Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Πάντως είναι εκπληκτικό πόσο διαφορετικές ήταν οι προσωπικότητες της Άννας Παναγιωτοπούλου με τη Χριστίνα Μαρκάτου. Η Άννα νομίζω δεν ενδιαφερόταν για τα ερωτικά, έναν άντρα παντρεύτηκε και τέλος. Ποτέ δε θα έκανε τρέλες για έναν άντρα.
Αυτη είναι υποθέτω και η πρόκληση (ή έστω μια από τις προκλήσεις) ενός ηθοποιού. Ήταν ωστόσο ονειρική σαν ερωτευμένη 50ρα με τεκνό.

Θα συμφωνήσω.

Ήταν τρομερή σ΄ αυτό το ρόλο (της Χριστίνας Μαρκάτου...) η Παναγιωτοπούλου. Και μόνο το γεγονός ότι τόσο απείχε απ΄ αυτήν που ενσάρκωνε, την κάνει ακόμα πιο σπουδαία ηθοποιό.

Έπαιξε και στις τρεις χάριτες καλά. Και τη μαντάμ σουσού την έκανε πολύ καλά, ως ψωνισμένη...

Μα στο ρόλο τής Χριστίνας, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, θεωρώ...

Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια μετά, μιλάμε ακόμα γι΄ αυτήν...

Ένιωθε άσχημα όμως για αυτό το ρόλο. Είχε πει ότι ο γιος της ντρεπόταν για αυτήν λόγω αυτού του ρόλου. Δεν το θυμόταν με αγάπη όλο αυτό δηλαδή.

Ένιωθε άσχημα όμως για αυτό το ρόλο. Είχε πει ότι ο γιος της ντρεπόταν για αυτήν λόγω αυτού του ρόλου. Δεν το θυμόταν με αγάπη όλο αυτό δηλαδή.
Για την Σουσού το είχε πει αυτό, όχι για την Ντόλτσε Βίτα. Εκτός αν το έχει πει και για τα δύο και μου διαφεύγει.

Καλή της ώρα, της Αννούλας μου. 🥺

Για την Σουσού το είχε πει αυτό, όχι για την Ντόλτσε Βίτα.
Είχε πει στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ακρίτα το σκηνικό που ήταν ο γιος της φαντάρος και πήγε στο θάλαμο και ήταν ένας φαντάρος που κάτι έβλεπε, και του λέει "τί βλέπεις;" και λέει "¨να βλέπω τη γριά που κυνηγάει το νεαρό" και ο γιος της είπε "αυτή η γριά είναι η μάνα μου", δεν τον πίστεψε βέβαια αλλά αυτό την είχε επηρεάσει πολύ και θεωρούσε οτι ο γιος της ντρεπόταν για αυτή.

Είχε πει στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ακρίτα το σκηνικό που ήταν ο γιος της φαντάρος και πήγε στο θάλαμο και ήταν ένας φαντάρος που κάτι έβλεπε, και του λέει "τί βλέπεις;" και λέει "¨να βλέπω τη γριά που κυνηγάει το νεαρό" και ο γιος της είπε "αυτή η γριά είναι η μάνα μου", δεν τον πίστεψε βέβαια αλλά αυτό την είχε επηρεάσει πολύ και θεωρούσε οτι ο γιος της ντρεπόταν για αυτή.
Τόσο ηλίθιος είναι ο γιος της που δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ ενός ρόλου στην τηλεόραση και της πραγματικότητας;

Η Άννα νομίζω δεν ενδιαφερόταν για τα ερωτικά, έναν άντρα παντρεύτηκε και τέλος. Ποτέ δε θα έκανε τρέλες για έναν άντρα.
Tώρα έπεσα ξεκάρφωτα σ' αυτό που γράφεις. Συνδέεις το ότι μια γυναίκα παντρεύεται έναν άντρα, με τις τρέλες που κάνει για τον έρωτα; Ή ήταν τυχαίο , για τη συγκεκριμένη ηθοποιό;.
Γιατί σαν άποψη, διαφωνώ. Υπάρχουν γυναίκες που παντρεύτηκαν έναν άντρα, αλλά έκαναν τρέλες γιαυτόν ή και για άλλον/άλλους. Η τρέλα στον έρωτα, είναι άσχετη με τον αριθμό των γάμων.

Tώρα έπεσα ξεκάρφωτα σ' αυτό που γράφεις. Συνδέεις το ότι μια γυναίκα παντρεύεται έναν άντρα, με τις τρέλες που κάνει για τον έρωτα; Ή ήταν τυχαίο , για τη συγκεκριμένη ηθοποιό;.
Γιατί σαν άποψη, διαφωνώ. Υπάρχουν γυναίκες που παντρεύτηκαν έναν άντρα, αλλά έκαναν τρέλες γιαυτόν ή και για άλλον/άλλους. Η τρέλα στον έρωτα, είναι άσχετη με τον αριθμό των γάμων.
Μα παντρεύτηκε 20 ετών και είχε πει οτι ουσιαστικά ήταν σαν συγκάτοικοι από το 1985 και μετά. Νομίζω οτι κάπου είχε πει η ίδια οτι ο έρωτας δεν ήταν κάτι σημαντικό στη ζωή της.

Στον Τάσο Τρύφωνος...είχε πει και για τη Σουσού. Και γι΄ αυτό το ρόλο ντρεπόταν ο γιος της. Επειδή στο δρόμο την φώναζαν...Σουσού...Σουσού...

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back