chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.553 μηνύματα. Σάββατο στις 17:26 Ο chester20080: #1 21-03-26 17:26 Εντωμεταξύ το τραγούδι λέγεται Mr brightside. Bright λαμπρός Λαμπρή Πάσχα Σημείωση συντονιστή: το θέμα προέκυψε από το thread Πάσχα 2025. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 17:33 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.356 μηνύματα. Κυριακή στις 07:01 Η touvlo έγραψε: #2 Κυριακή στις 07:01 Εν τω μεταξύ, ο καιρός μόνο πασχαλινός δεν είναι. Βέβαια φέτος είναι πολύ νωρίς. Ήρθα Ελλάδα με καλοκαιρινά ρούχα και τα φορώ δυο δυο τα μπλουζάκια, μπας και ζεσταθώ και ξέμεινα. Πήγα την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, που μου θυμίζουν την εφηβική μου ηλικία και τους λατρεύω. Κρύο ρε παιδιά! Τότε θυμάμαι, μύριζε Άνοιξη, ενώ τώρα ήταν χειμώνας. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Κυριακή στις 08:09 Η adams33 έγραψε: #3 Κυριακή στις 08:09 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εν τω μεταξύ, ο καιρός μόνο πασχαλινός δεν είναι. Βέβαια φέτος είναι πολύ νωρίς. Ήρθα Ελλάδα με καλοκαιρινά ρούχα και τα φορώ δυο δυο τα μπλουζάκια, μπας και ζεσταθώ και ξέμεινα. Πήγα την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, που μου θυμίζουν την εφηβική μου ηλικία και τους λατρεύω. Κρύο ρε παιδιά! Τότε θυμάμαι, μύριζε Άνοιξη, ενώ τώρα ήταν χειμώνας. Click για ανάπτυξη... Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 104 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο eupalinaros: #4 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... Click για ανάπτυξη... Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Σήμερα στις 08:04 Η adams33 έγραψε: #5 Σήμερα στις 08:04 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. Click για ανάπτυξη... 25η Μαρτίου 2021 ...Το πρωί ηλιο παρέλαση και μετα ξαφνικά συννεφιά χιόνι και μετά ξανά ήλιο ...Εκείνη την χρονία είχε παγώσει ολες τις ανθισμένες αμυγδαλιες ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 nimbus Χρύσιππος Ο Σολεύς johnsala Paragontas7000 еще один пророк р... touvlo Ωρορα rafaela11 charmander Wonderkid chester20080 Scandal camil eupalinaros many of Filip thenutritionist Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντωμεταξύ το τραγούδι λέγεται Mr brightside. Bright λαμπρός Λαμπρή Πάσχα Σημείωση συντονιστή: το θέμα προέκυψε από το thread Πάσχα 2025.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.356 μηνύματα. Κυριακή στις 07:01 Η touvlo έγραψε: #2 Κυριακή στις 07:01 Εν τω μεταξύ, ο καιρός μόνο πασχαλινός δεν είναι. Βέβαια φέτος είναι πολύ νωρίς. Ήρθα Ελλάδα με καλοκαιρινά ρούχα και τα φορώ δυο δυο τα μπλουζάκια, μπας και ζεσταθώ και ξέμεινα. Πήγα την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, που μου θυμίζουν την εφηβική μου ηλικία και τους λατρεύω. Κρύο ρε παιδιά! Τότε θυμάμαι, μύριζε Άνοιξη, ενώ τώρα ήταν χειμώνας. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Κυριακή στις 08:09 Η adams33 έγραψε: #3 Κυριακή στις 08:09 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εν τω μεταξύ, ο καιρός μόνο πασχαλινός δεν είναι. Βέβαια φέτος είναι πολύ νωρίς. Ήρθα Ελλάδα με καλοκαιρινά ρούχα και τα φορώ δυο δυο τα μπλουζάκια, μπας και ζεσταθώ και ξέμεινα. Πήγα την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, που μου θυμίζουν την εφηβική μου ηλικία και τους λατρεύω. Κρύο ρε παιδιά! Τότε θυμάμαι, μύριζε Άνοιξη, ενώ τώρα ήταν χειμώνας. Click για ανάπτυξη... Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 104 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο eupalinaros: #4 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... Click για ανάπτυξη... Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Σήμερα στις 08:04 Η adams33 έγραψε: #5 Σήμερα στις 08:04 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. Click για ανάπτυξη... 25η Μαρτίου 2021 ...Το πρωί ηλιο παρέλαση και μετα ξαφνικά συννεφιά χιόνι και μετά ξανά ήλιο ...Εκείνη την χρονία είχε παγώσει ολες τις ανθισμένες αμυγδαλιες ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 nimbus Χρύσιππος Ο Σολεύς johnsala Paragontas7000 еще один пророк р... touvlo Ωρορα rafaela11 charmander Wonderkid chester20080 Scandal camil eupalinaros many of Filip thenutritionist Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εν τω μεταξύ, ο καιρός μόνο πασχαλινός δεν είναι. Βέβαια φέτος είναι πολύ νωρίς. Ήρθα Ελλάδα με καλοκαιρινά ρούχα και τα φορώ δυο δυο τα μπλουζάκια, μπας και ζεσταθώ και ξέμεινα. Πήγα την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, που μου θυμίζουν την εφηβική μου ηλικία και τους λατρεύω. Κρύο ρε παιδιά! Τότε θυμάμαι, μύριζε Άνοιξη, ενώ τώρα ήταν χειμώνας.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Κυριακή στις 08:09 Η adams33 έγραψε: #3 Κυριακή στις 08:09 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εν τω μεταξύ, ο καιρός μόνο πασχαλινός δεν είναι. Βέβαια φέτος είναι πολύ νωρίς. Ήρθα Ελλάδα με καλοκαιρινά ρούχα και τα φορώ δυο δυο τα μπλουζάκια, μπας και ζεσταθώ και ξέμεινα. Πήγα την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, που μου θυμίζουν την εφηβική μου ηλικία και τους λατρεύω. Κρύο ρε παιδιά! Τότε θυμάμαι, μύριζε Άνοιξη, ενώ τώρα ήταν χειμώνας. Click για ανάπτυξη... Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 104 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο eupalinaros: #4 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... Click για ανάπτυξη... Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Σήμερα στις 08:04 Η adams33 έγραψε: #5 Σήμερα στις 08:04 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. Click για ανάπτυξη... 25η Μαρτίου 2021 ...Το πρωί ηλιο παρέλαση και μετα ξαφνικά συννεφιά χιόνι και μετά ξανά ήλιο ...Εκείνη την χρονία είχε παγώσει ολες τις ανθισμένες αμυγδαλιες ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 nimbus Χρύσιππος Ο Σολεύς johnsala Paragontas7000 еще один пророк р... touvlo Ωρορα rafaela11 charmander Wonderkid chester20080 Scandal camil eupalinaros many of Filip thenutritionist Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εν τω μεταξύ, ο καιρός μόνο πασχαλινός δεν είναι. Βέβαια φέτος είναι πολύ νωρίς. Ήρθα Ελλάδα με καλοκαιρινά ρούχα και τα φορώ δυο δυο τα μπλουζάκια, μπας και ζεσταθώ και ξέμεινα. Πήγα την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς, που μου θυμίζουν την εφηβική μου ηλικία και τους λατρεύω. Κρύο ρε παιδιά! Τότε θυμάμαι, μύριζε Άνοιξη, ενώ τώρα ήταν χειμώνας. Click για ανάπτυξη... Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά....
eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 104 μηνύματα. Χθες στις 14:55 Ο eupalinaros: #4 Χθες στις 14:55 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... Click για ανάπτυξη... Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Σήμερα στις 08:04 Η adams33 έγραψε: #5 Σήμερα στις 08:04 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. Click για ανάπτυξη... 25η Μαρτίου 2021 ...Το πρωί ηλιο παρέλαση και μετα ξαφνικά συννεφιά χιόνι και μετά ξανά ήλιο ...Εκείνη την χρονία είχε παγώσει ολες τις ανθισμένες αμυγδαλιες ... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μύριζε και ήταν Άνοιξη όλα τα δέντρα άνθισαν απλά τώρα έχει λίγες μέρες ξανακρυωσε ... Κλασικά ο Μάρτης αυτά κάνει...Γδαρτης και παλουκοκαφτης δεν λένε... Δεν θυμάμαι ποια χρόνια ήταν τέτοια εποχή είχαν ανθίσει τα πάντα και μετά έριξε ένα χιόνι για μια μερα και τα πάγωσε όλα .... Παλτό θα θες στην Ανάσταση το μόνο σίγουρο, έτσι και σκάσεις με σακακι την έβαψες... Τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες θες χοντρό ακόμα εδώ στο βορρά.... Click για ανάπτυξη... Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.778 μηνύματα. Σήμερα στις 08:04 Η adams33 έγραψε: #5 Σήμερα στις 08:04 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. Click για ανάπτυξη... 25η Μαρτίου 2021 ...Το πρωί ηλιο παρέλαση και μετα ξαφνικά συννεφιά χιόνι και μετά ξανά ήλιο ...Εκείνη την χρονία είχε παγώσει ολες τις ανθισμένες αμυγδαλιες ...
Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Ε καλά αυτό μας έλειπε...να κάνει από τώρα ζέστες! Με τίποτα! Ακόμα και Απρίλη έχει χιονίσει (ακόμη και πέρσι 8/4 έριξε χιονόνερο εδώ που μένω). Το 2003 έριξε πολύ χιόνι στις 7/4 (μωρό ήμουν τότε προφανώς και δεν το θυμάμαι) κι αν θες κι άλλες χρονιές θυμάμαι που να έριξε χιονόνερο (πχ το 2005 στις 1/4, το 2008 στις 6/4, το 2012 στις 9/4, το 2015 στις 6-7/4, το 2020 στις 1-2/4, το 2022 στις 5/4 - αν και ήταν παγωμένη βροχή, το 2025 στις 8/4). Τα έτη 2012 και το 2015 ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και το γύρισε σε χιονόνερο. Σίγουρα έχει χιονίσει και Μάρτιο πολλές φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν αν θυμάμαι καλά το 2022 που το είχε στρώσει και σε κάποια σημεία. Click για ανάπτυξη... 25η Μαρτίου 2021 ...Το πρωί ηλιο παρέλαση και μετα ξαφνικά συννεφιά χιόνι και μετά ξανά ήλιο ...Εκείνη την χρονία είχε παγώσει ολες τις ανθισμένες αμυγδαλιες ...