Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

απλα κορυφαίο!! :) επιτέλους, κάτι διαφορετικό με αίσθηση του χουμουρ :Pσε σχεση με όλες τις άλλες μπουρδες της TV !!

ΥΓ και είναι και animation!! :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από το 3ο επεισόδιο, μου άρεσε τρελά η φράση ''Η ανυπαρξία των αποδείξεων δεν είναι απόδειξη της ανυπαρξίας.'' που είπε ο Άγιος Φανούριος στο Χάρο. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το άλλο... Ο Χάρος δεν έχει ψυχή... πληγώθηκε κιόλας ο παλαβός..

Τέλειο τέλειο το βλέπω σαν τρελή..

είναι φοβερό.. δεν το είχα δει στην αρχή και κάποια στιγμή έκατσα και τα είδα και ξετρελάθηκα

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.
Μου αρέσει που έχει βγει κάτι καινούργιο δηλ.ότι είναι animation.To κακό είναι ότι δεν μπορώ να το βλέπω τις Πέμπτες γιατί με παίρνει ο ύπνος :(
Το βλέπω όμως από το ίντερνετ :)

κορυφαίο, γιατί όμως χθες δεν έπαιξε το νέο επεισόδιο;;; Στο επόμενο θα σκοτώσουν τον Edward από το Twilight! (yes, yes, yes!)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
"Θέλω ένα εσπρεσσάκι..." :P

Καλά εδώ τα σπάει! :P

37u8d4-1.jpg
Το κακό είναι ότι το βάζει αργά, έχουμε και σχολείο το πρωί και στο internet άντε να το δεις με 4mbps σύνδεση :mad:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back