Έτσι ακριβώς..
Θυμάστε που σας έλεγα για τον φίλο μου και την "γκόμενα" που ήθελε να τις κάνει όλα τα έξοδα;
Τελικά είχα κάνει λάθος,εχτές που ξαναμίλησα μου είπε ότι αυτή δεν πλήρωσε ούτε καν τα εισιτήρια για τις διακοπές.Και ξέρετε τι δώρο του έκανε όταν γύρισαν για να τον ευχαρίστηση...2-3 φανελάκια από το καλάθι τους κυρ πέτρου
Τώρα το άλλο το καλο.Μου έλεγε εχτές για την αδελφή του,ότι παίρνει 850E και συνεχεια μου λέει ρε θανάση την βλεπω να αγοράζει ρούχα,παπουτσια,πήρε αμάξι κτλπ.Και εγώ μου λέει ρε δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Και την ρωτάει λοιπών την καλή σου..(23 χρόνον η αδελφή,έτσι για να βλέπουμε λιγάκι και τις ηλικίες.).Πως το καταφέρνει αυτό.
Και πια ήταν η απάντηση.Εγώ του λέει όπου και να πάω δεν πληρώνω μια,όλα τα πληρώνει ο ταδε (a.k.a ο μαλάκας).Και όχι μονο τα πληρώνει αλλα αν μπορεί ας κάνει και αλλιώς,γιατί λέει η κυρα,το απαιτώ (μάλιστα αυτήν ακριβώς την λέξη μου είπε ο φίλος μου) αν δεν το έκανε θα τον παρατούσα και θα έβρισκα άλλον.Δεν το ξέραμε που θα πληρώνω εγώ!!Τα σχόλια δικά σας.Και τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα στις μέρες μας,ο κάθε ένας είμαι σίγουρος ότι θα έχει να πει τουλάχιστον από ένα,που έχει τύχη να πέσει στην αντίληψη του.Aρα κάτι δεν πάει καλά εδώ...
Εδώ θα ρίξω μεγάλο μέρος τις ευθύνης στους άντρες(που όντως μου/δούλοι). Αντί να την κάνουν ξεφτίλα μέσα στο μαγαζί και να σηκωθούν να φύγουν,κάθονται και ανέχονται τις παραλογες απαιτήσεις που έχει η κάθε μια κοκοτίτσα.Τέτοιου είδους κοκοτίτσες (που πληθαίνουν μέρα με την ημερα..) ούτε να τις φτύσεις δεν αξίζουν,τις ρεζιλεύεις γίνεσαι καπνός,και έχει στα ματια σου ανοιχτά,για την επομενη.