Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλλα το να παρεις προαγωγη και να πηδηξεις σε μια μερα, ε εγω θα κερνουσα μπυρες δηλαδη![]()
Ξέρεις, δεν είναι όλες οι γυναίκες κουκλάρες, οπότε δεν νομίζω να σου φαίνεται τόσο γοαου το ενδεχόμενο στην πραγματικότητα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Ξέρεις, δεν είναι όλες οι γυναίκες κουκλάρες, οπότε δεν νομίζω να σου φαίνεται τόσο γοαου το ενδεχόμενο στην πραγματικότητα.Φαντάσου να σε αναγκάσει να κάνεις σεξ μαζί της μια χοντρή κακάσχημη γεμάτη τρίχες
![]()
Ναι βρε epote δεν είναι απαραίτητο να στην πέσει η κουκλάρα του γραφείου, μπορεί να στην πέσει ο κλόνος της Λουκά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Σχετικά με το θέμα η ερώτηση είναι απίστευτα υποθετική και δεν έχω άποψη, με την παρακάτω έννοια.Κυρίως γιατί δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια.
Για μια ακόμη φορά, όλοι εδώ μέσα γράφουμε τι θα ήθελε να κάνει ο εαυτός μας με βάση το τι είναι σωστό, αλλά όλοι ξεχνάται ότι έξω από τον χορό όλοι ωραία τα βλέπουμε. Στην θεωρία τα λόγια είναι εύκολα. Και αν ήταν και στην πράξη εύκολα τότε η κοινωνία θα ήταν σαφώς καλύτερη. Ο άνθρωπος φαίνεται στα δύσκολα, και η πράξη δείχνει ότι στα δύσκολα οι περισσότεροι ξεχνάνε τις θεωρίες.
Τώρα θα μου πείτε ότι γίνομαι κακός μάλλον, αλλά εγώ το βλέπω σαν ένα reality check.

Ξέρεις, δεν είναι όλες οι γυναίκες κουκλάρες, οπότε δεν νομίζω να σου φαίνεται τόσο γοαου το ενδεχόμενο στην πραγματικότητα.Φαντάσου να σε αναγκάσει να κάνεις σεξ μαζί της μια χοντρή κακάσχημη γεμάτη τρίχες
![]()
ε ενταξι ακομα και ετσι it hardly qualifies για βιασμος. Δηλαδη παμε στρατο σε τουαλετες που μονο εκρηξη σκ@τοκουβα μπορει να τις εχει λερωσει τοσο πολυ.
νταααξ παλευεται
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο κλώνος της Λουκά από τον κλώνο της Nikole Kidman απέχουν μόλις κάποια [εντάξει, αρκετά] ποτήρια αλκοόλ...Ναι βρε epote δεν είναι απαραίτητο να στην πέσει η κουκλάρα του γραφείου, μπορεί να στην πέσει ο κλόνος της Λουκά![]()

ernesto_che
Νεοφερμένο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.