nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:51 Ο nfk έγραψε: #1 24-08-08 21:51 Βασικά κοίταξα την IP του Ι-School και βρήκα πως ο Server είναι στις Η.Π.Α.. Μήπως εκεί είναι ο ISP του server? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 01:26 Ο Anarki έγραψε: #2 25-08-08 01:26 Αν κάνεις traceroute πάει Αμερική, οπότε λογικά ναι. Κι εγώ που είχα στήσει μια σελίδα για το guild μου στο WoW είχα αγοράσει hosting σε αμερικάνικο server, δεν είναι κάτι περίεργο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βασικά κοίταξα την IP του Ι-School και βρήκα πως ο Server είναι στις Η.Π.Α.. Μήπως εκεί είναι ο ISP του server? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 01:26 Ο Anarki έγραψε: #2 25-08-08 01:26 Αν κάνεις traceroute πάει Αμερική, οπότε λογικά ναι. Κι εγώ που είχα στήσει μια σελίδα για το guild μου στο WoW είχα αγοράσει hosting σε αμερικάνικο server, δεν είναι κάτι περίεργο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν κάνεις traceroute πάει Αμερική, οπότε λογικά ναι. Κι εγώ που είχα στήσει μια σελίδα για το guild μου στο WoW είχα αγοράσει hosting σε αμερικάνικο server, δεν είναι κάτι περίεργο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.