Επανέρχομαι με μέρος 2ο.
Cleansed: Disclaimers: Δεν έχω ξαναδει το παλιό ανέβασμα του Βογιατζή, δεν έχω ξαναδεί Cane και δεν ήμουνα και familiar με το ύφος των έργων της.
Είχα διαβάσει την περιγραφή, μου φαινόταν αρκετά ενδιαφέρουσα + γούσταρα άπειρα το καστ. Θα πω ότι εντέλει δεν ήταν αυτό που περίμενα, κυρίως ως κείμενο/έργο. Ο αφαιρετικός; να το πω λόγος με μπέρδευε και με έκανε να μην μπορώ να "χαθώ" εκεί που θα έπρεπε; Να μη το νιώσω όσο θα έπρεπε; Δεν ξέρω πως να το πω.
Σίγουρα η ποσότητα γυμνού και όσων γίνονται κάτι σου μεταφέρει αλλά για μένα δεν ήταν αρκετό.
Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω συνεπώς "βαρύ" αφού δεν με άγγιξε τόσο αλλά κυρίως "άβολο", όχι λόγω της γύμνιας του, αλλά επειδή είσαι σε μία φάση "το πιάνω, το πιάνω, το χασα" και "disturbing" λόγω των βασανιστηρίων.
Ωστόσο οι ερμηνείες μου άρεσαν ΠΟΛΥ, ειδικά της Μηνά, του Ραφτόπουλου και φυσικά του Καπουράνη + για τέτοια απαιτητικά έργα δεν μπορώ να μην βγάλω το καπέλο στο θιάσο. Overall από εμένα NAI.
Η Κουζίνα: Μου άρεσε αρκετά ως έργο και νομίζω προβάλλει αρκετά καλά αυτά που θέλει. Ανα διαστήματα πολύ φασαριόζικη αλλά ακριβώς αυτός ήταν ο σκοπός υποθέτω. Σαράντης ταλεντάρα, πολύ καλό καστ γενικότερα. Μεγάλο ΝΑΙ.
Merde!: Δεύτερος Κουτλής στη σειρά, αντίστοιχη φασαρία και μελωδικότητα. Παρόλο που δνε είμαι της κωμωδίας, το ευχαριστήθηκα πολύ, ΝΑΙ (αν και πλέον έχει κατέβει νομίζω).
Μια ζωή: Δεν μπορείς να μην πεις ρισπεκτ για την Μεντή, ποντάρω άλλωστε ότι και οι περισσότεροι για εκείνη θα πηγαίνουν. Η όλη φάση μου θύμισε λίγο το πάρτυ της ζωής μου και πιστεύω ότι ηλικίες 50+ τύπου θα μπορούν να ταυτιστούν περισσότερο. ΝΑΙ αλλά μόνο λόγω Μεντή.
Στρακαστρούκες: Πίστευα ότι θα είναι περισσότερο δραματικό, περίμενα τα κωμικά μέρη να μην είναι τόσα πολλά, με χάλασε αυτό. Ο Σαμόλης είναι καλός περφόρμερ (προσωπικά δεν τον ήξερα και έμαθα αυτή τη σεζόν ότι γενικά τραγουδάει κιόλας), ίσως και να έπρεπε να το περίμενω ότι θα είναι κάπως έτσι ο μόνολογος, δεν ξέρω. Από εμένα ΟΧΙ.
Ο χορός των εραστών: Μωρέ μου άρεσε απλά περίμενα περισσότερο. Και να μου αρέσει και σε διάρκεια. Δεν ήξερα/θυμόμουν ότι θα είναι τόσο αφηγηματικό. Συγκινητικό ωστόσο και η Μαρίσα απ' τις πιο "φυσικές" ερμηνείες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Οριακά ΟΧΙ (αν και επίσης, έχει πια κατέβει).
Συνεχίζεται..