amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

25-04-24

01:12
Ζουστ και στα -άντα σου το ίδιο κάνεις νο οφενςΒρε ας ζήσω εγώ 100 χρόνια και το γράφω το δάσος κανονικά![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-04-24

01:13
Zηλευεις; Με την έκλυτη ζωή που κάνω δε με βλέπω να πιάνω ούτε τα 99Αυτό είναι το μόνος σου άγχος ;![]()

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

25-04-24

01:17
It was a really rough year, οπότε θα πω ναιZηλευεις;![]()

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-04-24

01:27
Πρώτα να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καπιταλισμό που σου δίνει τόσα πολλά χρόνια ζωής.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΨΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΊΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ View attachment 131944View attachment 131943
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-04-24

01:29
Πάω να πω ενα ευχαριστώ στους γονείς μου που εχουν σκίσει τα κωλομέρια τους 17 χρονια ολόκληρα να ακριβοπληρώνουν θεραπείες και νοσοκομεία για την στένωση διπτυχης αορτικής βαλβίδας και της καρδιακης ανεπάρκειάς μου. αδερφε ειτε ειχαμε κομμουνισμό ειτε ειχαμε καπιταλισμό ειτε φεουδαρχία την εχω πατήσει απο πρώτο χερι στα 30 - 40 μου εγω θα αποθανωΠρώτα να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καπιταλισμό που σου δίνει τόσα πολλά χρόνια ζωής.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

25-04-24

01:29
Πρώτα να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καπιταλισμό που σου δίνει τόσα πολλά χρόνια ζωής.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

25-04-24

09:33
Όταν ήμουν περίπου 10 χρονών, ο μεγαλύτερος άνθρωπος στην Ελλάδα (ή ένας από τους μεγαλύτερους) ήταν ο μπαμπάς της γειτόνισσάς μας στο χωριο μου• πρέπει να ήταν περίπου 110 χρονών ο άνθρωπος. Οπότε με έβλεπε στην αυλή, μου φώναζε να μη πίνω αναψυκτικά και να αφήνω το γιαούρτι πρώτα να ζεσταθεί και μετά να το τρώω. Καλός άνθρωπος, και καλοστεκουμενος αν και δεν άκουγε καλά.
Είχαν έρθει τα κανάλια του ΣΚΑΙ μια μέρα να του πάρουν συνέντευξη για το τρόπο ζωης του, για το πολεμο κτλ
και επειδή ήταν η γιορτή της μητέρας κάνανε ένα αφιέρωμα και μου ζήτησαν να τους μιλήσω και εγώ για αυτή τη γιορτή
Δεν θυμάμαι ποιανού η εκπομπή ήταν όμως.
Ο παππούς πεθανε νομίζω μετά από ένα χρόνο.
Καλός άνθρωπος
Είχαν έρθει τα κανάλια του ΣΚΑΙ μια μέρα να του πάρουν συνέντευξη για το τρόπο ζωης του, για το πολεμο κτλ
και επειδή ήταν η γιορτή της μητέρας κάνανε ένα αφιέρωμα και μου ζήτησαν να τους μιλήσω και εγώ για αυτή τη γιορτή

Ο παππούς πεθανε νομίζω μετά από ένα χρόνο.
Καλός άνθρωπος
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

28-03-25

15:33
τα χρόνια του να φτάσουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- A350
- Scandal
- Kate1914
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Forgetit
- rafaela11
- fourkaki
- Joji
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Wonderkid
- gvarth
- harry akritas
- T C
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- ag97
- tsiobieman
- Ryuzaki
- Slytherin
- Viedo
- Γατόπαρδος.
- fretoe
- Μάρκος Βασίλης
- Johnny15
- Unseen skygge
- Libertus
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.