Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

03-10-23

11:59
Στην Τουρκική τηλεόραση και γενικά στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσής τους υπάρχουν πολλές αναφορές στον Κασσελάκη. Οι "σοβαρότεροι" εστιάζουν στην προέλευση του και μεταφέρουν την άποψη πως έχει τοποθετηθεί από τους Αμερικανούς για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους, οπότε δεν τον βλέπουν με καθόλου θετικό μάτι. Θεωρούν πως με τη βοήθεια τους και με την επιρροή που έχουν στην Ελλάδα θα φροντίσουν να αναρριχηθεί στα ψηλά πατώματα της εξουσίας. Οι λοιποί πέραν αυτού, στέκονται (όπως ήταν πολύ φυσικό για τα..δεδομένα τους) στις σεξουαλικές του προτιμήσεις και κυρίως για το ότι τις προβάλλει ξεκάθαρα χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος και κατατάσσουν τους ψηφοφόρους του στην ίδια "κατηγορία" με αυτόν.
Πάντως τον γνωρίζουν πολλοί, πηγαίνοντας στην αγορά για παράδειγμα, οι 5 στους 10 πωλητές που καταλάβαιναν πως είμαι Έλληνας, μου πέταγαν στάνταρ ατάκα με Κασσελάκη.
Πάντως τον γνωρίζουν πολλοί, πηγαίνοντας στην αγορά για παράδειγμα, οι 5 στους 10 πωλητές που καταλάβαιναν πως είμαι Έλληνας, μου πέταγαν στάνταρ ατάκα με Κασσελάκη.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.851 μηνύματα.

04-10-23

15:02
Με φόρα στο 10%.
www.liberal.gr

Τα «θαλάσσωσε» ο Κασσελάκης στη Μακεδονίτισσα - Δεν γνώριζε το πρωτόκολλο για την κατάθεση στεφάνου (vid) | Liberal.gr
Από το Τύμβο της Μακεδονίτισσας και το μνημείο πεσόντων ηρώων Ελλήνων και Κυπρίων αγωνιστών άρχισε το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψή του Στέφανου Κασσελάκη στην Κύπρο, ο οποίος εμφανίστηκε εμφανώς αμήχανος.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.851 μηνύματα.

04-10-23

15:59
Ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία που μέσα στις πρώτες 10 ημέρες έδειξε ότι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο και απλά συνεχίζει τα ψέματα του Τσίπρα.
www.liberal.gr

Αλ. Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) - Η θεία μου ήταν ο «πολίτης» που πήρε αγκαλιά ο Κασσελάκης - Αλλά… δεν ήταν στημένο (vid) | Liberal.gr
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το σπίτι της θείας του στο Βόλο, όπου προέβη σε επικοινωνιακό σόου.

Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

05-10-23

11:53

Κασσελάκης: 'Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ'
Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη, στην εκπομπή 'Πρωταγωνιστές' πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΕ! Να δούμε αν μπορούν να σε πουν και εσένα ναζί.. ΝΔ-μποτ σε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

05-10-23

12:23
Τον περιμενουμε λεωφορο.![]()
Κασσελάκης: 'Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ'
Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη, στην εκπομπή 'Πρωταγωνιστές' πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.www.sport24.gr
ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΕ! Να δούμε αν μπορούν να σε πουν και εσένα ναζί.. ΝΔ-μποτ σε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
American Economist
Επιφανές μέλος

05-10-23

12:25
Χαμηλές πτήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ.
www.liberal.gr
Θα έρθει με φτυάρια και εκεί
.

Γ. Αράπογλου (Pulse): Δεν «γοητεύει» τους Κεντρώους ο Κασσελάκης | Liberal.gr
Η απήχηση του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο είναι χαμηλή, σύμφωνα με τα ευρήματα της Pulse, τα οποία παρουσιάζει στο Liberal ο Γενικός της Διευθυντής, Γ. Αράπογλου. Συνέντευξη στον Γ. Φιντικάκη.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τον περιμενουμε λεωφορο.
Θα έρθει με φτυάρια και εκεί

Ecomaniac
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ecomaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 116 μηνύματα.

05-10-23

13:35
Εκτός βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογέςΜε φόρα στο 10%.
![]()
Τα «θαλάσσωσε» ο Κασσελάκης στη Μακεδονίτισσα - Δεν γνώριζε το πρωτόκολλο για την κατάθεση στεφάνου (vid) | Liberal.gr
Από το Τύμβο της Μακεδονίτισσας και το μνημείο πεσόντων ηρώων Ελλήνων και Κυπρίων αγωνιστών άρχισε το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψή του Στέφανου Κασσελάκη στην Κύπρο, ο οποίος εμφανίστηκε εμφανώς αμήχανος.www.liberal.gr
American Economist
Επιφανές μέλος

05-10-23

13:37
Εκτός βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές
Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και να πέσει ένα 10% θα το έχει δεδομένο.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

06-10-23

09:42

Κασσελάκης: Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου – Είμαι Κρητίκαρος – Θέλω δύο παιδιά με τον Τάιλερ
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλα. «Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης. Αναφερόμενος στην οικονομική του...

American Economist
Επιφανές μέλος

06-10-23

09:57
![]()
Κασσελάκης: Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου – Είμαι Κρητίκαρος – Θέλω δύο παιδιά με τον Τάιλερ
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλα. «Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης. Αναφερόμενος στην οικονομική του...www.newsbeast.gr
Το 2009 υποτίθεται ότι ήταν στην Goldman Sachs και δούλευε. Έκανε ολόκληρο ταξίδι ώστε να ψηφίσει τον Παπανδρέου;;

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-10-23

10:03
Χειρότερο. Συνεχίζει τα ψέματα του Πολακη.Ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία που μέσα στις πρώτες 10 ημέρες έδειξε ότι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο και απλά συνεχίζει τα ψέματα του Τσίπρα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

06-10-23

10:05
Προβλέπω να έχει πολύ γρήγορη πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ, με Κασσελάκη. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δε δείχνει να πείθει ούτε κεντρώους, ούτε κεντροαριστερούς, ούτε αριστερούς... απορώ πλέον πού πηγαίνουν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι, αφού δε τους καρπώνεται ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.Το 2009 υποτίθεται ότι ήταν στην Goldman Sachs και δούλευε. Έκανε ολόκληρο ταξίδι ώστε να ψηφίσει τον Παπανδρέου;;![]()
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο 41% αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 250 μηνύματα.

06-10-23

10:20
Τι ψέματα λέει ο Πολάκης;Χειρότερο. Συνεχίζει τα ψέματα του Πολακη.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-10-23

10:21
Λαικιστικά.Τι ψέματα λέει ο Πολάκης;
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο 41% αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 250 μηνύματα.

06-10-23

10:21
στον υπουργό των τεμπών και την κυβέρνηση των υποκλοπών βλέπεις τα πετσοταισμένα κάνουν καλή δουλειάαπορώ πλέον πού πηγαίνουν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι
Παράδειγμα όχι γενικόλογα.Λαικιστικά.
juste un instant
Επιφανές μέλος

06-10-23

10:23
Απο την αρχή αρχή έλεγε ψεματα.Παράδειγμα όχι γενικόλογα.
Το Ποτάμι στηλιτεύει τα 6 ψέματα του Πολάκη για την υγεία (onmed.gr)
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος

06-10-23

10:31
Δεν είναι ψέματα, όντως τα έκανε όπως για παράδειγμα κατήργησε το τάλιρο της αρσενικής Εύας Μπράουν. Άλλο αν δεν είχε την απόδοση που θέλαμε στη δημόσια υγεία. Ψέματα είναι αυτά που λέει ο πρωθυπουργός των υποκλοπών ότι και καλά δεν ήξερε τι γινόταν με την ΕΥΠ που είχε εξολοκλήρου υπο τον ελεγχό του.Απο την αρχή αρχή έλεγε ψεματα.
Το Ποτάμι στηλιτεύει τα 6 ψέματα του Πολάκη για την υγεία (onmed.gr)
Για τα πρακτικά δεν είμαι κομματοποιημένος, είμαι κεντρώος (καπιταλιστής με κοινωνικές ευαισθησίες).
Εγώ ανοίγω τα χαρτιά μου εξ αρχής για να μην με παρερμηνεύσετε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

06-10-23

10:47
Μια χαρά ψέματα είναι. Ξαναδιάβασέ τα. Ο Πολάκης είναι καμένο χαρτί.Δεν είναι ψέματα
Η κατάργηση του πεντάευρου αποτελεί κλασσική ιδεοληπτική αστοχία. Στέρησε από τα νοσοκομεία ένα πολύτιμο έσοδο (19εκ.) χωρίς να προσφέρει τίποτα στους φτωχούς: έτσι κι αλλιώς εξαιρούνταν του μέτρου οι άποροι και οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ.όπως για παράδειγμα κατήργησε το τάλιρο
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος

06-10-23

10:50
Μόνο το 5 βλέπω ύποπτο όλα τα άλλα δεν υφίστανται τουλάχιστον ως ψέματα.Μια χαρά ψέματα είναι. Ξαναδιάβασέ τα. Ο Πολάκης είναι καμένο χαρτί.
American Economist
Επιφανές μέλος

06-10-23

10:50
Προβλέπω να έχει πολύ γρήγορη πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ, με Κασσελάκη. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δε δείχνει να πείθει ούτε κεντρώους, ούτε κεντροαριστερούς, ούτε αριστερούς... απορώ πλέον πού πηγαίνουν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι, αφού δε τους καρπώνεται ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πουθενά δεν πάνε καθώς όλα δείχνουν ότι η αριστερά στην Ευρώπη πεθαίνει με γρήγορους ρυθμούς. Υπάρχει ισχυρή μετατόπιση των πολιτών τόσο στην κεντροδεξιά όσο και στην ακροδεξιά και αυτό φάνηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Ιταλία, Σουηδία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία κτλ. Άρα πολύ απλά μειώνεται η εκλογική βάση των αριστερών και κέντροαριστερών κομμάτων.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gaidouri
- American Economist
- charmander
- vasilis123321
- Scandal
- Wonderkid
- Kate1914
- A350
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- fockos
- back2967
- GeorgePap2003
- Jacob123
- johnsala
- kingkonstas
- bibliofagos
- camil
- chester20080
- Μαυρίκιος
- Libertus
- giannhs2001
- physicscrazy
- Memetchi
- parrot/παπαγάλος
- Μήτσος10
- Antonia Alexandra
- taketrance
- ggl
- fourkaki
- hirasawayui
- jj!
- touvlo
- suaimhneas
- User2350
- V@Per
- J.Cameron
- Alessandra Eliza
- Αντικειμενικός
- melina_51
- Mitsaras23
- Jack of Spades
- rafaela11
- phleidhs
- ana.roi
- Esperos1
- Dark_kronos
- Joji
- gmoutzour
- Indiana Jones
- marww
- Ryuzaki
- Athens2002
- New member
- tsiobieman
- Abiogenesis
- Ecomaniac
- thenutritionist
- Giii
- Shadowban
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- aggorf
- Meow
- Jim175
- Maraki4you
- iiTzArismaltor_
- AggelikiGr
- xristarac
- arko
- Arianara S3
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.