Embrance
Νεοφερμένο μέλος

Αμερικανικεσ μουρδες ειναει ολα αυτα.Υποκουλτουρα ονομαζοντε.Δηλαδη φτανουμε στο σημειο του γαμου και σκεφτομαστε τετοιες μουρδες?ΕΛΕΟΣ!Αρχική Δημοσίευση από Palladin:ωχ, ωχ, βρήκατε ένα από τα ευαίσθητα σημεία μου.....
Προφανώς δεν θα μπορούσα να του απαγορεύσω να πάει, αλλά θα με πείραζε πάρα πολύ.
Αυτό που θα με αποτέλειωνε, αν και δεν νομίζω να το μάθαινα, θα ήταν αν του έκαναν προσωπικό χορό.
Δηλαδή, δεν καταλαβαίνω, όταν η άλλη είναι επαγγελματίας δεν μετράει το χ**ούρεμα? Υπό Κ.Σ. υπήρχε περίπτωση κάποια κοπέλα να δεχτεί να έχει το αγόρι της μια γυμνή στην αγκαλιά του? ΟΧΙ! (προφανώς ούτε το αντίστροφο). Γιατί λοιπόν να το δεχτώ με την επαγγελματία?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλα...Respect!

Kαι να πω οτι συμφωνω και με την τελευταια σου φραση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

JiMiOuS
Νεοφερμένο μέλος

Το να πάει η κοπέλα μου στο στριπτιτζάδικο δεν με ενοχλεί όπως και δεν θα ήθελα να την ενοχλεί αν πάω εγώ. Έτσι και αλλιώς το να εμποδίζεις κάποιον να κάνει αυτό που θέλει, είναι σαν να τον προκαλείς να το κάνει. Άσε που στο στριπτιτζάδικο δεν πας για να αποκτήσεις γκόμενα τη χορεύτρια, πας για χαβαλέ. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...

Jason93
Δραστήριο μέλος

mousitsa
Νεοφερμένο μέλος

..επρεπε να πω και εγω οτι δεν θα με πειραζε να δειξω ανωτερωτητα κτλ αλλα η αληθεια ειναι οτι θα ΖΗΛΕΥΑ τοσο πολυ

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

κι εκτός αυτό αν θέλει να με απατήσει εκεί θα περίμενε να πάει για να το κάνει??θα με απατούσε οποιαδήποτε άλλη στιγμη.
Vkey
Επιφανές μέλος

Όχι δεν με πειράζει...Άλλωστε έχω πάει κι εγώ σε στριπτιτζάδικο ενώ είχα σχέση και είχα περάσει πολύ ωραία 8)
Hunter
Περιβόητο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστω με καλυψες απολυταΆσε και το άλλο... Που όλοι δηλώνουν ότι πάνε σ'αυτά τα μέρη για τον χαβαλέ! Σκατούλες! Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας που δεν φτιάχνεται με το θέαμα! Άντρες.... τι περιμένεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος

Που όλοι δηλώνουν ότι πάνε σ'αυτά τα μέρη για τον χαβαλέ! Σκατούλες! Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας που δεν φτιάχνεται με το θέαμα! Άντρες.... τι περιμένεις!
Κοίτα έχεις παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα.Οποιαδήποτε να χορέψει πάνω σου ημίγυμνη θα φτιαχτείς,γενικότερα δεν μπορείς να ελέγξεις τις ορμές σου.Αλλά σόρρυ κιόλας δεν σημαίνει ότι σ αρέσει και το θέαμα, μην τα μπερδεύεις...
Τώρα αν αισθάνεσαι ανασφάλεια πιθανώς για τον άνθρωπό σου λογικό μου ακούγεται και εγώ θα ήμουν σε περίεργη φάση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

εσενα θα σου ερεσε να φτιαχνοταν η κοπελα σου με αλλον?????Κοίτα έχεις παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα.Οποιαδήποτε να χορέψει πάνω σου ημίγυμνη θα φτιαχτείς,γενικότερα δεν μπορείς να ελέγξεις τις ορμές σου.Αλλά σόρρυ κιόλας δεν σημαίνει ότι σ αρέσει και το θέαμα, μην τα μπερδεύεις...
Τώρα αν αισθάνεσαι ανασφάλεια πιθανώς για τον άνθρωπό σου λογικό μου ακούγεται και εγώ θα ήμουν σε περίεργη φάση...
Klaus
Διάσημο μέλος

εσενα θα σου ερεσε να φτιαχνοταν η κοπελα σου με αλλον?????
Φυσικά και όχι και το λέω άννωθεν...
Την φορά που επισκεύτηκα τέτοιο μέρος ήμουν ελέυθερος όπως και τώρα.Γενικά στις σχέσεις μου είμαι αψεγάδιαστος...Απλά το ότι φτιάχνεσαι δν σημαίνει ότι πρόκειται να κάνεις και κάτι that's all

//edit κοίτα τα μηνύματά σου..
DoLoReS
Νεοφερμένο μέλος

Ούτε θα με πείραζε αν χόρευαν μπροστά του.
Είναι θέμα εμπιστοσύνης, πιστεύω.
Bianca
Νεοφερμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Και δε λέμε να πέσει πολύ γυμνό, αλλά τι να κάνεις, αν αυτό του ετοίμασαν...
Για να έχω φτάσει πριν το γάμο με αυτόν, δε θα τρέμω ένα πάρτι.
underwater
Περιβόητο μέλος

Βασικά με αφήνει αρκετά αδιάφορη το θέμα. Εξάλλου για χαβαλέ πάνε οι περισσότεροι. Αν το έκανε σύστημα, εντάξει, όχι απλά δεν θα μου άρεσε αλλά θα υπέθετα ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.