Loreley
Περιβόητο μέλος

Εμένα απο αυτό θα εξαρτηθεί το αν βάλω σιδεράκια. Απο τις δύο μέρες μέχρι τη πρώτη βδομάδα κρατάει ο πόνος. Εγώ που δεν καταλαβαίνω Χριστό κιόλας..![]()
Εγώ πάντως θυμάμαι πως δεν πονούσα, απλά ψεύδιζα και γέμιζε πολλά σάλια το στόμα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως θυμάμαι πως δεν πονούσα, απλά ψεύδιζα και γέμιζε πολλά σάλια το στόμα μου.![]()
Αυτό με τα σάλια ισχύει.

Όσα παιδιά ξέρω, μιλάνε και σε βαπτίζουν κανονικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν έχω βγάλει κανένα δόντι. Ζήλια.Φαιρυ το ξερω, απλα το ειπα χωρις να το σκεφτω επειδη παω καθε 3 μηνες.
Για τα δοντια που λετε, εγω εβγαλα παλαιοτερα τους κυνοδοντες, και πριν τις γιορτες τον εναν φρονιμητη και εχω αλλους 3..

Καλά,όταν θα βάλεις λαστιχάκια (προς το τέλος της θεραπείας με τα σιδεράκια)για να σου ευθυγραμμήσουν τα δόντια ξαναμίλα. 3,5 χρόνια τα φορούσαΕμένα απο αυτό θα εξαρτηθεί το αν βάλω σιδεράκια. Απο τις δύο μέρες μέχρι τη πρώτη βδομάδα κρατάει ο πόνος. Εγώ που δεν καταλαβαίνω Χριστό κιόλας..![]()

Εγώ όταν φόρεσα τα λαστιχάκια προς το τέλος για να ευθυγραμμιστούν: 1. ήμουν σαν το βαμπίρ διότι ήταν κάτι άσπρα λαστιχάκια στο πλάι. 2. Μέχρι να μάθω να ελέγχω τη γλώσσα μου έβαζα το χέρι μου μπροστά...Εγώ πάντως θυμάμαι πως δεν πονούσα, απλά ψεύδιζα και γέμιζε πολλά σάλια το στόμα μου.![]()

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα.Αυτό με τα σάλια ισχύει.
Όσα παιδιά ξέρω, μιλάνε και σε βαπτίζουν κανονικά.![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Καλά,όταν θα βάλεις λαστιχάκια (προς το τέλος της θεραπείας με τα σιδεράκια)για να σου ευθυγραμμήσουν τα δόντια ξαναμίλα. 3,5 χρόνια τα φορούσα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα.![]()
Εξακολουθώ να θέλω.

linapinky_
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή έχω κάτι ξανθά δείξτε κατανόηση.παιδια εγω σημερα εβαλα τα σιδερακια μου καθως και μηχανημα διευρενησης ( δακτυλιος ) δεν μπορω να φαω τιποτα νιωθω πιεση παντου ..με πονανε που με πονενε τα σιδερακια (τα κλασικα τα μεταλλικα) εχω και σιρματα πισω στο στομα μου δεν μπορω να μασησω τιποταα!!! φρικη!!!!!! ουτε σουπα!!
Η σούπα δεν πίνεται;

Πάντως,θα΄χει λίγο πόνο τώρα. Δοκίμασε να πιεις κανένα ντεπόν να ηρεμήσεις λίγο
Alma Libre
Επιφανές μέλος

παιδια εγω σημερα εβαλα τα σιδερακια μου καθως και μηχανημα διευρενησης ( δακτυλιος ) δεν μπορω να φαω τιποτα νιωθω πιεση παντου ..με πονανε που με πονενε τα σιδερακια (τα κλασικα τα μεταλλικα) εχω και σιρματα πισω στο στομα μου δεν μπορω να μασησω τιποταα!!! φρικη!!!!!! ουτε σουπα!!
Μέχρι να συνηθίσεις.
linapinky_
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

εχουν περασει ηδη 3 μερες και τιποτα...
Δεν παίρνει σε όλους το ίδιο.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Υπομονή χρειάζεται και κουράγιο. Όπως με πρόλαβε και η Λίμπρε,δεν παίρνει τον ίδιο χρόνο σε όλους.Για παράδειγμα όταν φορούσα κάτι λαστιχάκια για ευθυγράμμιση 2 εβδομάδες δεν μπορούσα να δαγκώσω καλά.εχουν περασει ηδη 3 μερες και τιποτα...

Τώρα με τα μασελάκια που τα'χει σφίξει το ίδιο. Μου παίρνει τρεις ώρες μετά που θα τα βγάλω μέχρι να μην πονάω..

Markos25
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γίνεται.Καλησπερα γινετε μετα απο ορθοδοντικη θεραπεια να στραβωσουν ξανα τα δοντια σε μεγαλο βαθμο σε 2 μηνες![]()
Καλά,ο/η ορθοδοντικός σου μετά τα σιδεράκια,δε σου'δωσε κανένα μασελάκι ή κάτι -τέλος πάντων- να το φοράς όταν κοιμάσαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Loreley
Περιβόητο μέλος

Καλησπερα γινετε μετα απο ορθοδοντικη θεραπεια να στραβωσουν ξανα τα δοντια σε μεγαλο βαθμο σε 2 μηνες![]()
Γίνεται.
Μπορεί να φταίνε οι φρονιμίτες και να πρέπει να κάνεις εξαγωγή.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Tι να λέμε και΄μεις που τα φορούσαμε 3,5 χρόνια..Σιδεράκια... πόσο τα μισούσα. Ένα χρόνο τα φόρεσα στα 14.

Και τους τελευταίους 4 μήνες είχα χάσει 4 κιλά επειδή δεν μπορούσα να φάω.
Δεν έχω παράπονο,το αποτέλεσμα με αποζημίωσε.
Φάε τη γλώσσα σου.Γίνεται.
Μπορεί να φταίνε οι φρονιμίτες και να πρέπει να κάνεις εξαγωγή.

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Γνωριζω παιδι το οποιο με εξαγωγες εκανε δουλεια, αλλα δεν εχω βρει περιπτωση παιδιου το οποιο να πηγε με το παραπανω προβλημα. Μηπως υπαρχει κανεις εδω για καποιες πληροφοριες;;;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Same here. Ότι είχα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια ήταν ένας από τους λόγους που έβαλα σιδεράκια.(:για αραια δοντια εχουμε κανενα παραδειγμα ;
Γνωριζω παιδι το οποιο με εξαγωγες εκανε δουλεια, αλλα δεν εχω βρει περιπτωση παιδιου το οποιο να πηγε με το παραπανω προβλημα. Μηπως υπαρχει κανεις εδω για καποιες πληροφοριες;;;
Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ είχα αραιά δόντια και εκτός από αυτό από τα πάνω με λείπουν δύο δόντια:/για αραια δοντια εχουμε κανενα παραδειγμα ;
~Dida~
Δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ougka pougka
- akis_95
- Μαρια30
- touvlo
- iew
- fmarulezkd
- fourkaki
- Wonderkid
- john29
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Unboxholics
- GeorgePap2003
- marww
- Κλημεντίνη
- Joji
- oups
- Miranda32
- giannhs2001
- charmander
- Stratouorc
- Lila955
- Cupid
- Εχέμυθη
- bruh_234
- ggl
- Scandal
- Alexandros Drosos
- Viedo
- J.Cameron
- camil
- Ligmeni__Turokafteri
- Idontknoww
- taketrance
- Libertus
- Τέσση
- Mt73
- chris2799
- Appolon
- Μαυρίκιος
- DimitraA.
- _pathfinder_
- jj!
- New member
- Κατ
- Evenina
- me lene
- Rene2004
- Μαρία Α
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.