Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. Τετάρτη στις 11:42 Ο Paragontas7000: #61 15-04-26 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και αφού έτσι λένε, τί να πω ; Το έχω ακούσει. Κι άλλα τέτοια παρόμοια. Χρόνια τώρα. Cringe, ξε-gringe, λέγεται... Και σιγά μην απαντάς..."αληθώς". Αφού για σένα δεν Ανέστη, το αληθώς πού κολλάει ; Σε κάθε περίπτωση, αυτό το "Έτσι λένε...", υποθέτω ότι λέγεται για πλάκα. Τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω... Υ.Γ. Και δεν ήρθα να "την πω", χρονιάρες μέρες ή να ταράξω τα νερά. Ταράσσονται και χωρίς εμένα... Click για ανάπτυξη... Στα 15 μου ελεγα Αληθως Ασβεστη ή Ας προσεχε, κατι τετοιες μαλακιες. Μετα επηξε λιγο το μυαλο και απανταω αληθως ο κυριος που ειναι το σωστο. Χρονια πολλα σε ολες ολους ολ@ Λεμε οχι στα κοκκιναυγουλα και χρυσαυγουλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Meanwhile 35 χρονων μαντραχαλος ο τυπος Τελευταία επεξεργασία: Τετάρτη στις 11:58
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και αφού έτσι λένε, τί να πω ; Το έχω ακούσει. Κι άλλα τέτοια παρόμοια. Χρόνια τώρα. Cringe, ξε-gringe, λέγεται... Και σιγά μην απαντάς..."αληθώς". Αφού για σένα δεν Ανέστη, το αληθώς πού κολλάει ; Σε κάθε περίπτωση, αυτό το "Έτσι λένε...", υποθέτω ότι λέγεται για πλάκα. Τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω... Υ.Γ. Και δεν ήρθα να "την πω", χρονιάρες μέρες ή να ταράξω τα νερά. Ταράσσονται και χωρίς εμένα... Click για ανάπτυξη... Στα 15 μου ελεγα Αληθως Ασβεστη ή Ας προσεχε, κατι τετοιες μαλακιες. Μετα επηξε λιγο το μυαλο και απανταω αληθως ο κυριος που ειναι το σωστο. Χρονια πολλα σε ολες ολους ολ@ Λεμε οχι στα κοκκιναυγουλα και χρυσαυγουλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Meanwhile 35 χρονων μαντραχαλος ο τυπος