποιος προλάβει.
Άσε που θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις για περισσότερη πειθαρχία στην τάξη :cool2:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Κι εγώ αλλά να σου πω την αλήθεια θα μπορούσα να κυκλοφορώ πολύ πιο άνετα τα βράδια στην Αθήνα αν τουλάχιστον μου επέτρεπαν να έχω έστω και ένα σπρέι πιπεριού.

Θέλω να πώ η αρρώστια υπάρχει εκεί έξω έτσι κι αλλιώς, δεν θα έχει όπλο (μάλλον) αλλά δεν θα έχεις ούτε κι εσύ να προστατευτείς.
Για την ακρίβεια αν έχεις πάνω σου σουγιά για ώρα ανάγκης και τον χρησιμοποιήσεις σε αυτοάμυνα μπορεί να βρείς και μπελά.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 731 μηνύματα.
Το ακούσαμε και αυτό εδώ μέσα....

Από τον εγκληματία κινδυνεύουμε όχι από αυτούς τους ανθρώπους...
Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί παρακαλώ...

Οι εγκληματίες οπλοφορουν ήδη....

Να δικαιολογησουμε και σε κάθε γυναικοκτονια τον μ@λ@κ@ οτι ειναι ψυχικά διαταραγμένος ας πούμε και γι αυτό παίρνει ένα όπλο και σκοτώνει...

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Το ακούσαμε και αυτό εδώ μέσα....

Από τον εγκληματία κινδυνεύουμε όχι από αυτούς τους ανθρώπους...
Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί παρακαλώ...

Οι εγκληματίες οπλοφορουν ήδη....
υπό προϋποθέσεις όλοι αν χτυπήσει κόκκινο η δυσαρέσκεια με την παράνοια που ζούμε ,μπορούμε αν έχουμε ένα όπλο να το χρησιμοποιήσουμε . Ένα σωρό άνθρωποι εκεί έξω έχουν αδιαγνωστα θέματα και άλλοι τόσοι φθάνουν στα όρια τους καθημερινά .

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 731 μηνύματα.
Κι εγώ αλλά να σου πω την αλήθεια θα μπορούσα να κυκλοφορώ πολύ πιο άνετα τα βράδια στην Αθήνα αν τουλάχιστον μου επέτρεπαν να έχω έστω και ένα σπρέι πιπεριού.
Το έχεις...
Δεν κυκλοφορείς χωρίς αυτό
Ας σε πιάσουν...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

υπό προϋποθέσεις όλοι αν χτυπήσει κόκκινο η δυσαρέσκεια με την παράνοια που ζούμε ,μπορούμε αν έχουμε ένα όπλο να το χρησιμοποιήσουμε . Ένα σωρό άνθρωποι εκεί έξω έχουν αδιαγνωστα θέματα και άλλοι τόσοι φθάνουν στα όρια τους καθημερινά .

Ένας άνθρωπος ακόμα και στα όρια του αν φτάσει δεν αφαιρεί μια ζωή αν δεν υπάρχει το αντικοινωνικο στοιχείο μέσα του ...

Εν δυνάμει δολοφόνοι είμαστε όλοι μας σύμφωνα με την ψυχολογία .

Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τις ψυχικές διαταραχές...

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Το έχεις...
Δεν κυκλοφορείς χωρίς αυτό
Ας σε πιάσουν...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ένας άνθρωπος ακόμα και στα όρια του αν φτάσει δεν αφαιρεί μια ζωή αν δεν υπάρχει το αντικοινωνικο στοιχείο μέσα του ...

Εν δυνάμει δολοφόνοι είμαστε όλοι μας σύμφωνα με την ψυχολογία .

Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τις ψυχικές διαταραχές...
Καλά μπορεί να με θεωρείς υπερβολική, ωστόσο δεν έχω καμία διάθεση να θίξω ή να προσβάλω άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Έχει τύχει όμως τόσα χρόνια και στο χώρο της εργασίας και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που κινούμαι να συναντήσω άτομα που ενώ χρήζουν αγωγής, να σταματούν και να βγαίνουν εκτός ελέγχου.. Ε σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρομαι... Δε θα ήθελα να έχουν τη δυνατότητα σε μία τέτοια φάση να οπλοφορούν.

adams33

Δραστήριο μέλος

Καλά μπορεί να με θεωρείς υπερβολική, ωστόσο δεν έχω καμία διάθεση να θίξω ή να προσβάλω άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Έχει τύχει όμως τόσα χρόνια και στο χώρο της εργασίας και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που κινούμαι να συναντήσω άτομα που ενώ χρήζουν αγωγής, να σταματούν και να βγαίνουν εκτός ελέγχου.. Ε σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρομαι... Δε θα ήθελα να έχουν τη δυνατότητα σε μία τέτοια φάση να οπλοφορούν.
Καταλαβαίνω αυτό που λες και έχω στο μυαλό μου μια συγκεκριμένη κατηγορία που όντως θα κάνουν κακο γιατί νιώθουν ότι εσύ τους απειλείς και όχι για εκδίκηση..

Ποιο πολύ κινδυνεύουμε όμως από τους δήθεν νορμάλ- αντικοινωνικους πάρα από αυτούς!

Προς το παρόν ένα σπρέι πιπεριού στη τσάντα και αν με πιάσουν δεν με απασχολεί καθόλου...
Μακρυά από όπλα...Ούτε ως ψεύτικο παιδικό παιχνίδι δέχομαι την χρήση του ...

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.313 μηνύματα.
Προς το παρόν ένα σπρέι πιπεριού στη τσάντα και αν με πιάσουν δεν με απασχολεί καθόλου...
Θα ήτανε κρίμα αν κάποιοι οι οποίοι είχανε πρόσβαση στο database της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένου των mail, κωδικών και τα συναφή κάνανε αναφορά εναν χρήστη να λέει ανοικτά πως παρανομεί στην αστυνομία :pardon:

adams33

Δραστήριο μέλος

Θα ήτανε κρίμα αν κάποιοι οι οποίοι είχανε πρόσβαση στο database της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένου των mail, κωδικών και τα συναφή κάνανε αναφορά εναν χρήστη να λέει ανοικτά πως παρανομεί στην αστυνομία :pardon:
Καμάρι μουυυυ
Τι λες ;
Μήπως σε άλλο χρωματική ;
Screenshot_20250622_174426_Google.jpg

Εδώ είμαι τους περιμένω έχω φτιάξει και καφεδάκι να υποδεχτω τα παλικάρια της ΕΛΛΑΣ γιατί πήξαμε στα παιδαρελια :air_kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια