Ο Νταλάρας κάνει δωρεάν συναυλίες σε λαικές γειτονιές

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Τι έγινε ρε παιδιά, σας χάλασα τη...γραμμή του κόμματος? Ηρεμήστε, πάρτε βαθιές ανάσες και βγάλτε αργαααααά τον αέρα, έτσι φουυυυυυυυυυυυυ :whistle:

Χθες ο Κωστόπουλος, σήμερα ο Νταλάρας, αν και φαινομενικά δεν έχει καμία σχέση η περίπτωση του ενός με τον άλλο, δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ.... αύριο ποιός έχει σειρά από μια "νεολαία" που ανδρώνεται μέσα από την ...φρικιπαίδεια εεεε sorry, wikipedia ήθελα να πω, πόσος κομπλεξισμός και απωθημένα ακόμη και σε πανάσχετα παιδάκια, που ακούν τη μ@λ@κί@
του κάθε ινστρούχτορα και γκαρίζοντας νομίζουν πως κάνουν...επανάσταση!:baby:

Α ρε, panos________ (με μεγάλη κάτω...παύλα) που σας χρειάζεται για ομαδικές συνεδρίες, όπως στην αρχαία (!) Αθήνα ένα πράμα. :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρόζα Νέρα Flamingo

Δραστήριο μέλος

Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα.
'' οχι αλλο νταλαααρα παριο και αλεξιιιουυυ ''
στιχοι απο το λαικο ασμα:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζει να τραγουδάει, αφού γίνονται μονίμως ευτράπελα..
Για τον ίδιο λόγο που δεν σταματάνε και οι πορείες της αριστεράς στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορεί μια μειοψηφία 50 ατόμων να ακυρώσει μια συναυλία με γεμάτο κόσμο πόσο μάλλον όταν αυτή είναι δωρεάν.


Οποιος πραγματι ενδιαφερεται για τα συμφεροντα του λαου, αφ' ενος, καταδικαζει απεριφραστα την πολιτικη που ξεθεμελιωνει καθε εργατικο και λαικο δικαιωμα και, αφ' ετερου, οφειλει πλαι στην οποια πρωτοβουλια παιρνει να καλει το λαο να ξεσηκωθει και να διεκδικησει τα δικια του και οχι να προσφερει «παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του».

Γ αυτο και το να προπαγανδιζει τη «φιλανθρωπη» κινηση του να διοργανωσει συναυλιες δωρεαν για να χαρει ο «καημενος» ο λαος αυτες τις μερες της κρισης,στηριζοντας με τα μπουνια την πολιτικη του ΠΑΣΟΚ, μονο γελοιο μπορει να ειναι.
Πότε υποστήριξε τη πολιτική του ΠΑΣΟΚ ο Νταλάρας;

δεν μπορεις να βλεπεις τον Νταλαρα που εχει φαει απο το συστημα απο το στομα και τον κ@λο να παει στους φτωχους ια παρηγορια και να τραγουδαει για τον πονο τους..

η τσιπα εχει εξαφανιστει τελειως..
Δε του έδωσε το σύστημα λεφτά αλλά ο λαός.

Γενικα ο Νταλαρας ειναι απο τους καλλιτεχνες που ή θα ειναι πολυ συμπαθης ή πολυ αντιπαθης σε καποιους. Νομιζω ειναι αντιπαθης γιατι τα οικονομουσε χοντρα στις συναυλιες του ή για κατι συναυλιες που εδινε στην τουρκοκρατουμενη Κυπρο και κατι τετοια. Τωρα αν προσθεσεις και σε αυτο οτι η γυναικα του ειναι και βουλευτης του πιο αγαπητου κομματος της χωρας (πασοκ) εεεεε δεν κρατιεται και ο αλλος .Τι να κανει? Το γιαουρτι θα το ριξει. Εμενα παντως οταν ακουω για Νταλαρα μου ρχεται στο μυαλο η φραση "Δε μας χεζεις ρε Νταλαρα?". Αν και αρκετα τραγουδια του μου αρεσουν.
Ο Νταλάρας υποστήριξε τον κυπριακό λαό όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης.

Όταν στην Ελλάδα υπήρχε Χούντα ο Νταλάρας είχε το θάρρος να τραγουδίσει απαγορευμένα τραγούδια στην Κύπρο με τους 200000 πρόσφυγες για την υπόστήριξη όχι μόνο του ελληνικού λαού αλλά όλου του ελληνικού έθνους και όλα αυτά χωρίς να πληρώνεται. Τα λεφτά ήρθαν μετά με τους δίσκους που έβγαλε (στα πλαίσια δηλαδή της δουλειάς του) και του τα έδωσε ο λαός και όχι το σύστημα όπως είπα πάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
...
Πότε υποστήριξε τη πολιτική του ΠΑΣΟΚ ο Νταλάρας;


....

:P: Τουλάχιστον σήμερα, που παίζει το ρόλο του φαιοχιτώνα του!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Ο Ντσλάρας ματαίωσε τις συναυλίες. Ο καλλιτέχνης θα ανακοινώσει τους λόγους της ματαίωσης των συναυλιών αύριο.

Μην περιμένετε κανένας καλλιτέχνης να κάνει συναυλίες τέτοιου χαρακτήρα στο άμεσο μέλλον.

Λευτέρης Χαψιάδης – «Προκάλεσες κάποιους Γιώργο…»
Υπογράφει: Λευτέρης Χαψιάδης
12/03/2012

Προκάλεσες κάποιους από τη στιγμή που γεννήθηκες στον Πειραιά και είσαι γιος της Κοκκινιάς, άρα ύποπτος για αριστερά φρονήματα. Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί...σαν παιδί χωρισμένων γονιών μάλλον θα έπρεπε να καταλήξεις σε κάποιο ίδρυμα ή σε φυλακή ανηλίκων. Εσύ όμως έκανες από επτά χρονών βαρέα και ανθυγιεινά μεροκάματα και κατόρθωσες να τελειώσεις το Δημοτικό σχολείο. Φύλακας άγγελος σου η μάνα σου. Ήθελες πολύ να πας στο Γυμνάσιο. Ποιος όμως θα δούλευε για να συντηρηθεί το σπίτι;
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί αυτομορφώθηκες. Εδώ και χρόνια μιλάς την ελληνική γλώσσα σα να σου έκανε ατέλειωτες ώρες φροντιστήριο ο καθηγητής Μπαμπινιώτης.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί θέλησες να ακολουθήσεις το επάγγελμα του πατέρα σου. Στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού κανένας δεν έγινε πιο γνωστός από τον πατέρα του ή μάνα του.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί από την πρώτη στιγμή που βρέθηκες στα μουσικά πράγματα αποφάσισες με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Τους φίλους σου και τους εχθρούς σου τους διάλεξες εσύ.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο με τις πρώτες δισκογραφικές σου επιτυχίες και τις επιλογές σου στη δισκογραφία.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο όταν άρχισες να βρίζεις τα μαγαζιά που δούλευες. «Κόσμε σε κλέβουν», φώναζες.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο όταν άφησες την παραλία και πήγες στην Πλάκα. Εκεί στη μπουάτ «Θεμέλιο» σε γνώρισα. Πέρασαν 38 χρόνια, άλλαξε πολύ η Ελλάδα, άλλαξαν πολλοί οι Έλληνες, Μόνο εσύ δεν άλλαξες και αυτό κάποιοι δε στο συγχωρέσανε ποτέ.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο όταν έκανες το δίσκο «50 Χρόνια Ρεμπέτικο Τραγούδι» και πούλησε πάνω από 600 χιλιάδες αντίτυπα.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί άρχισες τις ζωντανές ηχογραφήσεις με φοβερό ρεπερτόριο και άψογη ηχογράφηση.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί γέμισες δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες το Ολυμπιακό Στάδιο, στις 29-9-1983 (ημέρα των γενεθλίων σου) και στις 3-10-1983. Τα έσοδα της δεύτερης συναυλίας, δηλαδή τα 4,5 εκατομμύρια δραχμές, τα προσέφερες στα Πανεπιστήμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ιωαννίνων για υποτροφίες σε φοιτητές. Για όποιον το αμφισβητεί έχω τα σχετικά δημοσιεύματα.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί στήριξες νεοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες στις πρώτες τους δισκογραφικές δουλειές. Το «Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας» αντί να το επαινέσουν, το χλεύασαν κάποιοι.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο για τις εκατοντάδες δωρεάν συναυλίες που έκανες στηρίζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις δεκάδων σωματείων.
Προκάλεσε κάποιους Γιώργο γιατί δεν εντάχθηκες σε κάποιο αριστερό κόμμα. Όλοι σε ήθελαν δικό τους.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί συνεργάστηκες με καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί έκανες μια ευτυχισμένη οικογένεια και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές και τα αντίστοιχα περιοδικά δεν έχουν υλικό για την προσωπική σου ζωή.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί έδειχνες πάντα άπειρο σεβασμό στους ανήμπορους και γέροντες εναπομείναντες ρεμπέτες αλλά και στους συνθέτες και στιχουργούς που συνεργάστηκες. Από την πρώτη στιγμή τους κέρδισες όλους. Ο αείμνηστος Μάνος Λοϊζος το διέκρινε αμέσως και είπε: «Τον Νταλάρα τον συμπαθώ γιατί είναι σεμνός σαν φοιτητής». Δεν διατυμπάνισες ποτέ για όσα έκανες για ιδέες και ανθρώπους. Η ιδέα της άμυνας της Κύπρου έγινε το πιο μεγάλο σου όνειρο. Μόνο τη ζωή σου δεν έδωσες για αυτήν.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί διοργάνωσες και συμμετείχες στη μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο για να στηθεί ο «Αυτοδιαχειριζόμενος Εισπρακτικός Οργανισμός» της Ένωσης Μουσικοσυνθετών-Στιχουργών Ελλάδας.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί πήρες επάνω σου όλο το βάρος για μια συναυλία στη μνήμη του Μάνου Λοϊζου. Ο σκοπός ήταν ιερός. Με τα έσοδα της συναυλίας αγοράστηκαν δυο σπίτια για την μονάκριβη κόρη του Λοϊζου, την Μυρσίνη. Και η Μυρσίνη δυστυχώς σήμερα σε βρίζει. Επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά μ’ αυτό που έλεγε: «Κανένας χειρότερος από τον ευεργετηθέντα».
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο γιατί διοργάνωσες τη συναυλία για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση επειδή από κακούς χειρισμούς έμεινε χωρίς μετρητά. Ο ίδιος ο Γρηγόρης σε ευχαρίστησε δημόσια. Σήμερα σε βρίζει το «Απόλυτο Τίποτα» η κόρη του, η Άννα Μπιθικώτση. Ίσως γιατί δεν πήρε μερτικό από τα έσοδα.
Προκάλεσες κάποιους γιατί ήσουν η ψυχή της συναυλίας στη μεγάλη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Κι αυτή η συναυλία για ιερό σκοπό. Όμως δηλώθηκαν μηδενικά έσοδα. Κι εσύ τρέχεις για να βρεις τους κλέφτες. Είμαι σίγουρος ότι θα τους βρεις και δεν θα περάσουν καλά.
Προκάλεσες κάποιους γιατί ήσουν η ψυχή της μεγάλης συναυλίας για τον αγαπημένο όλων μας Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Λευτέρης είναι ο μόνος που δεν σε βρίζει. Είναι ο μόνος που σ’ αγαπάει και σε νοιάζεται.
Προκάλεσε κάποιους γιατί η γυναίκα σου η Άννα κατέβηκε στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Έκανες μόνο μια δήλωση : «Αγαπώ, σέβομαι και στηρίζω τη γυναίκα μου, αλλά εγώ δεν θα την ψηφίσω».
Το αν έκανε καλά που ασχολήθηκε με την πολιτική θα μας το δείξουν οι επόμενες εκλογές.
Παραπροκάλεσες όμως κάποιους πριν από λίγες μέρες όταν σε κάποια συναυλία σου κάποιοι τζαμπαμάγκες σου έριξαν γιαούρτια την ώρα που τραγουδούσες. Σε άλλες περιπτώσεις πλάκωσες δυο άτομα μόνο γιατί μίλησαν άσχημα για εσένα. Τώρα με ολύμπια ηρεμία συνέχισες να τραγουδάς.
Προκάλεσες κάποιους Γιώργο μου με όλα αυτά που σου λέω. Όλα τα άλλα είναι «να ‘χαμε να λέγαμε». Προκάλεσες κάποιους Γιώργο, αλλά συγχρόνως κάλεσες εμένα και κάποια εκατομμύρια Έλληνες σε ένα ατέλειωτο μουσικό ταξίδι που ευχόμαστε να μην τελειώσει ποτέ.
Φίλε Γιώργο θα τελειώσω με μια γηπεδική παράκληση: «Μην σταματάς να τους τραγουδάς…».
Λευτέρης Χαψιάδης
Πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Μην περιμένετε κανένας καλλιτέχνης να κάνει συναυλίες τέτοιου χαρακτήρα στο άμεσο μέλλον.
γιατι?αν τις εκανε ο παπακωνσταντινου ή ο κοτσιρας πχ(που εκανε τετοιες)
νομιζεις οτι θα τον πειραζε κανεις?

ας τα αφησουμε αυτα,,αν ειναι διαπλεκομενος ο τραγουδιστης θα τα ακουσει,,αν οχι,,οκ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Δεν ξέρω τι λέτε και τι γράφετε και τι πιστεύετε για τον Νταλάρα. Δεν με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση, ο άνθρωπος και ο "πολιτικός" μου είναι παγερά αδιάφορος, ίσως και ελαφρώς αντιπαθής, αλλά δεν μπορώ να μην συγκινούμαι με τις τραγουδάρες που έχει πει αυτή η τεράστια ελληνική φωνή. Κλείνω τα μάτια και ακούω τη φωνή, δεν θα τον παντρευτώ κιόλας.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
γιατι?αν τις εκανε ο παπακωνσταντινου ή ο κοτσιρας πχ(που εκανε τετοιες)
νομιζεις οτι θα τον πειραζε κανεις?

ας τα αφησουμε αυτα,,αν ειναι διαπλεκομενος ο τραγουδιστης θα τα ακουσει,,αν οχι,,οκ.
Aν η γυναίκα του Παπακωνσταντίνου κατέβαινε με το ΠΑΣΟΚ θα του κάνανε ακριβώς το ίδιο. Προσωπικά τον κότσιρα και τον Παπακωνσταντίνου τους θεωρώ ότι έχουν μπει στο σύστημα των δισκογραφικών περισσότερο από το Νταλάρα (χωρίς να το θεωρώ αρνητικό αυτό). Το θέμα δεν είναι ότι κάποιοι κράζουν αλλά ότι δεν ξέρουν γιατί κράζουν.

Ο Νταλάρας με τη σημερινή του ανακοίνωση τα είπε όλα. <<Η βία των λίγων επιβλήθηκε στους πολλούς κατακτώντας το «ζωτικό της χρόνο» στα ΜΜΕ>>.

Πράγματι όποιος κοιτάξει αυτό το
videaki θα παρατηρήσει ότι αυτοί που χειροκροτούν είναι πολύ περίσσότεροι από αυτούς που θα μπουν στη αίθουσα σε λίγο για να κράξουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,896 μηνύματα.


- Θα ήθελα την άποψή σου για όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες με τον Γιώργο Νταλάρα…


Για το «φαινόμενο Νταλάρα» από την δεκαετία του ’80, του ’90 και σε συνεντεύξεις έχουμε μιλήσει και με τον συγχωρεμένο τον Ρασούλη κάναμε κουβέντες. Είναι γνωστές οι απόψεις που είχε ο Ρασούλης. Εγώ πάντως δεν συμφωνώ μ’ αυτά. Αυτά τα γιαούρτια είναι λίγο εκτονωτικά. Δηλαδή ξαφνικά άνοιξαν τα μάτια μας και είδαμε ότι ο Νταλάρας είναι ένας καλλιτέχνης που συμφωνεί με το μνημόνιο ή «νταλαβερίζεται» με την εξουσία. Πράγματα που έκανε πάντα. Ο Νταλάρας για μένα είναι υπεύθυνος γι’ αυτό το σχέδιο καλλιτέχνη που είναι λίγο απ’ όλα. Είναι λίγο επιχειρηματίας, λίγο πολιτικός, δημοσιοσχεσίτης. «ΝταλαροΠανταζιστάν» ονόμαζε την Ελλάδα ο Ρασούλης. Αυτό το μείγμα. Η αισθητική του είναι κάτι που για μένα είναι εχθρικό για το λαϊκό μας τραγούδι. Αυτά είναι πιο σημαντικά. Τώρα, αν είπε ότι συμφωνεί με το μνημόνιο ή όχι, γιατί να πας και να του πετάξεις γιαούρτια. Θα προτιμούσα να μην πατούσε κανένας να τον ακούσει. Αυτό θα ήταν μία κίνηση περισσότερο συνειδητή. Τώρα όλα συμβαίνουν σε ένα επίπεδο εκτόνωσης. Οκ, μπορεί να έχουν την πλάκα τους αλλά δεν με ενθουσιάζουν.

από τη συνέντευξη του Γιάννη Αγγελάκα στον Γιάννη Κυφωνίδη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Νά 'τος πάλι ο Αγγελάκας σε ρόλο εισαγγελέα! :eek: Ετούτος o άνθρωπος πρέπει να έχει εμμονές με τους "πετυχημένους" δεν εξηγείται διαφορετικά :console:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

νυχτολούλουδο

Δραστήριο μέλος

Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα.
και καπως ετσι η Αννα απο μικρη προστυχη κυρια εξελιχτηκε...σε μεγαλη πρασινη καραπ.......α του κερατα.....
https://youtu.be/AA7gYeK0Q-A
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 018946

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αμα ο Νταλαρας κανει δωρεαν συναυλιες εγω ειμαι ο Μεσσιας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Μην περιμένετε κανένας καλλιτέχνης να κάνει συναυλίες τέτοιου χαρακτήρα στο άμεσο μέλλον.
Ευτυχώς! Όχι άλλες ψευτο- φιλανθρωπικές συναυλίες. :mad:
Άμα ήθελε να πάει στις γειτονιές να τραγουδήσει με τον κόσμο ο Νταράλας, ας πήγαινε, όπως έκαναν και όσοι κατέβηκαν και τραγούδησαν στις πλατείες.
Όπως είπε και ο Κανάκης των ΑΜΑΝ: "Για να καταλάβω: Ο Νταλάρας δίνει δωρεάν συναυλίες για όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση που τους στέρησε η γυναίκα του;" :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Όπως είπε και ο Κανάκης των ΑΜΑΝ: "Για να καταλάβω: Ο Νταλάρας δίνει δωρεάν συναυλίες για όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση που τους στέρησε η γυναίκα του;" :confused:
Δικαιολογημένα, δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την εξυπνάδα του! :rofl:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Ενώ εσύ; :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Ενώ εσύ; :worry:....διαθέτεις τουλάχιστον τόση όση χρειάζεται ώστε αντιλαμβάνεσαι πως η συγκεκριμένη (σαν γυναίκα του....Νταλάρα) δεν στέρησε την οικονομική άνεση(!) σε κανένα?

Τώρα η απορία σου είναι....ολοκληρωμένη! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ο σύζυγός μου με ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο ειπώθηκε από τον Λαζόπουλο και όχι από Αντώνη.

bot, είσαι μικρός ακόμα, θα μεγαλώσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
ειπώθηκε από τον Λαζόπουλο και όχι από Αντώνη
Α τώρα δέσαμε!!!!! Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ...:clapup:

Παρεμπιπτόντως κι έτσι για την ιστορία, ο Λαζόπουλος είχε αρχίσει την ...σταδιοδρομία του σαν διορθωτής των εκθέσεων μαθητών δημοτικών σχολείων, έτσι του έμεινε το "κουσούρι".... :(
Την συνέχισε κάνοντας κρουαζιέρες με εμπόρους ναρκωτικών και παιδεραστές, με "δανεικό" κότερο...:whistle:
Και βρίσκεται στο απόγειο της σαν (κακή) απομίμηση του καραγκιόζη, όπως μας διαβεβαιώνει ο ίδιος!:eek:
https://www.youtube.com/watch?v=VOCwJ-oh3eI

Ξέχασα όμως, εδώ δεν βγάζουμε τα άπλυτα των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ λεχριτών στα fora, αλλά (κάποιοι) προσπαθούμε να σπιλώσουμε τον Νταλάρα!
ΡΕ ΟΥΣΤ καραγκιοζάκο, σπογγοκωλάριε του Κοντομηνά, που και καλά εν ονόματι της ...αγνης σάτιρας εξυπηρετείς ΒΡΩΜΙΚΑ
συμφέροντα, τουλάχιστον ο Κανάκης είναι.... απλώς ένα αγόρι με χαμηλό δείκτη!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,896 μηνύματα.
Α τώρα δέσαμε!!!!!
.......
ΡΕ ΟΥΣΤ καραγκιοζάκο, σπογγοκωλάριε του Κοντομηνά, που και καλά εν ονόματι της ...αγνης σάτιρας εξυπηρετείς ΒΡΩΜΙΚΑ
συμφέροντα, τουλάχιστον ο Κανάκης είναι.... απλώς ένα αγόρι με χαμηλό δείκτη!:D


Εγώ νομίζω ότι δεν είσαι 10 ετών αφού διακρίνεσαι από ακατάσχετη μνήμη και ευφυία! :D
Όμως μπορεί να κάνω λάθος! Κι αν είσαι κανένα μεταλλαγμένο Νταλαροειδές; :worry: :eek:
Μαμάααα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
10 έτη είναι το χρονικό διάστημα που πιστεύω πως καταλαβαίνω με σαφή τρόπο και πλήρη συνείδηση τον...αντικειμενικό κόσμο!
Όμως θα σας αποχαιρετήσω κάπου εδώ, διότι χρειάζομαι 850 προσπάθειες για να συνδεθώ, 567 για να στείλω μήνυμα, 740 για να καταφέρω να κάνω επεξεργασία και 3.508 για να σταματήσω να βλέπω τον server.....απασχολημένο!

Άντε γειά
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top