Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-04-22

15:15
Το έχω αναφέρει και άλλη φορά εδώ μέσα και θα το ξαναπω διαβάζοντας κάτι τετοιο..κι εγω το ιδιο απλα αντι να γινω αθρησκη επελεξα να δωσω βαση αλλου. Ξεκινησα να διαβαζω την Καινη Διαθηκη και ενιωσα σα να διαβαζω βιβλιο εντολων το σταματησα... σκεφτομαι να αγορασω ομως το βιβλιο σχετικα με τον βιο του Αγιου Παισιου .
Όταν πήγα στον δικό μου άνθρωπο (πνευματικό μου )θέλοντας τότε να μου λύση πολλές από τις απορίες μου και τις τότε αναζητήσεις μου πάνω στο θέμα της θρησκείας μου, μου επισήμανε ποτέ μα ποτέ να μπω στον πειρασμό να διαβάζω τέτοια βιβλία εφόσον η πνευματικοτητα των εγκόσμιων ανθρώπων δεν είναι ικανή να τα κατανοήσει σε τέτοιο βαθμο ώστε να μην φτάσει στην εύκολη παρερμηνεια τους και φυσικά αμφισβήτηση τους ..
Οπότε κατά πόσο νομίζεις ότι είσαι σε θέση να αντιληφθείς κάτι τόσο θείο?
Πιστεύεις ότι η ανθρώπινη κοινή λογική ειναι ικανή να δώσει την ουσιαστική αντίληψη των δεδομένων πραγμάτων?
Guest 881237
Επισκέπτης

03-04-22

15:17
οκ δεν θα το παρω...δυστυχως δεν εχω Πνευματικο για ναμε καθοδηγει αν και θα το ηθελα παρα πολυ... ο ιερέας που με βαφτισε εχει φυγει σε αλλη πολη...Το έχω αναφέρει και άλλη φορά εδώ μέσα και θα το ξαναπω διαβάζοντας κάτι τετοιο..
Όταν πήγα στον δικό μου άνθρωπο (πνευματικό μου )θέλοντας τότε να μου λύση πολλές από τις απορίες μου και τις τότε αναζητήσεις μου πάνω στο θέμα της θρησκείας μου, μου επισήμανε ποτέ μα ποτέ να μπω στον πειρασμό να διαβάζω τέτοια βιβλία εφόσον η πνευματικοτητα των εγκόσμιων ανθρώπων δεν είναι ικανή να τα κατανοήσει σε τέτοιο βαθμο ώστε να μην φτάσει στην εύκολη παρερμηνεια τους και φυσικά αμφισβήτηση τους ..
Πιστεύεις ότι η ανθρώπινη κοινή λογική ειναι ικανή να δώσει την ουσιαστική αντίληψη των δεδομένων πραγμάτων?
Guest 528707
Επισκέπτης

03-04-22

15:18
Ακριβως !Επειδή είμαστε έλληνες και η επικρατούσα θρησκεία εδώ είναι ο Χριστιανισμός.
Επειδή είμαστε Έλληνες και επειδή ακριβώς όλο αυτό κρύβει κατι αλλο εκτός από την επικρατούσα θρησκεία...
Τον συνάνθρωπό μας κρίνουμε κατά βάθος και τις πράξεις αυτού

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πνευματικοί είναι πάρα πολλοί, το μόνο εύκολο είναι να βγεις και να πας να βρεις ένα..οκ δεν θα το παρω...δυστυχως δεν εχω Πνευματικο για να καθοδηγει αν και θα το ηθελα παρα πολυ... ο ιερέας που με βαφτισε εχει φυγει σε αλλη πολη...
Πραγματικοί πνευματικοί, αυτοί που θα έχουν την διάθεση να σε ακούσουν, να σου λύσουν και την παραμικτη απορία, να μην σε κρίνουν ή να μην σε " τιμωρησου" όπως λένε πολλοί βάζοντας ένα κανόνα είναι ελάχιστοι..
Άνετα τους χώρας στο ένα σου χέρι...
Αν το θέλεις και έχεις την διάθεση καντω και θα δεις πως μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις..
Μακρυά όμως από άτομα σαν και εμάς εδώ μέσα..
Κανένας μας δεν είναι σε θέση να σου δώσει τις πραγματικές απαντήσεις στα ερωτήματα σου ...
Μόνο παραπλανητικες απαντήσεις θα πάρεις!
Guest 881237
Επισκέπτης

03-04-22

15:23
πως δηλαδη να προσπαθησω να βρω?Ακριβως !
Επειδή είμαστε Έλληνες και επειδή ακριβώς όλο αυτό κρύβει κατι αλλο εκτός από την επικρατούσα θρησκεία...
Τον συνάνθρωπό μας κρίνουμε κατά βάθος και τις πράξεις αυτού
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πνευματικοί είναι πάρα πολλοί, το μόνο εύκολο είναι να βγεις και να πας να βρεις ένα..
Πραγματικοί πνευματικοί, αυτοί που θα έχουν την διάθεση να σε ακούσουν, να σου λύσουν και την παραμικτη απορία, να μην σε κρίνουν ή να μην σε τιμωρηθούν βάζοντας ένα κανόνα είναι ελάχιστοι..
Άνετα τους χώρας σε ένα σου χέρι...
Αν το θέλεις και έχεις την διάθεση καντω και θα δεις πως μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις..
Μακρυά όμως από άτομα σαν και εμάς εδώ μέσα..
Κανένας μας δεν είναι σε θέση να σου δώσει τις πραγματικές απαντήσεις στα ερωτήματα σου ...
Μόνο παραπλανητικες απαντήσεις θα πάρεις!
Guest 896561
Επισκέπτης

03-04-22

15:24
Ο πνευματικός εν τω μεταξύ, τι λέει εδώ στην ουσία; Μην διαβάζεις, γιατί μπορεί να αμφιβάλλεις και να φύγεις από το ποίμνιο. Οι θρησκείες ανέκαθεν είχαν μια αλλεργία προς την γνώση. Σε πλήρη αντίθεση με τον Ιησού, που έλεγε «ερευνάτε τας γραφάς»Όταν πήγα στον δικό μου άνθρωπο (πνευματικό μου )θέλοντας τότε να μου λύση πολλές από τις απορίες μου και τις τότε αναζητήσεις μου πάνω στο θέμα της θρησκείας μου, μου επισήμανε ποτέ μα ποτέ να μπω στον πειρασμό να διαβάζω τέτοια βιβλία εφόσον η πνευματικοτητα των εγκόσμιων ανθρώπων δεν είναι ικανή να τα κατανοήσει σε τέτοιο βαθμο ώστε να μην φτάσει στην εύκολη παρερμηνεια τους και φυσικά αμφισβήτηση τους ..
Guest 528707
Επισκέπτης

03-04-22

15:24
Μέσω της συζητήσεις.πως δηλαδη να προσπαθησω να βρω?
Είπες ότι έχεις καλές σχέσεις με την μητέρα σου .
Έκανες ποτέ συζήτηση μαζί της ?
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

03-04-22

15:25
Ακραία σκωταδιστικές οι απόψεις του πνευματικού σου.Όταν πήγα στον δικό μου άνθρωπο (πνευματικό μου )θέλοντας τότε να μου λύση πολλές από τις απορίες μου και τις τότε αναζητήσεις μου πάνω στο θέμα της θρησκείας μου, μου επισήμανε ποτέ μα ποτέ να μπω στον πειρασμό να διαβάζω τέτοια βιβλία εφόσον η πνευματικοτητα των εγκόσμιων ανθρώπων δεν είναι ικανή να τα κατανοήσει σε τέτοιο βαθμο ώστε να μην φτάσει στην εύκολη παρερμηνεια τους και φυσικά αμφισβήτηση τους ..
και αντιχριστιανικές αν λάβεις υπόψιν το κατα λουκάν 11.10
''Όποιος ζητάει παίρνει, όποιος ψάχνει βρίσκει, κι όποιος χτυπάει του ανοίγεται.''
Guest 881237
Επισκέπτης

03-04-22

15:26
Ναι μου ειπε να παω για εξομολογησηΜέσω της συζητήσεις.
Είπες ότι έχεις καλές σχέσεις με την μητέρα σου .
Έκανες ποτέ συζήτηση μαζί της ?
μεσω αυτου του μυστηριου πιστευτετε οτι μπορω να καταλαβω αν μου ταιριαζει καποιος ως πνευματικος?
Guest 528707
Επισκέπτης

03-04-22

15:27
Πόσο λάθος και αυτό!Ο πνευματικός εν τω μεταξύ, τι λέει εδώ στην ουσία; Μην διαβάζεις, γιατί μπορεί να αμφιβάλλεις και να φύγεις από το ποίμνιο. Οι θρησκείες ανέκαθεν είχαν μια αλλεργία προς την γνώση. Σε πλήρη αντίθεση με τον Ιησού, που έλεγε «ερευνάτε τας γραφάς»
Ο πνευματικός είπε στην ουσία ότι δεν εχουμρ την αντίστοιχη πνευματικοτητα ώστε να κατανοησουμε τα κάθε αυτου γραπτά...
Μην παρερμηνευεις πάλι τα λεγόμενα τους,κάλλιστα με αυτό αποδεικνειες πως η προκατάληψη πλέον ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΝΩΣΗ είναι ικανή σε αυτό που υποστήριξε

Guest 896561
Επισκέπτης

03-04-22

15:30
Γνωρίζω πολύ καλά τι σου είπε και για ποιον λόγο στο είπε. Πατρονάρισμα σου έκανε, μιας και σε είδε να αμφιβάλεις, ήθελε να σε κρατήσει. Αν ήθελαν να ακολουθήσουν πραγματικά τον λόγο του Χριστού, οι διάφοροι πνευματικοί θα σε άφηναν ελεύθερη να ψαχτείς, να αναζητήσεις και να καταλήξεις στον Χριστιανισμό μετά από προσωπική και συνειδητή απόφαση και επιλογή.Πόσο λάθος και αυτό!
Ο πνευματικός είπε στην ουσία ότι δεν εχουμρ την αντίστοιχη πνευματικοτητα ώστε να κατανοησουμε τα κάθε αυτου γραπτά...
Μην παρερμηνευεις πάλι τα λεγόμενα τους,κάλλιστα με αυτό αποδεικνειες πως η προκατάληψη πλέον ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΝΩΣΗ είναι ικανή σε αυτό που υποστήριξε![]()
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

03-04-22

15:33
Σίγουρα δεν ξέρω από θρησκείες αλλά χοντρικά η όποια εκτίμηση στην παναγιά είναι επειδή έφερε τον jesus.
Ε, sets the tone λίγο ως προς την αντιμετώπιση των θηλυκών γενικότερα ξέρωγω.
Ε, sets the tone λίγο ως προς την αντιμετώπιση των θηλυκών γενικότερα ξέρωγω.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

03-04-22

15:53
Οι Αβρραμικές θρησκείες τη γυναίκα γενικώς την θεωρούν υποχείριο/αντικείμενο του άντρα και ειδικώς είναι για τα σκουπίδια (μη πω τίποτα πιο χοντρό), 50 ευρώ.
Guest 528707
Επισκέπτης

03-04-22

15:55
Τι πάει να πει σου ταιριάζει?Ναι μου ειπε να παω για εξομολογηση
μεσω αυτου του μυστηριου πιστευτετε οτι μπορω να καταλαβω αν μου ταιριαζει καποιος ως πνευματικος?
Στον πνευνατικο γιατί θες να πας καταρχήν..
Νοιωθεις να σε τυρανναει κατι ή θες έναν άνθρωπο να σου λύσει κάποιες απορίες..
Εγώ για αρχή έτσι πήγα..πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια, ήθελα στην κυριολεξία να πεθάνω, ήθελα να μάθω όμως πολλά για το μετά...
Όπως και όταν έχασα ένα πολυ δικό μου άτομο...
Ήμουν χαμένη στην κυριολεξία μέσα στον πόνο μου και ήθελα να βρω κάποιον να μου πει ξέρεις αυτό και αυτό συμβαίνει μετά το τέλος...
Είχα θυμο μέσα μου ,απαιτουσα να μάθω γιατί αυτό σε εμάς και αν είναι καλά πλέον...
Αυτή η απελπισία μου με έφτασε στο προαύλιο ενός ναού με σκοπό να μάθω...
Τυχαίος ναός στη κυριολεξία...
Για κακή -καλή μου τύχη ο ναός ήταν κλειστός ...κανένας δεν υπήρχε..
όταν ξεκίνησα να φύγω ακόμα ποιο χάλια και ακόμα ποιο θυμωμένη γιατί έλεγα τι ναός είναι αυτός που ειναι κλειστός...εγώ τώρα τον έχω ανάγκη και αυτοι τον έχουν κάνει μαγαζάκι με συγκεκριμένες ώρες?
Τελικά φεύγοντας έγινε κάτι το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να το πω εδώ μέσα και βλέποντας τις τις γνωστες αντιδράσεις που μόνο αηδία ακόμα μου προκαλούν...
Αυτό το κάτι λοιπόν με έκανε τελικά να φύγω από εκεί πολύ ποιο ήρεμη σε πολλά θέματα..
Θέλεις ήταν η ανάγκη μου να βρω ένα δεκανικη εκείνη την στιγμή να ακουμπήσω τον πόνο μου ,θέλεις ήταν ο τρόπος και η ηρεμία που μου τα πέρασαν όλα αυτά και ξαφνικά η μαυρίλα έφυγε από μέσα μου ?
Πραγματικά δεν ξέρω...
Ένα πράγμα ξέρω μόνο, πως αυτή την γαλήνη, την ηρεμία και τις απαντήσεις μου, την αλλαγή στον τρόπο που τα βλέπω όλα αυτά δεν θα μου την πρόσφερε ούτε ο μεγαλύτερος πανεπηστημιακος καθηγητής αν μου μιλούσε...
Δεν στηνπροσφερει ανθρώπινη υπόσταση αυτό..Αυτό το λαμβάνεις όντως απο ανθρώπους αλλά μόνο από αυτούς που κρύβουν αγιοσυνη μέσα τους ...
Διάβαζα έψαχνα ρωτούσα αλλά όλο και περισσότερο μπερδεύομουν μέχρι τότε..
Ο θυμος για εμένα ήταν το πιο άσχημο έπειτα από τον πόνο της απώλειας...
Ήμουν προκατειλημμενη ...
Επειτα ακολούθησα αυτά που έπρεπε και με βάση αυτά που είχα μάθει εκείνη την ημέρα... Πήγα σε ένα συγκεκριμένο μου έδωσε και εκείνος τις ίδιες απαντήσεις και μου είπε να διαβάσω κάποια βιβλία αρχικά με σκοπό να μπορέσω να διαβάσω και αυτά που εσύ τώρα θέλεις...
Όχι εστι αποτομα ...
Πίστεψε με αν δεν είχα περάσει πρώτα από τον προθάλαμο (έτσι μου τον ονόμασαν τον δρόμο με τις δικές μου δυσκολίες)δεν θα μπορούσα να ερμηνεύσω και να αντιληφθώ σωστά αυτά που και σήμερα διαβάζω και δεν υπαρχει καμια δόση αμφισβητήσης της αγιοσυνης τους ..
Ύστερα ήρθε και άλλη σφαλιάρα για εμένα ..χοντρή, ήξερα όμως και πήγα κατευθείαν εκεί που γνωριζα ότι αν θα βγω από το νοσοκομείο όρθια θα ευθύνεται μόνο εκείνος..
Αυτά και τιποτε άλλο κορίτσι μου ..
Μην ψάχνεις απεγνωσμένα απαντήσεις..
Η ζωή καμία φορά σου δίνει γεγονότα και σε οδηγούν μόνα τους σε αυτές...
Το ίδιο κάνω και με τα παιδιά μου τώρα..
Ποτε Παρ όλο που ήδη ξέρω μεσα μου βαθιά τι είναι η δική μου πίστη δεν τα πιέζω γιατί ξέρω θα αντιδράσουν όπως έκανα και εγώ...
Ειμαι σίγουρη πλέον πως ο καιρός θα τους δείξει ...
Έλα μετά να μου πεις αν την δική σου πίστη οποία και να είναι αυτή, εμένα λέγεται χριστιανιανισμος, μπορεί να στη αμφισβητήσει ο οποισδηποτε και όχι αυτά που βίωσες εδώ και κανένας άλλος...
Τα ίδια θα πω και σε ένα μουσουλμανο και γενικά σε όποιον άλλον αλλοθρησκο ζει πραγματα μέσα από την δική του πίστη!
Σημασία έχει αυτό που ζεις εσύ ,όχι η ονομασία.
Guest 881237
Επισκέπτης

03-04-22

16:02
Ναι θέλω κάποιον να με καθοδηγεί να με βοηθά να μου λυσει κάποιες απορίες.Τι πάει να πει σου ταιριάζει?
Στον πνευνατικο γιατί θες να πας καταρχήν..
Νοιωθεις να σε τυρανναει κατι ή θες έναν άνθρωπο να σου λύσει κάποιες απορίες..
Εγώ για αρχή έτσι πήγα..πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια, ήθελα στην κυριολεξία να πεθάνω, ήθελα να μάθω όμως πολλά για το μετά...
Όπως και όταν έχασα ένα πολυ δικό μου άτομο...
Ήμουν χαμένη στην κυριολεξία μέσα στον πόνο μου και ήθελα να βρω κάποιον να μου πει ξέρεις αυτό και αυτό συμβαίνει μετά το τέλος...
Είχα θυμο μέσα μου ,απαιτουσα να μάθω γιατί αυτό σε εμάς και αν είναι καλά πλέον...
Αυτή η απελπισία μου με έφτασε στο προαύλιο ενός ναού με σκοπό να μάθω...
Τυχαίος ναός στη κυριολεξία...
Για κακή -καλή μου τύχη ο ναός ήταν κλειστός ...κανένας δεν υπήρχε..
όταν ξεκίνησα να φύγω ακόμα ποιο χάλια και ακόμα ποιο θυμωμένη γιατί έλεγα τι ναός είναι αυτός που ειναι κλειστός...εγώ τώρα τον έχω ανάγκη και αυτοι τον έχουν κάνει μαγαζάκι με συγκεκριμένες ώρες?
Τελικά φεύγοντας έγινε κάτι το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να το πω εδώ μέσα και βλέποντας τις τις γνωστες αντιδράσεις που μόνο αηδία ακόμα μου προκαλούν...
Αυτό το κάτι λοιπόν με έκανε τελικά να φύγω από εκεί πολύ ποιο ήρεμη σε πολλά θέματα..
Θέλεις ήταν η ανάγκη μου να βρω ένα δεκανικη εκείνη την στιγμή να ακουμπήσω τον πόνο μου ,θέλεις ήταν ο τρόπος και η ηρεμία που μου τα πέρασαν όλα αυτά και ξαφνικά η μαυρίλα έφυγε από μέσα μου ?
Πραγματικά δεν ξέρω...
Ένα πράγμα ξέρω μόνο, πως αυτή την γαλήνη, την ηρεμία και τις απαντήσεις μου, την αλλαγή στον τρόπο που τα βλέπω όλα αυτά δεν θα μου την πρόσφερε ούτε ο μεγαλύτερος πανεπηστημιακος καθηγητής αν μου μιλούσε...
Δεν στηνπροσφερει ανθρώπινη υπόσταση αυτό..Αυτό το λαμβάνεις όντως απο ανθρώπους αλλά μόνο από αυτούς που κρύβουν αγιοσυνη μέσα τους ...
Διάβαζα έψαχνα ρωτούσα αλλά όλο και περισσότερο μπερδεύομουν μέχρι τότε..
Ο θυμος για εμένα ήταν το πιο άσχημο έπειτα από τον πόνο της απώλειας...
Ήμουν προκατειλημμενη ...
Επειτα ακολούθησα αυτά που έπρεπε και με βάση αυτά που είχα μάθει εκείνη την ημέρα... Πήγα σε ένα συγκεκριμένο μου έδωσε και εκείνος τις ίδιες απαντήσεις και μου είπε να διαβάσω κάποια βιβλία αρχικά με σκοπό να μπορέσω να διαβάσω και αυτά που εσύ τώρα θέλεις...
Όχι εστι αποτομα ...
Πίστεψε με αν δεν είχα περάσει πρώτα από τον προθάλαμο (έτσι μου τον ονόμασαν τον δρόμο με τις δικές μου δυσκολίες)δεν θα μπορούσα να ερμηνεύσω και να αντιληφθώ σωστά αυτά που και σήμερα διαβάζω και δεν υπαρχει καμια δόση αμφισβητήσης της αγιοσυνης τους ..
Ύστερα ήρθε και άλλη σφαλιάρα για εμένα ..χοντρή, ήξερα όμως και πήγα κατευθείαν εκεί που γνωριζα ότι αν θα βγω από το νοσοκομείο όρθια θα ευθύνεται μόνο εκείνος..
Αυτά και τιποτε άλλο κορίτσι μου ..
Μην ψάχνεις απεγνωσμένα απαντήσεις..
Η ζωή καμία φορά σου δίνει γεγονότα και σε οδηγούν μόνα τους σε αυτές...
Το ίδιο κάνω και με τα παιδιά μου τώρα..
Ποτε Παρ όλο που ήδη ξέρω μεσα μου βαθιά τι είναι η δική μου πίστη δεν τα πιέζω γιατί ξέρω θα αντιδράσουν όπως έκανα και εγώ...
Ειμαι σίγουρη πλέον πως ο καιρός θα τους δείξει ...
Έλα μετά να μου πεις αν την δική σου πίστη οποία και να είναι αυτή, εμένα λέγεται χριστιανιανισμος, μπορεί να στη αμφισβητήσει ο οποισδηποτε και όχι αυτά που βίωσες εδώ και κανένας άλλος...
Τα ίδια θα πω και σε ένα μουσουλμανο και γενικά σε όποιον άλλον αλλοθρησκο ζει πραγματα μέσα από την δική του πίστη!
Σημασία έχει αυτό που ζεις εσύ ,όχι η ονομασία.
αυτό εννοώ να βρω κάποιον που να μου ταιριάζει .
Πραγματικοί πνευματικοί, αυτοί που θα έχουν την διάθεση να σε ακούσουν, να σου λύσουν και την παραμικτη απορία, να μην σε κρίνουν ή να μην σε " τιμωρησου" όπως λένε πολλοί βάζοντας ένα κανόνα είναι ελάχιστοι
Δηλαδή να πάω και τι να πω ?
Guest 528707
Επισκέπτης

03-04-22

16:09
Θα πας και θα πεις αυτό που θες ..Ναι θέλω κάποιον να με καθοδηγεί να με βοηθά να μου λυσει κάποιες απορίες.
αυτό εννοώ να βρω κάποιον που να μου ταιριάζει .
Δηλαδή να πάω και τι να πω ?
Ξεκάθαρα κορίτσι μου ...ούτε ντροπες ουτε τίποτα..
Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικά του ..
Αλλα τα συζητας μαζί τους ,αλλα με ψυχολόγους και άλλα με τους γονείς σου..
Πότε με αγνωστους ακόμα και αυτά που σου λεω εγώ τώρα αν σε κλωτσάνε τα πετάς αυτόματα, δεν με ξέρεις...
Θέλω όμως να έχεις πίστη και το κυριότερο να μιλάς με την μητέρα σου , να μην απογοητευθεις ...
Οτιδήποτε, πάντα συζήτηση με εκείνη και θα ακούς μόνο εκείνη που σε ξέρει καλα και θα διαπιστώσει αν σου κάνει καλό όλο αυτό...
Οτιδήποτε πεις με τον πνευματικό θα της τα πεις γιατί πλεον με όλα αυτά που βλέπω αμφισβητώ πολλούς και σε αυτό το κομμάτι..
Και εγώ απογοητευτικα απο πνευματικό ...ήταν αιτία να μείνω μακρυά από αυτό και φυσικά ο θυμος μου είχε ρίζες και απο εκεί..
Γενικά ξεκινα να βγάζεις και σε αυτό το κομμάτι, κρύβεις πολλά κορίτσι μου

Guest 881237
Επισκέπτης

03-04-22

16:14
Ευχαριστώ πολύ.Θα πας και θα πεις αυτό που θες ..
Ξεκάθαρα κορίτσι μου ...ούτε ντροπες ουτε τίποτα..
Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικά του ..
Αλλα τα συζητας μαζί τους ,αλλα με ψυχολόγους και άλλα με τους γονείς σου..
Πότε με αγνωστους ακόμα και αυτά που σου λεω εγώ τώρα αν σε κλωτσάνε τα πετάς αυτόματα, δεν με ξέρεις...
Θέλω όμως να έχεις πίστη και το κυριότερο να μιλάς με την μητέρα σου , να μην απογοητευθεις ...
Οτιδήποτε, πάντα συζήτηση με εκείνη και θα ακούς μόνο εκείνη που σε ξέρει καλα και θα διαπιστώσει αν σου κάνει καλό όλο αυτό...
Οτιδήποτε πεις με τον πνευματικό θα της τα πεις γιατί πλεον με όλα αυτά που βλέπω αμφισβητώ πολλούς και σε αυτό το κομμάτι..
Και εγώ απογοητευτικα απο πνευματικό ...ήταν αιτία να μείνω μακρυά από αυτό και φυσικά ο θυμος μου είχε ρίζες και απο εκεί..
Γενικά ξεκινα να βγάζεις και σε αυτό το κομμάτι, κρύβεις πολλά κορίτσι μου![]()
Δηλαδή να πω γεια σας θα γίνετε ο πνευματικός μου ?? Περίεργο δεν είναι αυτό ? Κ πως θα ξέρω αν είναι καλός ?
Εντάξει η μητέρα μου σίγουρα με αγαπάει δεν είναι όμως αλάνθαστη...
Τι κρύβω ? Χαχακρύβεις πολλά κορίτσι μου
Guest 528707
Επισκέπτης

03-04-22

16:23
Η μάνα δεν είναι αλάνθαστη προς θεού ποιος είπε κάτι τέτοιο..Ευχαριστώ πολύ.
Δηλαδή να πω γεια σας θα γίνετε ο πνευματικός μου ?? Περίεργο δεν είναι αυτό ? Κ πως θα ξέρω αν είναι καλός ?
Εντάξει η μητέρα μου σίγουρα με αγαπάει δεν είναι όμως αλάνθαστη...
Τι κρύβω ? Χαχα
Ίσα ίσα ξέρεις τι λάθη κάνουμε καμία φορά μόνο και μόνο από τον φόβο μας...
Μην αρχίσω να σου πω τα δικά μου θα με καταγγέλλουν στο χαμόγελο του παιδιου οι αλάνθαστοι εδώ μέσα

Η μάνα όμως δεν θα πει στο παιδί της κάτι το οποί θα κρύβει άλλα από πίσω..
Τα υπόλοιπα τα συνεχίζουμε

Guest 881237
Επισκέπτης

03-04-22

16:28
Ναι είναι ανθρώπινοΗ μάνα δεν είναι αλάνθαστη προς θεού ποιος είπε κάτι τέτοιο..
Ίσα ίσα ξέρεις τι λάθη κάνουμε καμία φορά μόνο και μόνο από τον φόβο μας...
Μην αρχίσω να σου πω τα δικά μου θα με καταγγέλλουν στο χαμόγελο του παιδιου οι αλάνθαστοι εδώ μέσα
Η μάνα όμως δεν θα πει στο παιδί της κάτι το οποί θα κρύβει άλλα από πίσω..
Τα υπόλοιπα τα συνεχίζουμε![]()

Ευχαριστώ!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

03-04-22

16:35
και στο Ισλάμ η Παναγία έχει τη θέση της. Είναι η ενάρετη Μαριάμ που έφερε στο κόσμο κατόπιν εντολής Του Αλλάχ τον Προφήτη Ίσα ( οι μουσουλμάνοι απορρίπτουν την ονομασία Ιησούς γιατί σημαίνει υιός Του Θεού και αυτό το θεωρούν είδος πολυθεϊσμού που λέγεται Σιρκ στα Αραβικά και είναι το ύψιστο αμάρτημα ).
Ακόμα και στο Ισλάμ υπάρχει σημαντική γυναικεία παρουσία. Συγκεκριμένα οι γυναίκες του προφήτου Μουχάμμαντ. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα των πιστών θεωρείται η Αϊσά ( αυτή που παντρεύτηκε ο Προφήτης όταν εκείνη ήταν μόλις 9 ετών ). Ήταν από τις αγαπημένες του και γνώριζε πάρα πολλά, τα περισσότερα χαντίθ ( ρήσεις του προφήτου ) κατεγράφησαν από τους μαθητές του και από εκείνη. Επίσης και τα φύλλα εις τα οποία ο προφήτης έγραφε το ιερό Κοράνι τα φύλαγε μια από τις γυναίκες του, η Χάμζα.
Ακόμα και στο Ισλάμ υπάρχει σημαντική γυναικεία παρουσία. Συγκεκριμένα οι γυναίκες του προφήτου Μουχάμμαντ. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα των πιστών θεωρείται η Αϊσά ( αυτή που παντρεύτηκε ο Προφήτης όταν εκείνη ήταν μόλις 9 ετών ). Ήταν από τις αγαπημένες του και γνώριζε πάρα πολλά, τα περισσότερα χαντίθ ( ρήσεις του προφήτου ) κατεγράφησαν από τους μαθητές του και από εκείνη. Επίσης και τα φύλλα εις τα οποία ο προφήτης έγραφε το ιερό Κοράνι τα φύλαγε μια από τις γυναίκες του, η Χάμζα.
Guest 528707
Επισκέπτης

03-04-22

16:36
Μπροστά στην δική σου γνώση Ηλία μου τώρα τι να πω ...Γνωρίζω πολύ καλά τι σου είπε και για ποιον λόγο στο είπε. Πατρονάρισμα σου έκανε, μιας και σε είδε να αμφιβάλεις, ήθελε να σε κρατήσει. Αν ήθελαν να ακολουθήσουν πραγματικά τον λόγο του Χριστού, οι διάφοροι πνευματικοί θα σε άφηναν ελεύθερη να ψαχτείς, να αναζητήσεις και να καταλήξεις στον Χριστιανισμό μετά από προσωπική και συνειδητή απόφαση και επιλογή.
Να αμφισβητήσω την ιεροσυνη του ...
Ποια είμαι εγώ άλλωστε και το εννοώ...πολυ μικρή απεναντι σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν έχω ούτε την δύναμη της σκέψεις να το κάνω...
Άλλωστε δεν έχω το δικό σου χάρισμα,ώστε να κρίνω κάποιον που ούτε καν τον έχω δει

Να σαι καλα Ηλία για την προσπάθεια, πιστεψεμε όμως και λυπάμαι που θα στο πω αλλα με τέτοιο πρόλογο ,ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο ούτε 5 χρονο δεν πείθεις για την αμεροληψια σου σε όλο αυτό

Έπειτα μην μάχεστε για το αντίθετο...εκεί που θα κριθούμε κανένας μας δεν ξέρει τους κανόνες του συγκεκριμένου παιχνιδιού άρα ποιος ο λόγος να με πείσεις ή να σε πείσω,γιατί συζήτηση δεν το λες αυτό,άλλωστε απλή απάντηση έδωσα και επιλογή σε ένα νέο άνθρωπο να ψαχτεί για απαντήσεις, δεν κάνουμε προσηλυτισμο εδω μέσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.