ΠΑΣΟΚ: Εκλογές στις 6 Οκτωβρίου 2024

Ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    11
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Πάει για περίπατο λογικά ο Ανδρουλάκης
 
Πάντως σε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που έγιναν η διαφορά έφτανε τις 20 μονάδες υπέρ του Ανδρουλακη.
Δε νομίζω να υπάρξει συσπείρωση εναντίον του Ανδρουλάκη, αφού ο Δούκας δε δείχνει να πείθει ιδιαίτερα.. γενικά και οι δύο αδύναμες υποψηφιότητες.
 
Άντε εχω αγωνια να βγει ο βλαχοκρητικάτσης που δεν ξερει να μιλήσει.
 
Αυτο ευνοεί τον Δούκα πάντως
 
Ίσως γιατί είναι πιθανό να απέχουν ψηφοφόροι της Διαμαντοπούλου που θα πήγαιναν προς Ανδρουλάκη τώρα.

Ίσως, όμως από την άλλην ο Ανδρουλάκης είχε ήδη προβάδισμα 25,000 ψήφων στον Α γύρο γεγονός που σημαίνει ότι η χαμηλή συμμετοχή μπορεί να τον ευνοήσει καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο μεγάλο κύμα εναντίον του.
 
Ο γιδοβοσκός θα βγει. Ο Δούκας θα είχε ελπίδες αν κατάφερνε να κερδίσει την Αθήνα, αλλά όπως αποδείχθηκε στον προηγούμενο γύρο μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Η επαρχία Ανδρουλάκη θα ψηφίσει και θα του δώσει και μεγάλο boost η Κρήτη.
 
Ο γιδοβοσκός θα βγει. Ο Δούκας θα είχε ελπίδες αν κατάφερνε να κερδίσει την Αθήνα, αλλά όπως αποδείχθηκε στον προηγούμενο γύρο μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Η επαρχία Ανδρουλάκη θα ψηφίσει και θα του δώσει και μεγάλο boost η Κρήτη.

Ε αν είχε πατήσει κάποιες φορές στον Δήμο και το Δημαρχείο του τότε ίσως κέρδιζε την Αθηνά. Όμως από την στιγμή που ανέβηκε μόνο 2-3 φορές έκανε την τιμή να εμφανιστεί και αυτό για να οργανώσει πορείες υπέρ της Παλαιστίνης.
 
Σαρωτική νίκη Ανδρουλακη μέσα στην Αθήνα.

IMG_9123.png
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top