Η ερωτική σχέση, είναι η σχέση δυο ατόμων που εχουν ερωτική επαφή μεταξυ τους.Αυτό είναι το προφανές, αλλά εχω την εντύπωση πως είσαι μπερδεμένη προσωπικά και αναρωτιέσαι πως ειναι μια κανονική σχέση...
Τα είδη μιας σχέσης τα ξέρεις, και ξέρεις ουσιαστικά οτι η ερωτική σχέση καθορίζεται από πολλά πράγματα, η ουσία ομως βρίσκεται στο γιατί γουστάρεις έναν άνθρωπο, ποιοι είναι οι λόγοι δηλαδη που τον γουστάρεις και ετσι μπαίνουν κάποιοι άγραφοι κανόνες στο παιχνίδι.Γιατι 'παιχνιδι' ειναι,ένα παιχνίδι που το ορίζει το συνειδητό και το υποσυνείδητο σου,τα πάθη και οι αδυναμίες σου, τα ένστικτα σου και τα όνειρα σου,η ωριμότητα του χαρακτήρα σου,και οι εξωτερικές συνθήκες.Άραγε ύπαρχει απόλυτος συγχρονισμός επιθυμιών και χαρακτήρων στην σχέση?,μπορεί να ειμαστε καλυμένο σε όλα για πάντα σε μια σχέση?.Δε νομίζω ποτε να υπάρχει ο τέλειος συγχρονισμός..Ο χρόνος δε κυλάει το ίδιο για όλους.Δύο είναι η λέξεις κλειδιά.Timing και ωριμότητα ωστέ να καταλάβεις πως να συμπορευτείς και που σκοπεύεις να φτάσεις τη σχέση,και καθόλου θολωμένο μυαλό, ωστε να βλέπεις που το παει και ο σύντροφος σου.
Άποψη προσωπική: Η μονογαμία είναι συστατικό μιας δυνατής σχέσης, δείχνει ποσο πολυ μετράει για μενα στη ζωή μου αυτή η σχέση και την επιλέγω επειδή μου βγαίνει αυθόρμητα οχι γιατι έτσι πρέπει.Μόνογαμικος ημουν μονο σε μια μου σχέση(άσχετα αν τελείωσε άδοξα), γιατι πριν δεν είχα βρει κάποια ωστε να το θεωρήσω κατι δυνατό.Είναι για μενα προνόμιο, να μην είναι κοινόχρηστο το σώμα μας σε μια καλή σχέση.Αλλά και παλι εξαρτάται τι ανάγκες σου ξυπνάει καθε άνθρωπος.
Το 'αυτοκόλλητο' για μενα δεν θα πει κάτι.Εκεί που πρέπει ναι, γιατι ετσι γουστάρει το ζευγάρι κάποια περίοδο ναι, αλλα γιατι έτσι πρέπει... οχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.