Ο «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό»

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Έβγαλε σιωπηλό δρόμο, πήρε δικαιώματα Champions League σ' ελεύθερο κανάλι μετά από χρόνια, και μετά γαμήθηκαν όλα.
Πρετεντέρης, Συμπέθεροι, Παΐσιος, πρόγραμμα λες κι είν το Star το 2010, και ξεπλύματα σε Λιγνάδη.

Κρίμα, αν είναι καλή η παραγωγή κι εφάμιλλου επιπέδου με το δρόμο, να χαραμίζεται σε τέτοια θεματολογία.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.
Άγιος Παΐσιος: Σχόλια στη νέα τηλεοπτική σειρά - YouTube

Σχολιασμός της σειράς από τον γέροντα Νεκτάριο
Η γνώμη αυτού του Γέροντα είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτη. Αφιερώνω ελεύθερο χρόνο στα video του στο YouTube. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που άτομα της Θρησκείας και ιδίως Μοναχοί αξιοποιούν και αποδέχονται την επιστήμη.

Είναι άτομο που λέει σοβαρά πράγματα και η άποψη του μετράει. Καμία σχέση με άλλους όπως ο Μόρφου και ο Αμβρόσιος.

asdfqwerty

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.
1645145002857.png

Kαθαρα χιουμοριστικο :P

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Eιδα το πρωτο και τελευταιο για μενα,επεισοδιο.
Γλιτσα.
Πιο μελό και Ξανθοπουλος πεθαινεις.Ουτε καν για μωρα νηπιαγωγειου.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Προκατειλημμενος για κάτι δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική γνώμη..
Ακόμα και η καλυτερη έκδοση αυτού να ήταν πάλι αρνητικό πρόσημο θα βάλουμε στο τέλος.

Απλή επισήμανση σε όλα αυτά που διαβάζω :)

miss marple

Πολύ δραστήριο μέλος

Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.
Προκατειλημμενος για κάτι δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική γνώμη..
Ακόμα και η καλυτερη έκδοση αυτού να ήταν πάλι αρνητικό πρόσημο θα βάλουμε στο τέλος.

Απλή επισήμανση σε όλα αυτά που διαβάζω :)
Και να συμπληρώσω ότι είναι πολύ οκέι να πεις ότι κάτι προσωπικά δε σου άρεσε, δε θα επιλέξεις να το δεις, χωρίς όμως να προσβάλεις τα πιστεύω ή έστω τα γούστα και τις προτιμήσεις των άλλων. 'Ο,τι ισχύει για όλα δηλαδή

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Μα να μην δεχεστε καποιοι αντιθετη γνωνη γμτ;Πρεπει να την βγαλετε προκατελειμενη;

ΝΑ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.
ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΑΠΟΨΗς ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΛΟ με εντελως παλιομοδιτικο τροπο φτιαγμενη,στομφωδες παιξιμο ηθοποιων και απευθυνετε η σειρα σε προβατα/Δεν εγραψα πουθενα οτι οσοι το βλεπουν ειναι προβατα.Η σειρα εκ των πραγματων προσπαθει να κερδισει τα προβατα της θρησκειας.

Για αυτο και δν ειναι ποιοτικη σειρα.Ειναι γραμμενη και ραμμενη για τους /τις Λουκαδες.ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ.

ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μιλατε για ΠΡΟΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ,ΗΘΟΠΟΙΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στο μεταξυ εχιε πολυ πλακα.
Πριν την δουμε λεγατε οτι δεν μπορει να εκφραζει καπποιος αποψη οταν δεν την εχιε δει,οταν την δουμε και δεν σας αρεσει η κριτικη λετε για προκαταληψη!!!!!!!1

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Προσπαθεια Φιμωσης με τον εναν η τον αλλον τροπο!

Τελευταία επεξεργασία:

miss marple

Πολύ δραστήριο μέλος

Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.
Μα να μην δεχεστε καποιοι αντιθετη γνωνη γμτ;Πρεπει να την βγαλετε προκατελειμενη;

ΝΑ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.
ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΑΠΟΨΗς ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΛΟ με εντελως παλιομοδιτικο τροπο φτιαγμενη,στομφωδες παιξιμο ηθοποιων και απευθυνετε η σειρα σε προβατα/Δεν εγραψα πουθενα οτι οσοι το βλεπουν ειναι προβατα.Η σειρα εκ των πραγματων προσπαθει να κερδισει τα προβατα της θρησκειας.

Για αυτο και δν ειναι ποιοτικη σειρα.Ειναι γραμμενη και ραμμενη για τους /τις Λουκαδες.ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ.

ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μιλατε για ΠΡΟΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ,ΗΘΟΠΟΙΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στο μεταξυ εχιε πολυ πλακα.
Πριν την δουμε λεγατε οτι δεν μπορει να εκφραζει καπποιος αποψη οταν δεν την εχιε δει,οταν την δουμε και δεν σας αρεσει η κριτικη λετε για προκαταληψη!!!!!!!1

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Προσπαθεια Φιμωσης με τον εναν η τον αλλον τροπο!

προσωπικά δεν την έχω δει και δεν έχω στα σχέδιά μου να τη δω

Απλώς δε θα χρησιμοποίησω σε καμία περίπτωση τη φράση ''πρόβατα της θρησκείας'' όπως δε θα μιλήσω το ίδιο έντονα για το λα κάζα ντε παπέλ, το γιουφόρια και πάει λέγοντας. Δεν αισθάνομαι κάποια ανάγκη να πείσω ότι έχω εγώ το δίκιο και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν βλέπουν την αλήθεια ενώ εγώ ξέρω να κρίνω.

Προσωπικά, εφόσον δεν πρόκειται για κάτι επικίνδυνο, ή κάτι που δε με θίγει, χαίρομαι πολύ να υπάρχουν προγράμματα στην τηλεόραση για όλα τα γούστα, ακόμη και αν εγώ δε τα επιλέγω. Αλλά δατς τζαστ μι δυστυχώς ή ευτυχώς.....

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

προσωπικά δεν την έχω δει και δεν έχω στα σχέδιά μου να τη δω

Απλώς δε θα χρησιμοποίησω σε καμία περίπτωση τη φράση ''πρόβατα της θρησκείας'' όπως δε θα μιλήσω το ίδιο έντονα για το λα κάζα ντε παπέλ, το γιουφόρια και πάει λέγοντας. Δεν αισθάνομαι κάποια ανάγκη να πείσω ότι έχω εγώ το δίκιο και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν βλέπουν την αλήθεια ενώ εγώ ξέρω να κρίνω.

Προσωπικά, εφόσον δεν πρόκειται για κάτι επικίνδυνο, ή κάτι που δε με θίγει, χαίρομαι πολύ να υπάρχουν προγράμματα στην τηλεόραση για όλα τα γούστα, ακόμη και αν εγώ δε τα επιλέγω. Αλλά δατς τζαστ μι δυστυχώς ή ευτυχώς.....
Μια χαρα και καλα κανεις.
Ομως δεν εχουμε ολοι ουτε τις ιδιες αποψεις,ουτε τις ιδιες αντιληψεις,ουτε τις ιδιες γνωσεις,ουτε την ιδια ικανοτητα αντιληψης των πραγματων.

Επισης καποτε πρεπει να μαθετε να ξεχωριζετε τους πιστους χριστιανους απο τους θρησκοληπτους και τα προβατα.Τα προβατα παντου.Σε θρησκειες,ποδοσφαιρικες ομαδες,κομματα κλπ.

Προβατα υπαρχουν σε πολλες ''κοινωνικες'' ομαδες.Οπως λεμε για τα αλλα,κομματα ,οπαδους ομαδων κλπ, θα λεμε και για τα προβατα των θρησκειων,ολων των θρησκειων.

Εκει δεν υπαρχει καμια προσβολη,.οι ιδιοι εχουν προσβαλλει τους εαυτους τους,εντασσοντας στους στους θρησκοληπτους και φανατικους,ουτε θα κλεινουμε τα ματια στα προβατα ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ.

Επισης αφου δεν το εχεις δει...δεν μπορεις να ξερεις αν πχ ειναι μελο το σηριαλ αυτο,αφελες ή οχι.

Κια θα ξαναπω.
Δεν μιλησα για πιστους.,
Μιλησα για τα προβατα των θρησκειων.

Ε..εκει στοχευει το σηριαλ...αν μου επιτρεπουν καποιοι να εχω αυτην την αποψη.
Απο καλλιτεχνικης αποψεως δε,ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Guest 528707

Επισκέπτης

Α μη τι άλλο τα ποσοστά που λαμβάνει δηλώνει τουλάχιστον ότι ο κόσμος πλέον θέλει να βλέπει τέτοιες σειρές !!!

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Α μη τι άλλο τα ποσοστά που λαμβάνει δηλώνει τουλάχιστον ότι ο κόσμος πλέον θέλει να βλέπει τέτοιες σειρές !!!
Για μένα άλλα συμπεράσματα προκύπτουν για τον κόσμο που βλέπει τέτοιες σειρές.
Φαντάζομαι ότι αντίστοιχες σειρές στο Ιράν θα έχουν μεγάλη ακροαματικότητα.

1645359701873.png

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.
Είναι απλά μια σειρά ρε παιδιά για όνομα Του Θεού. Κάποιοι θέλουν να τη δουν, είναι δικαίωμα τους, κάποιοι δεν θέλετε να την δείτε, δικαίωμα σας. Γιατί συνεχίζεται αυτό το circlejerk?

Με την ίδια λογική και εμένα με έχει εκνευρίσει ο Τρίτος κύκλος από τις Άγριες Μέλισσες με τον τρόπο που προσεγγίζει την Απριλιανή δικτατορία του 1967 τον οποίο θεωρώ προπαγανδιστικό και καθαρά αριστερόστροφο αλλά δεν κάθομαι να βρίζω όποιον βλέπει. Εδώ έχουμε μια κατάσταση όπου βρίζουν οι αντιδραστικοί ενάντια της σειράς αυτούς που την βλέπουν και δεν δέχονται καμία αντίθετη γνώμη. Τη θεωρούν αδιαμφισβήτητη τη γνώμη τους. Και όταν τους λες κάτι κάνουν επίκληση στο δικαίωμα του λόγου και της κριτικής..

Guest 528707

Επισκέπτης

Για μένα άλλα συμπεράσματα προκύπτουν για τον κόσμο που βλέπει τέτοιες σειρές.
Φαντάζομαι ότι αντίστοιχες σειρές στο Ιράν θα έχουν μεγάλη ακροαματικότητα.

Βάλε και τον ευατο σου μέσα ..
Όλοι σε ένα "θαυμα" ελπίζουμε...

Ο καθένας βέβαια ανάλογα τα πιστευω του και τις αξίες του .
Μια ανώτερη δύναμη όλοι έχουμε στην ζωή μας ..

Τώρα αν κάποιοι την ονομάζουν θεό, άλλοι βούδα, άλλοι σύμπαν κ.ο.κ έχει σημασία?
Σημάδια έχει ότι αυτός που την αποδέχεται και σέβεται τα πιστευω του άλλου είναι σε πολυ καλύτερη μοίρα από αυτόν που ακόμα ψάχνεται και είναι μετέωρος για όλα στην ζωή του ;)

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Έβλεπα μια σειρά του Τσιάκκα όταν ήμουν στρατό στην Κύπρο για την εισβολή.

3, 4 επεισόδια υπεραπαγαγωγή και μετά το έριξε σε καθημερινό που δεν βλεπόταν. edit: To παίρνω πίσω τώρα που την ξαναείδα. Ούτε τα πρώτα επεισόδια δεν βλέπονται.

Είδα το 2ο επεισόδιο του Παίσιου. Αν εξαιρέσεις ότι η επιλογή των ηθοποιών που δεν είναι καλή, η σειρά δεν είναι κακή για τα ελληνικά δεδομένα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Όλοι σε ένα "θαυμα" ελπίζουμε...
Aπο που προκυπτει αυτο; Εγω γιατι δεν περιμενω κανενα θαυμα..αλλα οτι κανω εγω και οτι φερει η τυχη;
Μην νομιζεις οτι ολοι ειμαστε ή θελουμε τα ιδια.Δεν υπαρχει αυτο.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 528707

Επισκέπτης

Aπο που προκυπτει αυτο; Εγω γιατι δεν περιμενω κανενα θαυμα..αλλα οτι κανω εγω και οτι φερει η τυχη;
Μην νομιζεις οτι ολοι ειμαστε ή θελουμε τα ιδια.Δεν υπαρχει αυτο.
Ακριβως αυτο που ειπες ..
Ο καθενας εχει ονομασει οπως νιωθει καλα αυτο που θελει ..

Οποτε για εμενα προσωπικα ολα ειναι σεβαστα εφοσον δινουν στον αλλον το ζητουμενο του !
Το βρηκες ?
Απολαυσε το και θα χαρω με την δικη σου απολαυση αδιαφορωντας για την ονομασια που του εχεις δωσει !
Ειμαστε σε κοινο παρονομαστη αλλα με διαφορετικο εκθετη ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια