Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #21 23-04-22 03:10 Το έβλεπα μικρότερος. Δυστυχώς καθώς τα χρόνια πέρασαν σταμάτησα, όπως και πολλές άλλες δραστηριότητες, καθώς ακόμα και οι διακοπές λόγω σχολής ήταν φορτωμένες με υποχρεώσεις. Ακόμα και όταν βρίσκω χρόνο η αλήθεια είναι, δεν νιώθω το ίδιο ενδιαφέρον με παλιότερα για τις κλασσικές ταινίες. Σαν να έχω ξεχάσει να "ευχαριστιέμαι" και ο χρόνος να κυλάει απίστευτα γρήγορα. Ορέστης40 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορέστης40 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 03:24 Ο Ορέστης40: #22 23-04-22 03:24 Εμαθα τον χριστιανισμο περισσοτερο μεσα απο αυτη τη σειρα, παρα απο το σχολειο και τους εκκλησιασμους. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2022 στις 07:30 Ο Guest 528707: #23 23-04-22 07:30 Πολλές γενιές μεγαλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει αυτή η σειρά... Πάντα είχα ένα παράπονο... Πότε δεν προλάβαινα το τέλος.. Μ.Σαββατο φεύγαμε για την Ανάσταση και πότε δεν το έβλεπα... Η συγκεκριμένη μορφή ήταν αυτή που είχα για χρόνια στο μυαλό μου για τον Χριστό.. Κατάφερα και το έβλεπα όταν για ένα διάστημα σταμάτησα να πηγαινω στη Ανάσταση.. Απωθημένα που είχα και εγώ... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal giorgos5002 camil charmander fockos taketrance Appolon Εχέμυθη giannhs2001 Kostis-Palamas sunsetpp American Economist Viedo jj! Vindemiatrix User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το έβλεπα μικρότερος. Δυστυχώς καθώς τα χρόνια πέρασαν σταμάτησα, όπως και πολλές άλλες δραστηριότητες, καθώς ακόμα και οι διακοπές λόγω σχολής ήταν φορτωμένες με υποχρεώσεις. Ακόμα και όταν βρίσκω χρόνο η αλήθεια είναι, δεν νιώθω το ίδιο ενδιαφέρον με παλιότερα για τις κλασσικές ταινίες. Σαν να έχω ξεχάσει να "ευχαριστιέμαι" και ο χρόνος να κυλάει απίστευτα γρήγορα.
Ορέστης40 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορέστης40 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 03:24 Ο Ορέστης40: #22 23-04-22 03:24 Εμαθα τον χριστιανισμο περισσοτερο μεσα απο αυτη τη σειρα, παρα απο το σχολειο και τους εκκλησιασμους. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2022 στις 07:30 Ο Guest 528707: #23 23-04-22 07:30 Πολλές γενιές μεγαλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει αυτή η σειρά... Πάντα είχα ένα παράπονο... Πότε δεν προλάβαινα το τέλος.. Μ.Σαββατο φεύγαμε για την Ανάσταση και πότε δεν το έβλεπα... Η συγκεκριμένη μορφή ήταν αυτή που είχα για χρόνια στο μυαλό μου για τον Χριστό.. Κατάφερα και το έβλεπα όταν για ένα διάστημα σταμάτησα να πηγαινω στη Ανάσταση.. Απωθημένα που είχα και εγώ... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμαθα τον χριστιανισμο περισσοτερο μεσα απο αυτη τη σειρα, παρα απο το σχολειο και τους εκκλησιασμους.
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2022 στις 07:30 Ο Guest 528707: #23 23-04-22 07:30 Πολλές γενιές μεγαλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει αυτή η σειρά... Πάντα είχα ένα παράπονο... Πότε δεν προλάβαινα το τέλος.. Μ.Σαββατο φεύγαμε για την Ανάσταση και πότε δεν το έβλεπα... Η συγκεκριμένη μορφή ήταν αυτή που είχα για χρόνια στο μυαλό μου για τον Χριστό.. Κατάφερα και το έβλεπα όταν για ένα διάστημα σταμάτησα να πηγαινω στη Ανάσταση.. Απωθημένα που είχα και εγώ...
Πολλές γενιές μεγαλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει αυτή η σειρά... Πάντα είχα ένα παράπονο... Πότε δεν προλάβαινα το τέλος.. Μ.Σαββατο φεύγαμε για την Ανάσταση και πότε δεν το έβλεπα... Η συγκεκριμένη μορφή ήταν αυτή που είχα για χρόνια στο μυαλό μου για τον Χριστό.. Κατάφερα και το έβλεπα όταν για ένα διάστημα σταμάτησα να πηγαινω στη Ανάσταση.. Απωθημένα που είχα και εγώ...