Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.455 μηνύματα.

23-10-24

12:43
Μμμμ... Η Άρτεμη ήταν φανατική λεσβία. Σκότωνε τις ιέρειές της αν πήγαιναν με άντρα. Όμως, υπάρχουν και για αυτήν κουτσομπολιά...Blasphemy, κατάσκοπε της Αφροδίτης. Σε λίγο θα μας πεις ότι ούτε η Άρτεμις δεν ήταν παρθένα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.030 μηνύματα.

23-10-24

12:43
Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, μη μασάς...Ρε φιλαράκο σε κάθε thread τα ίδια γράφεις, έχεις γίνει γραφικός από ένα σημείο και μετά.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.094 μηνύματα.

23-10-24

12:45
Για αυτό κάποιοι έλεγαν ότι τον Ακταίο δεν τον μετέτρεψε σε ελάφι αλλα σε γυναίκα... μάλισταΜμμμ... Η Άρτεμη ήταν φανατική λεσβία. Σκότωνε τις ιέρειές της αν πήγαιναν με άντρα. Όμως, υπάρχουν και για αυτήν κουτσομπολιά...
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.455 μηνύματα.

23-10-24

13:35
Δεν νομίζω. Ο Ακταίωνας κατά λάθος είδε την Άρτεμη και την παρέα της γυμνές στο ντους και αυτή για τιμωρία τον μεταμόρφωσε σε ελάφι. Τα σκυλιά του Ακταίωνα δεν τον γνώρισαν και τον κατασπάραξαν.Για αυτό κάποιοι έλεγαν ότι τον Ακταίο δεν τον μετέτρεψε σε ελάφι αλλα σε γυναίκα... μάλιστα
Έχουμε ωραίο θέμα σχετικό με όλα αυτά: Ελληνική Μυθολογία | e-steki
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.959 μηνύματα.

23-10-24

17:31
Καλά, αρχίσαμε τα κλασσικά για τη ρευστότητα της σεξουαλικότητας κ.λπ. Τέσπα, επειδή βαριέμαι να τα συζητάω αυτά, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είμαι 101% στρέιτ.Μην ανησυχείς. Είναι γνωστό ότι ακόμα και οι φανατικοί streight κρύβουν κάποιο ποσοστό gay. Άρα δεν σε παρεξηγεί κανένας.
#ilias90mekleisthnpisoporta
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κοίτα npb, μπορεί να σε σοκάρει, αλλά υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν μόνο γυναίκεςΜα θα σου πουν, οτι είναι ανδροπεπέστατοι αρσενικοί, δεν έχουν ούτε ποσοστό ... gayσύνης. Στην Ελλάδα είναι νομικώς κατοχυρωμένη η σεξουαλική προτίμηση κάτι σαν την αστυνομική ταυτότητα. Βέβαια από αυτό που μπορεί έστω και ως σκέψη κάποιος να κάνει, με αυτό που λέει επειδή πιέζεται να έχει μια χ άποψη, έχει μια απόσταση.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν διαφωνώ με το παραπάνω, αλλά η θεματοθέτρια έθεσε προϋπόθεση να απαντήσει μόνο όποιος βλέπει ερωτικά τους άντρες. Σόρι ρε παιδιά, υπάρχουμε κι εμείς οι περίεργοι.Η άρνηση απάντησης επειδή μιλάμε για το ίδιο φύλο δεν βγάζει λογική. Όποιος είναι σίγουρος για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του δεν θα αρνηθεί, η ομορφιά βρίσκεται παντού, όπως μια γυναίκα μπορεί να πει μια άλλη γυναίκα όμορφη το ίδιο συμβαίνει και στον άνδρα.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.094 μηνύματα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.959 μηνύματα.

23-10-24

18:02
Σιγά, γράφε ό,τι θες και εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου τα λέω...View attachment 140497
(δεν αντεξα συγγνωμη)
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.613 μηνύματα.

23-10-24

18:20
Ο Ήφαιστος καμία ψήφος.
Δεν αρέσουν σε κανέναν τα πικάντικα.

Δεν αρέσουν σε κανέναν τα πικάντικα.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.409 μηνύματα.

23-10-24

18:22
Ο Ήφαιστος καμία ψήφος.
Δεν αρέσουν σε κανέναν τα πικάντικα.![]()
Άλλο πικάντικο και άλλο λάβα και φωτιά που σε καίει ζωντανό.

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

23-10-24

18:25
Δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες αλλά μου άρεσε που στις επιλογές ο Άδης δεν είναι μέσα.
Είναι ο μοναδικός που έμεινε μόνο σε μια σύντροφο αν και μέσω απαγωγής και καλά και έκανε η Δήμητρα, δεν είχε πλήθος κοριτσιών και αγοριών όπως ο Απόλλωνας αλλά ούτε Καζανόβας από την Αλαμπάμα δεν ήταν όπως οι υπόλοιποι θεοί
Είναι ο μοναδικός που έμεινε μόνο σε μια σύντροφο αν και μέσω απαγωγής και καλά και έκανε η Δήμητρα, δεν είχε πλήθος κοριτσιών και αγοριών όπως ο Απόλλωνας αλλά ούτε Καζανόβας από την Αλαμπάμα δεν ήταν όπως οι υπόλοιποι θεοί
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.613 μηνύματα.

23-10-24

18:29
ChatGPT:Δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες αλλά μου άρεσε που στις επιλογές ο Άδης δεν είναι μέσα.
Όχι, ο Άδης δεν ήταν Ολύμπιος θεός. Ο Άδης, αν και ήταν σημαντικός θεός στην ελληνική μυθολογία, δεν κατοικούσε στον Όλυμπο όπως οι άλλοι Ολύμπιοι θεοί, αλλά στον Κάτω Κόσμο, το βασίλειο των νεκρών, το οποίο και κυβερνούσε.
Επειδή θυμάμαι ότι οι ολύμπιοι θεοί ήταν 12 και μέτρησα τους 6 άντρες στη δημοσκόπηση, το υπέθεσα ότι αναφέρεται μόνο στους ολύμπιους.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.843 μηνύματα.

23-10-24

18:36
Ο Ήφαιστος είχε καμία ... σύντροφο; Δεν θυμάμαι να το κάναμε ποτέ στην σχολική ιστορία. Ο Ερμής ήταν ομοφυλόφιλος ή asexual; 

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

23-10-24

18:39
Την Αφροδίτη αν θυμάμαι καλά ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση της μητέρας του. Ο Ερμής θεωρείται περισσότερο στρειτ νομίζω, είχε αρκετές σχέσεις… και με την Αφροδίτη, γυναίκα του ΗφαίστουΟ Ήφαιστος είχε καμία ... σύντροφο; Δεν θυμάμαι να το κάναμε ποτέ στην σχολική ιστορία. Ο Ερμής ήταν ομοφυλόφιλος ή asexual;![]()
Dias
Επιφανές μέλος

23-10-24

18:52
Ο Ήφαιστος με την Αφροδίτη ήταν παντρεμένοι. Όμως η Αφροδίτη τον κεράτωνε συστηματικά με τον Άρη. Η Αφροδίτη είχε "πάει" με όλους εκτός από το Δία που είχε "πάει" με όλες. Με τι προσόντα ο Ήφαιστος να βρει ερωμένη; Για τον Ερμή δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα, εκτός του ότι "τα είχε" ένα διάστημα με τη Σελήνη. Ο θεός αρμόδιος του θανάτου ήταν ο Πλούτων (και όχι ο Άδης) που απήγαγε τη 12χρονη Περσεφόνη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.603 μηνύματα.

23-10-24

20:05
Γιατι καλε; Στο μεταξυ...πιο ΣΕΞΥ λεει το θενα..οχι πιο ομορφος..εχει διαφορα!

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.080 μηνύματα.

26-10-24

12:41
Οι Θεοί του Ολύμπου ζούνε σε multiverse. Το avatar του @Dias είναι στο universe του age of mythology που πρόσφατα πήρε remake.

Άρα πρέπει να αναφέρουμε σε πιο universe αναφερόμαστε. O αγαπημένος μου Δίας μετα τον Δία στου στεκιού (που αξιζει και αυτός το δικό του Universe) είναι ο Δίας της Ubisoft.

και ο χειρότερος ο Δίας του god of war.

Άρα πρέπει να αναφέρουμε σε πιο universe αναφερόμαστε. O αγαπημένος μου Δίας μετα τον Δία στου στεκιού (που αξιζει και αυτός το δικό του Universe) είναι ο Δίας της Ubisoft.

και ο χειρότερος ο Δίας του god of war.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.