Να πιάσω σοβαρή συζήτηση με ΠΑΣΟΚους?C'mon now,pal...
Και 'γω που νόμιζα ότι το λεξιλόγιο του μέσου ΠΑΣΠίτη περιορίζεται στα "ΠΑΣΠ ιδέα,ΠΑΣΠ ιδέα,ενωμένη αριστερά"

.Well,you surely know how to talk,αλλά δε μας λες και τίποτα.Τα ίδια με τους υπόλοιπους,ότι η αναρχική κοινωνία προϋποθέτει νιτσεϊκούς "ubermensch" και ανώτερη ηθική και συνείδηση,κάτι για το οποίο έχω ήδη μιλήσει στο original post μου.Το δεύτερο link σου παραπέμπει σε άλλο topic και βαριέμαι να το κοιτάξω.
Seriously τώρα,αν θεωρείς ότι ο ορθολογισμός ισοδυναμεί με τυχαία αξιώματα (π.χ. "οι γυναίκες είναι κατώτερες απ'τους άντρες γιατί έτσι λέω"),τότε το brainwashing "η ΠΑΣΠ δεν είναι ΠΑΣΟΚ"
έχει επηρεάσει ανεπανόρθωτα τη λογική σου.
Αυτό που θέλω να σου απαντήσω , πρέπει να το φιλτράρω γιατί θα λογοκριθεί....

Όμως θα σου απαντήσω σε ανάλογο ύφος με αυτό που μου απευθύνεσαι,αν και με πολύ ρετούς
-δεν το θέλω, ο χώρος που βρισκόμαστε...-
Το να ανακαλύπτει ένας 15χρονος, 16χρονος, 17χρονος, 18χρονος την αναρχία και την αριστερά...
για μενα είναι ότι πιο όμορφο, ό,τι πιο χαριτωμένο και ό,τι πιο υγιές...
για εκείνον τόσο ελκυστικό, όπως πολλά καινούρια και ενδιαφέροντα που ανακαλύπτει γύρω του και πάνω στο σώμα του,
που διαπιστώνει ότι έχουν και άλλες χρήσεις , πέραν των ως τώρα πρακτικών, καθημερινών και καθιερωμένων...

Οπότε enjoy it!
Αυτό που θα με χάλαγε και με χαλάει σε αυτές τις ηλικίες είναι δεξιόστροφες αντιλήψεις...
Οπότε, όσο και αν δεν σου αρέσει, θα σου πω ότι κάνεις μια πολύ ¨πεπατημένη¨ και αναμενόμενη επανάσταση
πατάς μονοπάτια που πολλοί τα έχουμε πατήσει
και εμείς τα ακούγαμε κάποτε τα mr. crowley,μικρέ,
οπότε have fun !
Catα τ'άλλα, αφού δεν θέλεις να πιάσεις σοβαρή συζήτηση με ¨πασόκους¨
των οποίων η λογική είναι ¨επηρεασμένη ανεπανόρθωτα¨ as u say,
να τσεκάρεις πρώτα- εκτός από την, catα σενα, αδυναμία και ανικανότητα του άλλου για σοβαρή συζήτηση-,
και την δική σου δυνατότητα και ικανότητα ν'ανταπεξέλθεις σε τέτοιου είδους συζήτηση...
Άααααντε γεια!