Οπλοκατοχή, ποια η γνώμη σας;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.027 μηνύματα.
Αν στο φέρουν δίπλα σου αυτό θα σκάψεις κλαίγοντας πέντε λαγούμια να κρυφτείς εντωμεταξύ, αλλά γίνατε όλοι μάγκες από το σπίτι σας.

Εντάξει αυτό ήθελες να πεις;; Κάτι άλλο έχεις ή τελείωσε η παράσταση για σήμερα;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.266 μηνύματα.
Αν στο φέρουν δίπλα σου αυτό θα σκάψεις κλαίγοντας πέντε λαγούμια να κρυφτείς εντωμεταξύ, αλλά γίνατε όλοι μάγκες από το σπίτι σας.
Σε χάλασε μάλλον η αναφορά στον τρανς, έτσι;
Για πρόσεχε πως μιλάς και σε ποιον.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.027 μηνύματα.
Σε χάλασε μάλλον η αναφορά στον τρανς, έτσι;
Για πρόσεχε πως μιλάς και σε ποιον.

Μα όντως άκυρος εντελώς, τόσοι έγραψαν για τα όπλα και μόνο το δικό μου comment τον ενόχλησε, που στο κάτω κάτω ανέβασα κάτι για εσένα. Τι να πεις, μάλλον είχε νεύρα και ξέσπασε.​

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.
Στην τελικη, καποιοι οντως εχουν ενδιαφερον σε τετοια πραγματα εφοσον ολοι ειμαστε διαφορετικοι
Σώπα ρε ΠΥΟΤΡ, κι αν εγώ έχω ενδιαφέρον στα αυτοσχέδια πυρομαχικά και «πυροτεχνήματα» θα είναι αποδεκτό επειδή είμαι διαφορετική;

Από κεί και πέρα πολύ σωστά τα γράφουν, όσοι ξεροσταλιάζουν εδώ για όπλα στην πραγματικότητα στην θέα του θα κατουρούσαν τα μπατζάκια τους το λιγότερο

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 781 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.518 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Αυτό λέω και εγώ. Δεν χρειάζεται άλλο θέατρο, το πήρες το λαικ σου.

Κυριολεκτικά κανείς δεν αναφέρθηκε σε εσένα, απλά έκανες εμφάνιση από το πουθενά γράφοντας ένα άκυρο σχόλιο. Στο κάτω κάτω στο thread που αφορά την οπλοκατοχή ήρθες, τι ακριβώς σε ενόχλησε;

Και εσύ πήρες τα like σου. Ολα καλά λοιπόν.​

American Economist

Επιφανές μέλος

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.266 μηνύματα.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.591 μηνύματα.
Ποιος όταν ήταν μικρός δεν έχει κάνει την κλασική φάρσα: Χτυπάμε το κουδούνι ενός σπιτιού και φεύγουμε τρέχοντας πριν ο ιδιοκτήτης ανοίξει;
Όμως, αν το κάναμε αυτό στο Τέξας όπου η οπλοκατοχή είναι ελεύθερη, ίσως και να μη ζούσαμε.

Τέξας: 11χρονος που χτυπούσε κουδούνια ως «φάρσα» έπεσε νεκρός από πυρά

Ένα 11χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στο Χιούστον του Τέξας, όταν δέχθηκε πυροβολισμό μετά από φάρσα κατά την οποία χτυπούσε κουδούνια σπιτιών και έτρεχε να κρυφτεί, ανακοίνωσε η αστυνομία την Κυριακή.

1756754759510.png

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.070 μηνύματα.
Ποιος όταν ήταν μικρός δεν έχει κάνει την κλασική φάρσα: Χτυπάμε το κουδούνι ενός σπιτιού και φεύγουμε τρέχοντας πριν ο ιδιοκτήτης ανοίξει;
Κατα κορον το καναμε με την αδελφη μου και την κολλητη μας οταν γυρναγαμε απο το σχολειο. :hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια