Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. Χθες στις 18:57 Η Himela έγραψε: #81 Χθες στις 18:57 Εγώ μόνο αυτό αγαπώ κι αυτό για τον Τόλη μόνο. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η Υδροχόος έγραψε: #82 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποια πράγματα που βρήκα από συνεντεύξεις της: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα λέει. Έξω απ΄ τα δόντια...Ούτε μασάει τα λόγια της, ούτε τίποτα... Και παραδέχτηκε (και μαγκιά της...) ότι έχει πει και όχι καλά τραγούδια... Τα ΄ζησε όλα σε υπερθετικό βαθμό !!! Τα χόρτασε, όπως λέει και το τραγούδι... Spoiler adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.805 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η adams33 έγραψε: #83 Χθες στις 19:14 Ωραιο Χιμελα !!!! Μια που είπες Τόλης μου επιτρέπεις ένα μόνο που είναι εκτός... Αλλά Τόλης για εμένα και Γαλάζια ματιά πάνε μαζί Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. Χθες στις 19:50 Η Himela έγραψε: #84 Χθες στις 19:50 Μαρινέλλα - 28 Μαρτίου 2026 Συνέντευξη της Μαρινέλλας στην εκπομπή "Παρασκήνιο", τον Μάιο του 1982. Σκηνοθεσία: Τάκης Χατζόπουλος. Ρεπορτάζ: Τέτα Παπαδοπούλου. www.ert.gr Ειρωνεία, όταν τη ρωτάει για τα λεφτά που παίρνουν οι τραγουδιστές, εκείνη λέει οτι μπορεί να είναι πολλά αλλά ο τραγουδιστής ποτέ δεν ξέρει μέχρι πότε θα τραγουδάει "μπορεί εγώ αύριο να μην μπορώ να πω ούτε α". Τραγική ειρωνεία οτι πέθανε στο σανίδι 40+ χρόνια μετά από αυτή τη συνέντευξη. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 20:36 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.564 μηνύματα. Χθες στις 22:29 Ο giannhs2001: #85 Χθες στις 22:29 άνοιξεεεεε πετράαααα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi Kate1914 fockos Libertus giannhs2001 taketrance Debugging_Daemon Angelikaaa camil American Economist Corfu kitty touvlo korlef Sosstoss Wonderkid Jim_2004 User2350 GeorgePap2003 chester20080 sleppingcate johnsala rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour Scandal sakplat Μήτσος10 A350 Unboxholics Ωρορα jj! fmarulezkd Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η Υδροχόος έγραψε: #82 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποια πράγματα που βρήκα από συνεντεύξεις της: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα λέει. Έξω απ΄ τα δόντια...Ούτε μασάει τα λόγια της, ούτε τίποτα... Και παραδέχτηκε (και μαγκιά της...) ότι έχει πει και όχι καλά τραγούδια... Τα ΄ζησε όλα σε υπερθετικό βαθμό !!! Τα χόρτασε, όπως λέει και το τραγούδι... Spoiler adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.805 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η adams33 έγραψε: #83 Χθες στις 19:14 Ωραιο Χιμελα !!!! Μια που είπες Τόλης μου επιτρέπεις ένα μόνο που είναι εκτός... Αλλά Τόλης για εμένα και Γαλάζια ματιά πάνε μαζί Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. Χθες στις 19:50 Η Himela έγραψε: #84 Χθες στις 19:50 Μαρινέλλα - 28 Μαρτίου 2026 Συνέντευξη της Μαρινέλλας στην εκπομπή "Παρασκήνιο", τον Μάιο του 1982. Σκηνοθεσία: Τάκης Χατζόπουλος. Ρεπορτάζ: Τέτα Παπαδοπούλου. www.ert.gr Ειρωνεία, όταν τη ρωτάει για τα λεφτά που παίρνουν οι τραγουδιστές, εκείνη λέει οτι μπορεί να είναι πολλά αλλά ο τραγουδιστής ποτέ δεν ξέρει μέχρι πότε θα τραγουδάει "μπορεί εγώ αύριο να μην μπορώ να πω ούτε α". Τραγική ειρωνεία οτι πέθανε στο σανίδι 40+ χρόνια μετά από αυτή τη συνέντευξη. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 20:36 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.564 μηνύματα. Χθες στις 22:29 Ο giannhs2001: #85 Χθες στις 22:29 άνοιξεεεεε πετράαααα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi Kate1914 fockos Libertus giannhs2001 taketrance Debugging_Daemon Angelikaaa camil American Economist Corfu kitty touvlo korlef Sosstoss Wonderkid Jim_2004 User2350 GeorgePap2003 chester20080 sleppingcate johnsala rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour Scandal sakplat Μήτσος10 A350 Unboxholics Ωρορα jj! fmarulezkd Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποια πράγματα που βρήκα από συνεντεύξεις της: Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τα λέει. Έξω απ΄ τα δόντια...Ούτε μασάει τα λόγια της, ούτε τίποτα... Και παραδέχτηκε (και μαγκιά της...) ότι έχει πει και όχι καλά τραγούδια... Τα ΄ζησε όλα σε υπερθετικό βαθμό !!! Τα χόρτασε, όπως λέει και το τραγούδι... Spoiler
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.805 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η adams33 έγραψε: #83 Χθες στις 19:14 Ωραιο Χιμελα !!!! Μια που είπες Τόλης μου επιτρέπεις ένα μόνο που είναι εκτός... Αλλά Τόλης για εμένα και Γαλάζια ματιά πάνε μαζί Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. Χθες στις 19:50 Η Himela έγραψε: #84 Χθες στις 19:50 Μαρινέλλα - 28 Μαρτίου 2026 Συνέντευξη της Μαρινέλλας στην εκπομπή "Παρασκήνιο", τον Μάιο του 1982. Σκηνοθεσία: Τάκης Χατζόπουλος. Ρεπορτάζ: Τέτα Παπαδοπούλου. www.ert.gr Ειρωνεία, όταν τη ρωτάει για τα λεφτά που παίρνουν οι τραγουδιστές, εκείνη λέει οτι μπορεί να είναι πολλά αλλά ο τραγουδιστής ποτέ δεν ξέρει μέχρι πότε θα τραγουδάει "μπορεί εγώ αύριο να μην μπορώ να πω ούτε α". Τραγική ειρωνεία οτι πέθανε στο σανίδι 40+ χρόνια μετά από αυτή τη συνέντευξη. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 20:36 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.564 μηνύματα. Χθες στις 22:29 Ο giannhs2001: #85 Χθες στις 22:29 άνοιξεεεεε πετράαααα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi Kate1914 fockos Libertus giannhs2001 taketrance Debugging_Daemon Angelikaaa camil American Economist Corfu kitty touvlo korlef Sosstoss Wonderkid Jim_2004 User2350 GeorgePap2003 chester20080 sleppingcate johnsala rafaela11 Advocatus diaboli gmoutzour Scandal sakplat Μήτσος10 A350 Unboxholics Ωρορα jj! fmarulezkd Paragontas7000 iew Jack of Spades ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραιο Χιμελα !!!! Μια που είπες Τόλης μου επιτρέπεις ένα μόνο που είναι εκτός... Αλλά Τόλης για εμένα και Γαλάζια ματιά πάνε μαζί
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. Χθες στις 19:50 Η Himela έγραψε: #84 Χθες στις 19:50 Μαρινέλλα - 28 Μαρτίου 2026 Συνέντευξη της Μαρινέλλας στην εκπομπή "Παρασκήνιο", τον Μάιο του 1982. Σκηνοθεσία: Τάκης Χατζόπουλος. Ρεπορτάζ: Τέτα Παπαδοπούλου. www.ert.gr Ειρωνεία, όταν τη ρωτάει για τα λεφτά που παίρνουν οι τραγουδιστές, εκείνη λέει οτι μπορεί να είναι πολλά αλλά ο τραγουδιστής ποτέ δεν ξέρει μέχρι πότε θα τραγουδάει "μπορεί εγώ αύριο να μην μπορώ να πω ούτε α". Τραγική ειρωνεία οτι πέθανε στο σανίδι 40+ χρόνια μετά από αυτή τη συνέντευξη. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 20:36 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.564 μηνύματα. Χθες στις 22:29 Ο giannhs2001: #85 Χθες στις 22:29 άνοιξεεεεε πετράαααα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μαρινέλλα - 28 Μαρτίου 2026 Συνέντευξη της Μαρινέλλας στην εκπομπή "Παρασκήνιο", τον Μάιο του 1982. Σκηνοθεσία: Τάκης Χατζόπουλος. Ρεπορτάζ: Τέτα Παπαδοπούλου. www.ert.gr Ειρωνεία, όταν τη ρωτάει για τα λεφτά που παίρνουν οι τραγουδιστές, εκείνη λέει οτι μπορεί να είναι πολλά αλλά ο τραγουδιστής ποτέ δεν ξέρει μέχρι πότε θα τραγουδάει "μπορεί εγώ αύριο να μην μπορώ να πω ούτε α". Τραγική ειρωνεία οτι πέθανε στο σανίδι 40+ χρόνια μετά από αυτή τη συνέντευξη.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.564 μηνύματα. Χθες στις 22:29 Ο giannhs2001: #85 Χθες στις 22:29 άνοιξεεεεε πετράαααα