Πάσχα 2026

Και του χρόνου με Υγεία!!

IMG_6337.jpeg

Χριστός Ανέστη παιδιά, και του χρόνου!!!

Χρονια πολλα...αν ανεστη ή οχι δεν ξερω...Ανεστη δεν ανεστη....ψυχανεμιζομαι απ οσα εχουν αφησει να φανουν οτι ο Χριστος ηταν και γαμω τα ατομα...αγαπη..ειρη νη και χαρα.Κια χιουμορ.

1775943042495.png

Μονο σε εμάς τζουφια πράγματα απο βεγγαλικά;
23:58 ειχε παει με σιγή ιχθύος και μετα παλι λίγα πράγματα...

Χριστός Ανέστη 🌷
Γαλήνη στο νου και την ψυχή σας.
Να περάσετε όμορφα με τους οικείους σας .

Μονο σε εμάς τζουφια πράγματα απο βεγγαλικά;
23:58 ειχε παει με σιγή ιχθύος και μετα παλι λίγα πράγματα...
Στην Αθήνα πολλοί δήμοι τα έχουν απαγορεύσει, κυρίως επειδή τρομάζουν τα ζώα υπερβολικά πολύ + τραυματίζονται κάθε χρόνο άνθρωποι.
Ειδικα όσοι έχουν σκυλιά γατακια κάθε χρόνο τέτοια εποχή υποφέρουμε μην χτυπήσουν στον πανικό τους.

Χριστός Ανέστη!
Καλό Πάσχα σε όλους.
Υγεία και χαρά σε σας και στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Στην Αθήνα πολλοί δήμοι τα έχουν απαγορεύσει, κυρίως επειδή τρομάζουν τα ζώα υπερβολικά πολύ + τραυματίζονται κάθε χρόνο άνθρωποι.
Αλήθεια; Έχεις κάποιο λινκ για αυτό; Πώς το κάνουν; Ελέγχουν τα μαγαζιά ή κάνουν περιπολίες σε εκκλησίες; Δεν το ήξερα και με ενδιαφέρει γιατί κι εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη με αυτό αλλά είχε πολύ λίγα και πιο πολύ μετά τις 00:30.

Πάμε και στο παρασύνθημα.

Και του χρόνου :beer:

IMG_6349.jpeg

Αλήθεια; Έχεις κάποιο λινκ για αυτό; Πώς το κάνουν; Ελέγχουν τα μαγαζιά ή κάνουν περιπολίες σε εκκλησίες; Δεν το ήξερα και με ενδιαφέρει γιατί κι εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη με αυτό αλλά είχε πολύ λίγα και πιο πολύ μετά τις 00:30.
Απ' ότι πέτυχε το μάτι μου, ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού φέτος το ανακοίνωσε, αλλά φαίνεται να μην είναι παράνομο αλλά σύσταση:

Βλεπω έγιναν και συλλήψεις όσοι το παραεκαναν

Και εμένα ο γλυκούλης μου χθες ταλαιπωρήθηκε πολύ!

χρόνια πολλά σε όλ@ς! :popeanim:

μπούχτισα στο φαΐ! :giveup:

μλκ κλαίω με τους influencers, πραγματικά αν είναι δυνατόν ανέβασε βλογκ σε φάση “haunted places”

IMG_6358.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back