• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Οργανισμοί Anti Dopping [Πτυχιακή εργασία βοήθεια]

sophie_96

Well-known member

Η sophie_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,126 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά .... Θα ήθελα μία βοήθεια για την πτυχιακή μου!!

Ξέρει κανένας να μου πει οργανισμούς στην Ελλάδα και εξωτερικό που ειδικεύονται στο θέμα του ντόπινγκ και ακόμα καλύτερα αν αυτοί έχουν και κάποια βιβλιοθήκη; Θέλω δηλαδή οργανισμούς που δρουν ενημερωτικά είτε με σεμινάρια, είτε με υπηρεσίες μέσω βιβλίων πχ στην βιβλιοθήκη κλπ) πάνω από όλα και προληπτικά πάνω στο ζήτημα εκτός από το να το αντιμετωπίζουν!

Έχω βρει ως τώρα ΕΣΚΑΝ, WAPA, SLADA, OKANA,KΕΘΕΑ, ΕΚΤΕΝΠ, ΚΔΕΟΔ, αλλά θα ήθελα άλλους 5 τουλάχιστον που να διατηρούν και βιβλιοθήκη! Φυσικά και έκανα αναζήτηση στο νετ και μου έβγαλε περισσότερα παρατήματα της ΟΚΑΝΑ και κάποια άλλα που είναι γενικά για τον εθισμό και για τα ναρκωτικά, ενώ θα ήθελα για τις αναβολικές ουσίες στον αθλητισμό ! Ή να μου πει διαφορετικά που θα μπορέσω να τους αναζητήσω ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top