Έχω πολλά χρόνια να δω άσχημο όνειρο, αλλά θυμάμαι κάποτε, πήγαινα τα βράδια στα Αγγλικά κάπου στο Σύνταγμα, και βλέπω στον ύπνο μου, ότι κατέβηκε ένα ufo στην πλατεία και απήγαγε αρκετούς από τους συμμαθητές μου.
Το έλεγα στην αστυνομία και δεν με πίστευαν, προσπαθούσα να πείσω τους γύρω μου, τίποτα, αγωνία όλη τη νύχτα να προσπαθώ να βρω κάποιους που να πειστούν και να αναζητήσουν τους απολεσθέντες συμμαθητές μου.
Με τα πολλά, μετά από πάαααρα πολλές προσπάθειες, πείστηκαν κάποιοι αστυνομικοί και ήρθαν στην τόπο που τους έλεγα.
Ξαφνικά, βλέπω όλους τους συμμαθητές μου εκεί, σαν να μην έπαθαν τίποτα, και έγινα ρεζίλι στην αστυνομία που με πέρασαν για τρελό.
Όταν απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί (ενώ οι συμμαθητές μου φαίρονταν πολύ περίεργα στην συμπεριφορά), γύρισαν μερικοί από αυτούς και τότε βλέπω πίσω στον σβέρκο τους ότι είχαν μία ουλή, σαν να τους έκοψαν τα κεφάλια και τους τα ξαναέραψαν.
Τότε ξύπνησα από τον πανικό μου, ενώ φώναζα στους αστυνομικούς να γυρίσουν πίσω...
Τέτοιο εφιάλτη, ούτε σενάριο θρίλερ και επιστημονικής φαντασίας δεν θα το σκαρφιζόταν