Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα μου είπαν πως πρέπει να βάλω..:\
Ρενια πρεπει να ειμαι εκει οταν τα βαλεις θα γελασουμε πολυπαιδιά εμένα μου ζήτησαν 3.000!!!! φορούσα σιδεράκια για 1,5 χρόνο και τα έβγαλα προχθέςμου έδωσε μασελάκια για πάνω και κάτω και μου είπε πρέπει να τα φοράω 3 μήνες μέρα-νύχτα (δυστυχώς) και μετά μόνο στον ύπνο και στο σπίτι! Το κακό βέβαια είναι ότι το πάνω μασελάκι είναι κάπως μεγάλο και χοντρό από μέσα και με ενοχλεί στην ομιλία! κατά τα άλλα όλα οκ από την εμπειρία μου με τα σιδεράκια! όταν τα είχα πρωτοβάλει θυμάμαι τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να φάω από τον πόνο λόγω της ξαφνικής πίεσης, αλλα μετα ο πόνος έφυγε (πάλι καλά)
![]()

Μπαμπαλου νομιζω οτι για 1,5 χρονου τα 3 χιλιαρικα μου φαινονται πολλα λεφτα τωρα βεβαια δεν ειμαι και ειδικος σε τετοια. Οσο αφορα τα μασελακια εγω τα σιδερακια τα εχω βγαλει εδω και 1 χρονο και κατι μηνες και φοραω ακομα μασελακια (βεβαια τωρα εχω αρχισει και τα αραιωνω δεν τα φοραω καθε βραδυ) αλλα προς ενημερωση σου τα μασελακια θα τα φορας για χρονια (νομιζω) οποτε .... και παλι καλα που δε τα φορας το πρωι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

@ΒabaloO, και εγώ πιστεύω 3000 είναι πολλά λεφτά για 1.5 χρόνο.Εγώ τα φορούσα σχεδόν 3 χρόνια(από την Πέμπτη δημοτικού έως τέλος Α Γυμνασίου) και μας ζήτησε γύρω στις 2500. Βέβαια από τότε ίσως έχουν αυξηθεί οι τιμές και βέβαια εξαρτάται από το πόσο στραβά δόντια είχες, γιατί όσο πιο στραβά, τόσο περισσότερη δυσκολία για τον γιατρό αλλά και για σένα λογικά.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ρενια πρεπει να ειμαι εκει οταν τα βαλεις θα γελασουμε πολυενιγουεη αντε καλη δυναμη
ρε,το κακό είναι ο,τι είμαι μαζόχα και τα θέλω κιόλας

Ακόμα δεν ξέρω πότε..
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Μπορεί κάποιος ειδικός ή κάποιος που έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία του να μου πει για πόσο καιρό πρέπει να φοράω το μασκάκι περίπου?![]()
Όταν λες μασκάκι;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Το μασελάκι τελοσπάντων...Όταν λες μασκάκι;

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

παιδιά εμένα μου ζήτησαν 3.000!!!! φορούσα σιδεράκια για 1,5 χρόνο και τα έβγαλα προχθέςμου έδωσε μασελάκια για πάνω και κάτω και μου είπε πρέπει να τα φοράω 3 μήνες μέρα-νύχτα (δυστυχώς) και μετά μόνο στον ύπνο και στο σπίτι! Το κακό βέβαια είναι ότι το πάνω μασελάκι είναι κάπως μεγάλο και χοντρό από μέσα και με ενοχλεί στην ομιλία! κατά τα άλλα όλα οκ από την εμπειρία μου με τα σιδεράκια! όταν τα είχα πρωτοβάλει θυμάμαι τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να φάω από τον πόνο λόγω της ξαφνικής πίεσης, αλλα μετα ο πόνος έφυγε (πάλι καλά)
![]()
Εγω ειχα βαλει μονο μασελακια

Loreley
Περιβόητο μέλος

Το μασελάκι τελοσπάντων...Εδώ κάτω μασκάκι το λέμε
![]()
Αα

εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα το φοράω 3 χρόνια περίπου.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Αα
εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα το φοράω 3 χρόνια περίπου.
Εγω το φορουσα για 1

Loreley
Περιβόητο μέλος

Εγω το φορουσα για 1![]()
Ναι αλλά αν φοράς πρώτα σιδεράκια, το φοράς και αυτό περισσότερο χρόνο.

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Ναι αλλά αν φοράς πρώτα σιδεράκια, το φοράς και αυτό περισσότερο χρόνο.![]()
Ναι ρε το καταλαβα

kostarelos11
Νεοφερμένο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Γεια σας, εγω ηθελα να ρωτησω... Η τιμη δεν διαμορφώνεται και με το αν θα φορέσεις κ στις δυο γναθους τα σιδερακια η μονο στη μια ?
Ναι, είναι και αυτός ένας παράγοντας που διαμορφώνει την τιμή.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Οπως σου ειπε η Loreley εξαρταται και απο αυτο αλλα και απο το ειδος θεραπειας που θα κανειςΓεια σας, εγω ηθελα να ρωτησω... Η τιμη δεν διαμορφώνεται και με το αν θα φορέσεις κ στις δυο γναθους τα σιδερακια η μονο στη μια ?
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Συμφωνώ απόλυτα με το να βάζουμε όσο πιο νωρίς μας λέει ο γιατρός πως μπορούμε. Και εγώ τα καθυστέρησα μισό χρόνο από δική μου επιμονή χωρίς σοβαρό λόγο. Πλάκα έχουν, αλλά μετά από 3,5 χρόνια δεν μπορείς άλλο να περιμένεις για το αποτέλεσμαΤα σιδερακια εχουν πλακα. Εγω φορουσα για εναν χρονο και δεν ειχα κομπλεξ. Σκεφτομουν το αποτελεσμα και χαιρομουν. Το καλυτερο ειναι να ξεμπερδευουμε απο την εφηβεια με την ορθοδοντικη, γιατι οσο μεγαλωνουμε τοσο δυσκολοτερο ειναι να διορθωθει το προβλημα, you see!

https://www.invisalign.gr/
Στο παρελθον ειχα φορεσει τα κλασικα σιδερακια,τα δοντια ειχαν ερθει αλφαδι,αλλα λογο του ανωριμου της ηλικιας τοτε (17-18)δεν φορεγα τα μασελακια το βραδυ και ψιλοστραβωσαν,(βεβαια ηταν και λιγο μ@λ@κας ο γιατρος,δεν μου ειπε να μου κολλησει συρμα απο μεσα αντι μασελακι).
Αποτελεσμα τωρα στα 30 να υπαρχει ενας μικρος συνωστισμος στα μπροστινα κυριως,το οποιο με χαλαει.
Σκεφτομαι λοιπον για ενταντικη θεραπεια,μιας και το προβλημα ειναι πολυ μικρο,αλλα σιδερακια τωρα στα 30 ειναι καπως...ετσι σκεφτηκα τη λυση
με τη μεθοδο Invisaling.
Ειναι καποιος που ειχε εμπειρια απο αυτη τη μεθοδο,να μου πει τι ,πως κτλ.
-ευχαριστω
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Κανε οτι νομιζεις .
Καλη Τυχη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ougka pougka
- akis_95
- Μαρια30
- touvlo
- iew
- fmarulezkd
- fourkaki
- Wonderkid
- john29
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Unboxholics
- GeorgePap2003
- marww
- Κλημεντίνη
- Joji
- oups
- Miranda32
- giannhs2001
- charmander
- Stratouorc
- Lila955
- Cupid
- Εχέμυθη
- bruh_234
- ggl
- Scandal
- Alexandros Drosos
- Viedo
- J.Cameron
- camil
- Ligmeni__Turokafteri
- Idontknoww
- taketrance
- Libertus
- Τέσση
- Mt73
- chris2799
- Appolon
- Μαυρίκιος
- DimitraA.
- _pathfinder_
- jj!
- New member
- Κατ
- Evenina
- me lene
- Rene2004
- Μαρία Α
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.